flexpick Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, mandos είπε Σιγά μη τους έκοβε για κάτι τέτοιο. Απλά θα ήταν άλλη η έκβαση του πρωταθλήματος. Άγνωστο πώς θα πήγαινε. Αρα ο Μασσα δεν βγηκε πρωτος στο πρωταθλημα επειδη αμα εκανε πιτ στοπ πιο μετα δε θα γινοταν λαθος 3 αγωνες απο το τελος ; Και μετα το 2007 να λεμε ΄΄τυχερο΄΄ τον Σερ ειναι υπερβολη. 4 ώρες πριν, mandos είπε Σιγά μη τους έκοβε για κάτι τέτοιο. Απλά θα ήταν άλλη η έκβαση του πρωταθλήματος. Άγνωστο πώς θα πήγαινε. Γενικά ένας στημένος αγώνας είναι πάντα άσχημο πράγμα, για το άθλημα και το πρωτάθλημα Σαφως οπως και αν ο διαιτητης σφυριζει στο τελευταιο λεπτο λαθος με βαση τους κανονισμους μενει στην ιστορια. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 1 εβδομάδα μέχρι το Spa! Ανυπομονώ να δω με ποιον τρόπο θα χάσει η Ferrari. Νομίζαμε άλλωστε ότι μετά το Μονακό και το Silverstone δεν θα γινόταν χειρότερο, αλλά κάπως τα κατάφεραν.
specre Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, stolenweapon είπε 1 εβδομάδα μέχρι το Spa! Ανυπομονώ να δω με ποιον τρόπο θα χάσει η Ferrari. Νομίζαμε άλλωστε ότι μετά το Μονακό και το Silverstone δεν θα γινόταν χειρότερο, αλλά κάπως τα κατάφεραν. Θα βρουν τρόπο. Αυτοί ξέρουν! Μέχρι και ο αγαπητός @papp0us δεν ανησυχεί πια (απλά στα διαλείμματα του relax, ρίχνει κανένα βουντού για τον Perez): 9 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Για πείτε γνωμούλες ρε παιδιά! Κάποιος μας τρολάρει, δεν παίζει Με αυτά θα τρέχουν στο Ελλάντα: Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2022 από specre
ntinosterpsis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου το ηλεκτρικό κομμάτι στην F1. Σε μια δεκαετία θα γίνουν αμιγώς ηλεκτρικά τα μονοθέσια και θα χαθεί μια για πάντα η αίγλη του αθλήματος. Όσον αφορά την άντληση τεχνολογίας, υπάρχει η Formula E,βέβαια για ευνόητους λόγους θέλουν την F1 ηλεκτρική μιας και εκεί είναι το χρήμα. Με βλέπω να σταματάω να παρακολουθώ το άθλημα για 2η φορά στη ζωή μου....
papp0us Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, specre είπε Θα βρουν τρόπο. Αυτοί ξέρουν! Μέχρι και ο αγαπητός @papp0us δεν ανησυχεί πια (απλά στα διαλείμματα του relax, ρίχνει κανένα βουντού για τον Perez): Έχω μαζέψει ιδέες και δυνάμεις, και δε θα πιστεύετε αυτά που θα γίνουν στο restart. Ετοιμαστείτε για Bottas στο βάθρο. 1
specre Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Έχω μαζέψει ιδέες και δυνάμεις, και δε θα πιστεύετε αυτά που θα γίνουν στο restart. Ετοιμαστείτε για Bottas στο βάθρο. Βάλε κάποιον άλλον. Ο τουρίστας είναι ικανός να ξεχαστεί και να αφήσει τον κοτσίδα να ανέβει στο βάθρο αντί αυτού.
Diinekis21 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε Προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου το ηλεκτρικό κομμάτι στην F1. Φαντάζομαι για τον ήχο δε σου αρέσει. Είχε ποσταριστεί αυτή η καινοτόμος λύση κάποτε στο αγαπημένο μας νήμα. Καιρός να δώσει λύσεις που αρμόζουν στο άθλημα εκείνο το βύσμα ο Τομπάζης.
ntinosterpsis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Φαντάζομαι για τον ήχο δε σου αρέσει. Είχε ποσταριστεί αυτή η καινοτόμος λύση κάποτε στο αγαπημένο μας νήμα. Καιρός να δώσει λύσεις που αρμόζουν στο άθλημα εκείνο το βύσμα ο Τομπάζης. Ακριβώς φίλε! Δε θέλω να ακούω μίξερ του φραπέ να γυρνάνε στην πίστα. Μην πω ότι θα ήθελα και V12 χαχαχα
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, specre είπε Κάποιος μας τρολάρει, δεν παίζει Με αυτά θα τρέχουν στο Ελλάντα: Με Maldonado στο τιμόνι να μην μείνει τίποτα όρθιο! Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2022 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, sattack είπε 4 νίκες στη σειρά στο SPA Ο Clark κέρδισε 4 φορές στο παλιό Spa, που θεωρούταν η πιο επικίνδυνη πίστα εκείνη την εποχή (ακόμα πιο επικίνδυνη και από το Nurburgring). Μάλιστα, το 1963 κέρδισε με διαφορά 5 λεπτών από τον δεύτερο. Ένας οδηγός άλλου επιπέδου πραγματικά. Oι μόνοι στο επίπεδό του είναι ο Fangio και ο Nuvolari.
Witcher1st Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ο Norris παίρνει όσα ο leclerc και swinz μαζί; Τρελό;; Και ο Ricardo παραπάνω από όσα παίρνει ο Russell και Perez. McLaren είναι αρκετά large.. Τομπάζης πάντως ήταν υπεύθυνος αεροδυναμικής του μονοθεσίου του Schumacher στη Ferrari. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από Witcher1st 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.formula1.com/en/subscribe-to-f1-tv.html#en-GR F1TV Pro με 5€/μήνα για 3 μήνες! Αξίζει έστω και δοκιμαστικά, είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τους δικούς μας. EDIT: Και επίσημο. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις