papp0us Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε εχουμε το starting grid? δεν μπορω να βγαλω ακρη με τις πραξεις τωρα... ο βερ 7ος υποθετω Κάτι λένε οτι μπορεί να ξεκινήσει τέταρτος, αλλα δεν μπορώ να καταλάβω που βασίζεται αυτή η απόφαση. Δεν έχουν βγει τα οριστικά ακομα βεβαια. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ 3-4 ΤΗΣ MCLAREN, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. Y.Γ, εδώ το διάβασα https://racingnews365.com/uncertainty-over-where-verstappen-will-start-italian-gp-after-penalty
basilis_k6 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 4.Daniel Ricciardo θα ειναι το πιο γρηγορο 4->10 που εχουμε δει ποτε.
papp0us Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε 4.Daniel Ricciardo θα ειναι το πιο γρηγορο 4->10 που εχουμε δει ποτε. Για τον περσινό νικητη δε θα ξαναμιλήσεις έτσι, ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΝΙΚΗΤΗ
basilis_k6 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Για τον περσινό νικητη δε θα ξαναμιλήσεις έτσι, ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΝΙΚΗΤΗ εγω φταιω που στις μαχες μονο λευκη πετσετα σε ξυλαρακι δεν σηκωνει μεσα απο το κοκπιτ. ακομα και τις πρασινες σημαιες μπλε τις βλεπει.
zanskou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 εγω δινω συγχαρητήρια στη Ferrari. ανεβάζει τον πήχη ψηλά στη μοναδική πίστα που είναι μαθηματικά βέβαιο ότι αν τα θαλασσώσουν (πράγμα πολύ πιθανό) δεν θα τους σώσει ούτε ένα σώμα στρατού. Τους αρέσει να ζουν επικίνδυνα και μπράβο τους
GeorgeHellas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Πόσο το δίνει να ξεκινήσει από πιο πίσω ο gasly, λόγω κάποιας αλλαγής στο μονοθέσιο? Belgian Vibes
dimoskoutr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μετά το πρώτο pit stop ο εκλερακης θα βγει πίσω και από την πρώτη τριάδα. Νομίζω καλό στοίχημα για αύριο αν υπήρχε...
Diinekis21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, specre είπε Καλά λένε ότι το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι: Binotto responds to Ferrari chairman's comments that he expects Scuderia title ‘before 2026’ John Elkann: “Our first goal was to be competitive. If you are not, then you have nowhere to go, whereas you can always work on reliability,” replied the chairman. “That’s why I believe that before 2026 Ferrari will once again win the constructors’ and drivers’ titles, with Charles Leclerc in pole position. We are lucky to have two great drivers, probably the strongest pairing in Formula 1.” https://www.formula1.com/en/latest/article.binotto-responds-to-ferrari-chairmans-comments-that-scuderia-can-win-title.46DmB42UoKPUWBSEI0d5cD.html Πάμε πάλι: Εγώ λέω πως μέχρι το 2040 θα έχει πάρει κάτι. Όταν πλησιάζει το 40 θα πω βολικά για το 50... 😇
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΚΛΕΡ! Αύριο περίπατος Φερστάπεν. Τουλάχιστον χαρήκαμε λίγο σήμερα
ghostrider Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, stolenweapon είπε ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΕΚΛΕΡ! Αύριο περίπατος Φερστάπεν. Τουλάχιστον χαρήκαμε λίγο σήμερα εγω λεω να δωσουν την νικη στην φοραδα ανευ αγωνα να χαρει το χειλακι των ιταλων
ghostrider Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, AtiX είπε Θαύμα… Θαύμα… με το ρυθμο που παιρνουν ποινες οι αλλοι συντομα θα τον δουμε να εχει την Pole. GOAT indeed 1
ghostrider Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, papp0us είπε ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ 3-4 ΤΗΣ MCLAREN, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. αστους να λενε... συμφωνα με ασφαλεις πληροφορίες θα φανε ποινη για αλλαγη τροπου αναπνοης και ο εκλερακης και ο γιωργος ωστε η πορτοκαλι αρμαδα να μην εχει κανενα εμποδιο μπροστα της στο δρομο προς τη νικη
liakinen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Ο Max λογικά στην εκκίνηση θα είναι εξαιρετικά προσεκτικός με τον Alonso κοντά του. Κάτι μου λέει ότι η Ferrari θα έχει μεγάλο θέμα με τα ελαστικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Τελικά ο Μαξ θα ξεκινήσει 7ος ή 4ος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις