mandos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, tommy^ είπε Υπαρχει στ' αληθεια σοβαρος λογος να υποστηριζει καποιος την RBR; Ομαδα με 0 ιστορια και με ονομα ενεργειακου ποτου σε μηχανοκινητο αθλητισμο. Give me a break! Καλά μου φαίνεται τα λες. Ούτε η Williams αξίζε/ζει τίποτα στο άθλημα, ούτε η Benneton ούτε η Jordan στο μηχανοκινήτο, δεν είχαν έμπνευση για όνομα και έδωσαν το επιθέτο τους κάποιοι, ή πουλάγαν ρούχα. 0 ιστορία έγραψαν όλοι αυτοί. Καλύτερα να είχαμε τη Jaquar και τη Lotus. Η RBR είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να σταθεί δίπλα σε τεράστιες αυτοκινητοβιομηχανίες και να κάνει τον Τοτό να χάνει τον ύπνο του, deal with it. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, mandos είπε η Benneton πουλάγαν ρούχα. Σωστό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Diinekis21 είπε Ρώτησες αν υπάρχει σοβαρός λόγος να υποστηρίζει κανείς RB και είδαμε πως υπάρχει! 😅 Σοβαρος οχι, λογοι γενικα ισως!!!! 1 λεπτό πριν, MrRush είπε Και τι με αυτό; Άμα σου αρέσουν οι οδηγοί γιατί να μην τους υποστηρίζεις όπου και να είναι; Σταματάς να είσαι Seb fan επειδή ο Seb έφυγε από την Ferrari; Με ποια ομάδα πήρε ο Seb 4 και γιατί να μην έχει υποστηρικτές αυτή η ομάδα που στο κάτω κάτω φέρνει περισσότερους θεατές σε πολλά sports που δεν είναι τόσο διάσημα όσο η F1; Μαζι σου! Οπως κι εγω οταν πηγε ο Κιμι σε Φερραρι υποστηριζα Κιμι και οχι Φερραρι! Αλλο το ενα, αλλο το αλλο! Μη βαρατε ρε ρεντμπουλικοι γιατι εχω τον παππου με το μερος μου! Κανονιστε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tommy^ είπε Μη βαρατε ρε ρεντμπουλικοι γιατι εχω τον παππου με το μερος μου! Δεν ταιριάζει φανατισμός και οπαδισμός σε αυτό το άθλημα. Δεν είμαστε redbulliκοι για να είμαστε, είμαστε γιατί προσφέρει κάτι στο άθλημα, και επειδή κάπου πρέπει να στηριζόμαστε όσο ο συνδυασμός RIC-McLaren πάει όλο και πιο πάτο. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από mandos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, tommy^ είπε Μη βαρατε ρε ρεντμπουλικοι γιατι εχω τον παππου με το μερος μου! Κανονιστε! Σας βλέπω να κάνετε γύρους και δεν θα είναι πίστας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, mandos είπε Η RBR είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να σταθεί δίπλα σε τεράστιες αυτοκινητοβιομηχανίες και να κάνει τον Τοτό να χάνει τον ύπνο του, deal with it. Εγω γιατι να κανω deal με το γεγονος οτι η RBR εχει κανει τον τρισμεγιστο Τοτο να χανει τον υπνο του;;; Δεν υποστηριζω Μερσεντα και ο Τοτος ειναι τερμα αντιπαθητικος... μεχρι να αρχισει να μιλαει ο Μαρκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, tommy^ είπε Προφανως και εχει ιστορια αλλα ειναι πολυ μικρη και "προσφατη" σε σχεση με τις παραδοσιακες ομαδες του χωρου. Επισης ΔΕΝ ειπα οτι ΔΕΝ προσφερει στο αθλημα, ισα ισα. Απλα δεν μου παει να υποστηριξω ομαδα με τοσο μικρη ιστορια σε σχεση με τις υπολοιπες και με τετοιο ακυρο ονομα. Γι΄αυτοοοοο.... Παμε μωρη McLaren! Μονοθέσια σεξυ αλλά και δυναμικά σχεδιασμένα (και σπάνε κομματάκια λεγκο αν τρακάρουν) Ωραία κομενάκια Παραδοσιακό ποτό με αρχαία ασιατική συνταγή Εξτρίμ ιβέντς, για Εξτρίμ καταστάσεις Ο Μαξ ο Φερστάπεν Ο Τσέκο Ο Σεμπ Ο Ντάνι και τα υπόλοιπα παιδιά Πιτ κριού με τατουάζ Άλφα Ταουρι, τα πάντα όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, tommy^ είπε Σοβαρος οχι, λογοι γενικα ισως!!!! Σοβαρούς τους βρίσκω όσους ειπώθηκαν. Μεταξύ μας είναι λίγο μπουμερο-επιχείρημα το "ναι αλλά δεν είναι 50 χρόνια στην F1". 