Narayan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Φεύγει ο Ρικκιάρντο από ΜακΛάρεν στο τέλος της σεζόν, επίσημο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Πάει ο Ρικι από την μακλάρεν 😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jek20 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από jek20 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Αναμενόμενο βέβαια, δεν προσέφερε τίποτα πέρα από μια τυχερή νίκη στην Monza. Εξαιτίας του χάνει η Mclaren την 4η θέση στο κατασκευαστών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Πάει το καγκουρό(το ένα) πάμε για το καγκουρό (το άλλο) . Για να δούμε Πιάστρι, ή θα γίνει σφαγή για τη θέση του; Έτσι και αλλιώς οδηγούς έχουμε με το τσουβάλι, μπορούμε να τους βάλουμε να παίξουν στο κάστρο του Τακέσι, και οποιος κερδίσει να πάρει τη θέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέχρι τώρα ξέρουμε για του χρόνου: Mercedes: Hamilton-Russell Red Bull: Verstappen-Perez Ferrari: Leclerc-Sainz McLaren: Norris-??? Alpine: Ocon-??? AlphaTauri: Gasly-??? Aston Martin: Stroll-Alonso Williams: Albon-??? Alfa Romeo: Bottas-??? Haas: Magnussen-??? Schumacher, Zhou, Tsunoda, Goatifi δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, θεωρητικά θα μείνουν όλοι εκτός από τον Goatifi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, papp0us είπε Πάει το καγκουρό(το ένα) πάμε για το καγκουρό (το άλλο) . Για να δούμε Πιάστρι, ή θα γίνει σφαγή για τη θέση του; Έτσι και αλλιώς οδηγούς έχουμε με το τσουβάλι, μπορούμε να τους βάλουμε να παίξουν στο κάστρο του Τακέσι, και οποιος κερδίσει να πάρει τη θέση. βαλτε τους σε διαγωνισμό. mclaren : εχω θεση στην F1 ...παρε κοσμε, παρε κοσμε. οδηγος 1 : θελω 1 million οδηγος 2 : εγω θελω μισο million οδηγος 3 : εγω δινω μισο million οδηγος 4 : εγω δινω μισο million και ενα κοπαδι αγελαδες που εχω το τεξας mclaren : κατοχυρωνετε στον οδηγο με τις γελαδες αν δωσει και ενα μπουκαλι γαλα την ημερα για τον CEO μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Συμπαθής ο Daniel αλλά έχει πάρει την κάτω βόλτα εδώ και καιρό. Διαβάζω και κάτι ποντιακά ανέκδοτα για δοκιμές του Τζοβινάτσι με την Haas. Σαν το αθάνατο Ελληνικό δημόσιο του παρελθόντος έγινε η F1. Ο γνωστός του γνωστού, τα φράγκα κτλ κτλ. Τι σκατά πρόσφερε - έδειξε ο Ιταλός και αξίζει δεύτερη ευκαιρία. Κρίνουμε τελευταία τους οδηγούς με μία δύο καλές θέσεις, μία τυχερή νίκη, κάποιες φορές που πέρασε τον ομόσταβλο του... Να πω ότι είναι ένα παιδί 18 - 22 πάει στο καλό. Αυτός του χρόνου θα πηγαίνει στα 29 - 30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, stolenweapon είπε https://www.formula1.com/en/subscribe-to-f1-tv.html#en-GR F1TV Pro με 5€ για 3 μήνες! Αξίζει έστω και δοκιμαστικά, είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τους δικούς μας. λεει 20% οφφ μήπως ειναι 4.79 το μήνα?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 36 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε λεει 20% οφφ μήπως ειναι 4.79 το μήνα?! Εμένα στο site μου βγάζει αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 @stolenweapon η λογικη λεει οτι εφοσον αναφέρει 20% και απο κάτω 4,79 first 3 months ειναι for the first 3 months. αλλιως το 20% δεν ειναι σωστο μιας που η έκπτωση ειναι πολύ παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε @stolenweapon η λογικη λεει οτι εφοσον αναφέρει 20% και απο κάτω 4,79 first 3 months ειναι for the first 3 months. αλλιως το 20% δεν ειναι σωστο μιας που η έκπτωση ειναι πολύ παραπάνω. Όντως, δίκιο έχεις. Και πάλι γλιτώνεις περίπου 4€ το 3μηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 και μολις εγιναν φραγμενα στο στοιχημα τα αγκαλιασματα στην εκκινηση στο spa μιας και ολο το run off area στην T1 εγινε gravel ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 μιας και ειδα αυτο με την συνδρομή, μπορούμε να βάλουμε το 3μηνο και καπάκι να ακυρώσουμε την υπολοιπη η θα πρέπει να γινει πριν την επόμενη ανανέωση; το λεω καθώς μπορεί να το ξεχάσω. μιας και μιλάει η κούραση, είδα τι έχω γράψει και τι κατάλαβα. Ειναι 4.79 για 3 μηνες (δηλαδη καθε μηνας 4.79) και μετά τους 3 μηνες συνδρομης σε παει στα 6€. anyway, το εβαλα για δοκιμη και σαν εμπειρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις