Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ghostrider είπε

......  συνεπως χωρις την εντατικη προπονηση που ειχαν οι χρονοι και τα λαθη θα ειναι σε ανοδο

Καλύτερα για το θέαμα 😂

• Like 1
  • Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εντομεταξυ 102 συνεχομενα q3 για τον μπομποτα. το 102 του το 1ο με κινητηρα φερραρι

Επεξ/σία από ghostrider
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ghostrider είπε

εντομεταξυ 102 συνεχομενα q3 για τον μπομποτα. το 102 του το 1ο με κινητηρα φερραρι

Ε καλά, 5 χρόνια στη Merc V6 hybrid, αν έβγαινε 11ος χωρίς να έχει σπασμένο χέρια ή 42 πυρετό, θα ταν Mazespin.

Τώρα με την Sauber/Alpha, πιο πολύ μετράει.

• Like 1
Δημοσ.

το αντιβουντου των φερραριστι επιασε. μονο επιπληξη στον ισπανο καβαλαρη της κοκκινης μουλαρας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχασα και το πρωτο quali της σεζον αυτο θα πει καλη αρχη :D 

χαχαχα

απο τι βλεπω γιναν ωραια πραγματακια με καταπληκτικες Ferrari, δυνατους BOT και Mag καθως και Alpine που τις ειχα για κατω απο McLaren! Θα έχουμε ωραια και ανταγωνιστικη σεζον απο τι φαινεται.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη δε θυμαμαι....... που ηταν ο Lewis σημερα? Aυτος ντε...... που ηταν οδηγαρα και δε τον κουβαλουσε το mercedes που ηταν για 15 χρονια 2 κλασεις πιο γρηγορο μονοθεσιο απο τα αλλα........ ναι καλε αυτος.

Επεξ/σία από Gogotsa
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 6
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Επειδη δε θυμαμαι....... που ηταν ο Lewis σημερα? Aυτος ντε...... που ηταν οδηγαρα και δε τον κουβαλουσε το mercedes που ηταν για 15 χρονια 2 κλασεις πιο γρηγορο μονοθεσιο απο τα αλλα........ ναι καλε αυτος.

Ελα ενταξει οχι υπερβολες ρε συ..
Οδηγαρα ειναι και ειναι αθλος με τετοιο μονοθεσιο που εκανε τετοιον χρονο.
Μη τα ισοπεδωνουμε ολα...

Γιατι δε μιλαμε για την πορτοκαλι κατσαριδα (νορις για οσους δε το ξερουν :P ) που βρεθηκε πισω απο τον Mick και για τον ricciardo που βρεθηκε πισω απο τον rookie κινεζο ;

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Σήμερα το αποτέλεσμα το πήρε ο LEC ή η Ferrari? 

Προφανώς και πρέπει να υπάρχει συνδιασμός των 2. Μην αρχίζετε τους ισοπεδωτισμούς. Δείχνουν κόμπλεξ.

• Like 7
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GoMaR είπε

για τον ricciardo που βρεθηκε πισω απο τον rookie κινεζο ;

δώσε λίγες μέρες να συνέλθει απο Covid, γιατί δεν αποκλείεται να τον επηρεάζει με πολλούς τρόπους

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mandos είπε

δώσε λίγες μέρες να συνέλθει απο Covid, γιατί δεν αποκλείεται να τον επηρεάζει με πολλούς τρόπους

Στον @papp0us πεστα αυτα!!   :P

Δημοσ.

Άστον και είναι και σε κρίσιμη ηλικία. Θα κάνουν το comeback και θα ξανανιώσει.

Πέρα από την πλάκα όμως, ο RIC δεν έχει δείξει καλά σημάδια, αλλά δε θα τον κρινώ ούτε αυτό ούτε το επόμενο ΣΚ. Από εκεί και μετά είναι μια άλλη ιστορία.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Σήμερα το αποτέλεσμα το πήρε ο LEC ή η Ferrari? 

Προφανώς και πρέπει να υπάρχει συνδιασμός των 2. Μην αρχίζετε τους ισοπεδωτισμούς. Δείχνουν κόμπλεξ.

Οντως φιλε μου.... δειχνεις κομπλεξ.

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Οντως φιλε μου.... δειχνεις κομπλεξ.

Εγώ? 

Εγω είμαι οπαδός της Ferrari. Εσύ στρουθοκαμηλίζεις.

• Like 4
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...