Diinekis21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Από την εικόνα του qualy προβλέπονται επικές μάχες. Ο Perez δε νομίζω να ακολουθήσει τους άλλους 3. Η Μerc είναι πολύ πιο κοντά απ'ότι φαίνεται στο Q3. Να δούμε και το race pace όλων. Η χρονιά φαίνεται λουκούμι με 3 ομάδες σε title-race. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 29 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Μαξ, Σαρλς, Γκοατ σημερινή τριπλέτα. 25 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε ποντάρουμε σε στρατηγική μ@λακία της Φερράρι Κρίστιαν το νου σου. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ Εκτος απο τον Sainz, ξεχασες και τον Περεζ! Ειχε καλη αποδοση χθες, 0.25s πιο αργος απο Μαξ, που είναι κατω απο την συνηθισμένη ταριφα. Πιστεύω πως η RB θα εχει καλυτερο race pace, οπότε αν ολοι στριψουν οπως ειναι, τοτε η Ferrari θα βαλει Sainz νωρίς μεσα για να ωθησει και τον Μαξ για early pit stop. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Η Μerc είναι πολύ πιο κοντά απ'ότι φαίνεται στο Q3. Να δούμε και το race pace όλων. Αυτό. Τα πρωταθλήματα κερδίζονται τις Κυριακές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 ο αγωνας με τα πορσε τι ωρα είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eri77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Από την εικόνα του qualy προβλέπονται επικές μάχες. Ο Perez δε νομίζω να ακολουθήσει τους άλλους 3. Η Μerc είναι πολύ πιο κοντά απ'ότι φαίνεται στο Q3. Να δούμε και το race pace όλων. Η χρονιά φαίνεται λουκούμι με 3 ομάδες σε title-race. Στης δοκιμές πού έκαναν ( race simulation) , η Mercedes ήταν 1 δευτερόλεπτο πίσω από την Red Bull. Κατά την άποψή μου η Mercedes δεν έχει ελπίδα σήμερα (αν όλα τρέχουν φυσιολογικά) 17 λεπτά πριν, haHa είπε Πιστεύω πως η RB θα εχει καλυτερο race pace, οπότε αν ολοι στριψουν οπως ειναι, τοτε η Ferrari θα βαλει Sainz νωρίς μεσα για να ωθησει και τον Μαξ για early pit stop. Λογικά ναι. Ωστόσο δεν νομίζω να θυσιάζουν τον Sainz από το πρώτο GP. Αυτός με την σειρά τού θα παλέψει για βάθρο με τον Perez.. Το σημαντικότερο όμως θα είναι το πως θα στριψουν. Ξέρουμε όλοι τον verstappen. Από τήν άλλη ο leclerc δεν είναι από αυτούς πού σηκώνουν εύκολα το πόδι... Αντιθέτως 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Βέβαια στον αγώνα παίζουν ρόλο και άλλα εκτός της ταχύτητας πχ αξιοπιστία (ειδικά φέτος), στρατηγική, ατυχήματα με επανεκκίνηση αγώνα κτλ. Εγώ βλέπω LEC νικητή εάν δεν γίνει καμιά μακακία με στρατηγική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ περιμένω να δούμε συνεχείς αλλαγές θέσεων / "προσπερασματα" σε όλο τον αγώνα και σε όλο το grid. Αν δεν υπαρχει πια τοσο dirty air και ακολουθούν εύκολα, και τα αυτοκίνητα είναι φέτος πιο βαριά και με το παραμικρό λάθος θα χάνουν την ιδανική γραμμή και αν πατήσουν και curb θα χάνουν και downforce, οπότε περιμένω ότι με το παραμικρό λάθος που θα κάνει ένας, θα υπάρχει από πίσω του ένας άλλος να βουτήξει να του φαει τη θέση. Στη θεωρια φτιαξανε και τα λαστιχα να αντεχουν συνεχομενο hard racing. Στην πραξη λενε οτι μαλλον εχουν μεγαλυτερο degrade απο οτι περίμεναν και μεγαλύτερη διαφορά απόδοσης αναμεσα σε κάθε βαθμό σκληρότητας από ότι περίμεναν. Δηλαδή χαμός με πολλά πιτστοπς... Ολα αυτά προμηνυουν συμπουρμπουλο... Για να δούμε... Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2022 από sattack 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Ή μήπως είναι έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eri77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Ας κρατησουμε χαμηλους τονους οτι και αν δουμε στον αγωνα. Πριν μια εβδομαδα ηταν εκει ολοι και εγραψαν 200-300 γυρους. Εχουν βρει το sweet spot οι περισσοτεροι. Στις νεες πιστες που δεν τις εχουν πατησει τα νεα μονοθεσια θα δουμε τι πραγματικα παιζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, eri77 είπε Δηλαδή ο Leclerc κατάφερε να είναι πιο γρήγορος στα sector 2 & 3, ενώ ο Max ήταν μπροστά στο sector 1. Μάλλον θα βγουν πάλι τα μαχαίρια μεταξύ τους και θα ωφεληθεί ο κοτσίδας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eri77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Coulthard: You must be disappointed that Mercedes seem to be off the pace Max: Very. Very. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 εγω θέλω να δω αν θα ενδωσουν οι 2 της φερράρι στις αγριάδες του ver που εχει εκτος απο τον τίτλο και τον τσαμπουκά του 1ου οδηγου που παιζει στα ορια του hard racing. αν θες να παλέψεις για τίτλο αυτα τα κοβεις απο το καλημερα. οχι μονο για να σε σεβαστει (αναγκαστικα) ο άλλος αλλα και για να σε σεβαστουν οι αγωνιδίκες και η fia. με το σταυρο στο χερι δεν πηρε πρωτάθλημα κανεις και η ferrari πρεπει να το κοιτάξει αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 το αφηνω εδω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eri77 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε εγω θέλω να δω αν θα ενδωσουν οι 2 της φερράρι στις αγριάδες του ver που εχει εκτος απο τον τίτλο και τον τσαμπουκά του 1ου οδηγου που παιζει στα ορια του hard racing. αν θες να παλέψεις για τίτλο αυτα τα κοβεις απο το καλημερα. οχι μονο για να σε σεβαστει (αναγκαστικα) ο άλλος αλλα και για να σε σεβαστουν οι αγωνιδίκες και η fia. με το σταυρο στο χερι δεν πηρε πρωτάθλημα κανεις και η ferrari πρεπει να το κοιτάξει αυτο. όσον αφορά το hard racing,leclerc δεν παει καθολου πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις