Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mandos είπε

Άστον και είναι και σε κρίσιμη ηλικία. Θα κάνουν το comeback και θα ξανανιώσει.

Πέρα από την πλάκα όμως, ο RIC δεν έχει δείξει καλά σημάδια, αλλά δε θα τον κρινώ ούτε αυτό ούτε το επόμενο ΣΚ. Από εκεί και μετά είναι μια άλλη ιστορία.

Δλδ; Θα καταφερουν να μπουν Q3? :P

Εννοειται οτι γελαμε τωρα εμεις οι τιφοζι, αλλα επειδη ειναι ζωα μπορει να κλαιμε στο τελος 🤣

@Gogotsa Δε ξερω γιατι κανεις επιθεση, ο @dtk-386 εχει απολυτο δικιο σε αυτο που λεει. 
Μπορει να εχουμε αντιπαθειες και συμπαθειες, αλλα δε βγαζουμε ασχημο οπαδισμο.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Στον @papp0us πεστα αυτα!!   :P

Το φάγατε ρε το παιδί και κόλλησε κορονοιο. Έπεσε το βάρος τις πλατιές πλάτες του Λάντο του Νόρις και γονάτισε. 

Το πλάνο συνεχίζει να πηγαίνει κατευχήν, απλά επειδή παίρνουμε μοτόρια από τη Mercedes δε θέλαμε να κάνουμε 1-2 στα μούτρα τους, θα αρχίζατε πάλι τα "να τα Party Mode", και τα "ξέρουμε εμείς αυτά τα σαντμπαγκινγκ", "θέλει να φύγει η μερσεντες και δώσανε τα καλα μοτέρ στην Mclaren" και άλλα τέτοια.

Έχουμε με διαφορά απο την δεύτερη ομάδα -εκτός δεκάδας - το καλύτερο οδηγικό δίδυμο, είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα 1-2.

Και στο τέλος-τέλος, αφήστε μας να πάρουμε καμια νίκη κερδίσουμε κανα φράγκο, γιατι θα βάλουμε άλλα 12 χρώματα πάνω στο μονοθέσιο για χορηγούς, και δε θα μπορείτε να κοιτάτε την πίστα χωρίς γυαλιά ηλίου.

ΝΤΑΞΕΙ;

ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ CARLOS, ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΝΙΚΗΣ; ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ (χουχουχουχου)

3 λεπτά πριν, GoMaR είπε

αλλα δε βγαζουμε ασχημο οπαδισμο.

"Εκτός αν είναι για τον κάρλος". Συμφωνούμε σε αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, papp0us είπε

Το φάγατε ρε το παιδί και κόλλησε κορονοιο. Έπεσε το βάρος τις πλατιές πλάτες του Λάντο του Νόρις και γονάτισε. 

Το πλάνο συνεχίζει να πηγαίνει κατευχήν, απλά επειδή παίρνουμε μοτόρια από τη Mercedes δε θέλαμε να κάνουμε 1-2 στα μούτρα τους, θα αρχίζατε πάλι τα "να τα Party Mode", και τα "ξέρουμε εμείς αυτά τα σαντμπαγκινγκ", "θέλει να φύγει η μερσεντες και δώσανε τα καλα μοτέρ στην Mclaren" και άλλα τέτοια.

Έχουμε με διαφορά απο την δεύτερη ομάδα -εκτός δεκάδας - το καλύτερο οδηγικό δίδυμο, είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα 1-2.

Και στο τέλος-τέλος, αφήστε μας να πάρουμε καμια νίκη κερδίσουμε κανα φράγκο, γιατι θα βάλουμε άλλα 12 χρώματα πάνω στο μονοθέσιο για χορηγούς, και δε θα μπορείτε να κοιτάτε την πίστα χωρίς γυαλιά ηλίου.

ΝΤΑΞΕΙ;

ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ CARLOS, ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΝΙΚΗΣ; ΒΛΕΠΩ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ (χουχουχουχου)

"Εκτός αν είναι για τον κάρλος". Συμφωνούμε σε αυτό.

Μόλις με ενημέρωσαν ότι ο πορτοκαλί θίασος θα πάρει μέρος στο πανυγήρι του Αγ. Μάμα τον Σεπτέμβρη στην Χαλκιδική. Μου θέλατε και android χορηγό. Ντροπιάζεται το λειτουργικό. Γελάνε και τα μπουλόνια από  τους τροχούς με τα χάλια σας :P

Επεξ/σία από vassilis018
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vassilis018 είπε

Μόλις με ενημέρωσαν ότι ο πορτοκαλί θίασος θα πάρει μέρος στο πανυγήρι του Αγ. Μάμα τον Σεπτέμβρη στην Χαλκιδική. Μου θέλατε και android χορηγό. Ντροπιάζεται το λειτουργικό. Γελάνε και τα μπουλόνια από το τους τροχούς με τα χάλια σας :P

Άλλος ένας που έφαγε την προσποίηση της πρώτης αγωνιστικής.

Πρώτον απο ολα είμαστε πορτοκαλοΓαλάζιοι. 

Με πράσινο.

Και Rainbow τάσι.

Για την ώρα.

Δεύτερον , θέλω να κοιτάξεις τα αποφασιστικά μάτια του Lando Norris. Το κοιμισμένο βλέμμα του Ντάνιελ του Ρικιάρντο. Υπάρχει περίπτωση να μην καταλαβαίνεις οτι ολα αυτά ειναι μια παγίδα και πέσατε μέσα;

Πρώτο GP Ευρώπης, έχει κλειδώσει ο ΟΠΑΠ, 1-2 Mclaren, εκτός Ευρώπης δε μας πάει το κλίμα.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

κάθε ΜΗ 1-2 της μερκ είναι μια νίκη για την F1 και για τον μηχανοκίνητο αθλητιμό. :P

ΜΗ μιλάς με γρίφους. 

Κάποιοι ζητάνε αποκωδικοποίηση μετά (ονόματα δε λέμε ) :P

image.png.847f633f571c5b5af65d080ced6dd5ab.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zanskou είπε

ΜΗ μιλάς με γρίφους. 

Κάποιοι ζητάνε αποκωδικοποίηση μετά (ονόματα δε λέμε ) :P

image.png.847f633f571c5b5af65d080ced6dd5ab.png

Αλλος προδοτης απο εκει!!!
Μερικες φορες κολλαει ασχημα το μυαλο. Χαχαχαχα.
Αληθεια ουτε καν πηγε το μυαλο μου στην Ελληνικη λεξη :P 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GoMaR είπε

FOOYHWhXsAIwzvo?format=png&name=large

Περίεργο που τα Μερσεντές δεν έκαναν καλούς χρόνους στο q3. Μήπως τα ύψωσαν λίγο για να βγάλουν τον αγώνα χωρίς να ξηλώσουν το μισό πάτωμα;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Περίεργο που τα Μερσεντές δεν έκαναν καλούς χρόνους στο q3. Μήπως τα ύψωσαν λίγο για να βγάλουν τον αγώνα χωρίς να ξηλώσουν το μισό πάτωμα;;

ξηλωμενο  πατμα θα ηταν λιγο. ξυλωμενοι λαιμοι να λες. υγ ο γιωργης ειπε οτι δοκιμασε να ζορισει λιγο τα λαστιχα πριν τον τελευταιο του γυρο αλλα το σχεδιο εσκασε στα μουτρα του μιας και τα λαστιχα παρεδωσαν πνευμα. εχασε και το απεξ στην 1η στροφη και εδεσε το γλυκο

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Εγώ? 

Εγω είμαι οπαδός της Ferrari. Εσύ στρουθοκαμηλίζεις.

Εσυ εισαι οπαδος γενικοτερα και φαινεται αυτο. Εγω απλα σας κανω λιγη πλακα.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Εσυ εισαι οπαδος γενικοτερα και φαινεται αυτο. Εγω απλα σας κανω λιγη πλακα.

Το αρχικό σου σχόλιο στο οποίο σου απάντησα δείχνει περισσότερο οπαδισμο από την δική μου αγάπη για την κόκκινη ομάδα. Τέλος πάντων δέχομαι την πλάκα αρκεί να μην βγάζει κόμπλεξ. 

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδια για ποιο λαθος μιλατε για τον Russel? 
2 δοκιμες εκανε στο Q3 και τις 2 φορες εκανε τον ιδιο χρονο.

Δημοσ.

Μετά από 8 χρόνια σιχαμαρας και εγώ δείχνω αγάπη για την κόκκινη ομάδα!

Αλλά με μέτρο παιδιά, μην γίνει βαρετό τι άθλημα τώρα ξαφνικά

29 λεπτά πριν, papp0us είπε

Το κοιμισμένο βλέμμα του Ντάνιελ του Ρικιάρντο

formula1-f1.gif

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...