😅 Μαγκιά τους που από άσχετο χώρο, έχουν στήσει οργανισμό πρότυπο που βάζει τα γυαλιά σε παραδοσιακά & σύγχρονα μεγαθήρια του χώρου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Συμφωνω και με τους 2 σας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, tommy^ είπε ο Τοτος ειναι τερμα αντιπαθητικος... Όλοι ξέρουμε πως τον έχεις αφίσα στο δωμάτιο και είναι ο μόνος λόγος που βλέπεις Drive to Survive! 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flexpick Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Μαγκια τους αλλα RB6 ουαου τι φτιαξαμε WO8 ιου εκτρωμα που ειναι ο ανταγωνισμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Εντάξει με πείσατε, θα αλλάξω ομάδα 😜 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Όλοι ξέρουμε πως τον έχεις αφίσα στο δωμάτιο και είναι ο μόνος λόγος που βλέπεις Drive to Survive! 🤣 Xαχαχαχαχ με τσακωσες!! Παντως drive 2 survive δεν εχω δει παρα μονο λιγα επεισοδια του πρωτου κυκλου οπου καταλαβα τι μουφα ειναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, flexpick είπε Ναι Χαμιλτον woke mercedes bad οχι ωραιο στυλ ρουχων ο Χαμιλτον. Ο Hamilton είναι όλα τα πράγματα που πάνε στραβά σε αυτόν τον κόσμο μαζεμένα. - Φωνάζεις για δικαιώματα LGBTQ+ και για ρατσισμό και δέχεσαι να είσαι σε ένα σπορ που το ελέγχουν πλέον οι Άραβες και τρέχεις κιόλας σε χώρες που αυτά τα δικαιώματα είναι το λιγότερο από τα δικαιώματα που λείπουν. - Είσαι Vegan και το βρωντοφωνάζεις και ταυτόχρονα να κάνεις διαφημίσεις σε εκτρώματα ρούχων/παπουτσιών που είναι από αληθινό δέρμα ζώων. - Στον αγώνα, όλο υποκρίνεσαι ότι είσαι ο αδικημένος, όλο λες ότι κάτι είναι στραβό στο απόλυτα οκ αυτοκίνητο σου, πάντα ο άλλος φταίει στα racing incidents σου και εσύ είσαι ο κύριος τέλειος και ο κύριος αλάνθαστος. - Δεν μπορείς να νικήσεις τον teammate σου και μόλις σου παίρνει το WDC πας κλαίγοντας στο αφεντικό για να τον διώξεις και να φέρεις έναν που θα κάνει ότι του λένε. - Κάνεις protest αποφάσεις του κώλου (πχ τα σκουλαρίκια) αλλά δεν βάζεις το influence σου μπροστά να φέρεις πραγματική αλλαγή και δεν αρνείσαι να αγωνιστείς σε χώρες όπως η Σαουδική Αραβία. - Στέλνεις τον αντίπαλο σου στον τοίχο, πάει νοσοκομείο, παίρνεις ποινή και ταυτόχρονα συνεχίζεις να κοπανιέσαι ότι δεν έφταιγες. Ο αντίπαλος σου είναι στο νοσοκομείο, νικάς χωρίς ανταγωνισμό και πανηγυρίζεις λες και κέρδισες τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής σου και τον κέρδισες δίκαια και με τρελή μάχη με τον ανταγωνιστή σου. - Ένα χρόνο μετά από το περιστατικό αυτό, χωρίς κανείς να αναφέρει κάτι, πετάς σπόντα δημόσια για να μειώσεις τον αντίπαλο σου και να ρίξεις πάλι το φταίξιμο. - Μόλις δεις τα δύσκολα θες να τα παρατήσεις (πριν λίγους αγώνες είπε "guys let's just save the engine και μετά τελείωσε 5ος). - Μόλις χάνεις δύσκολους αγώνες, σπάνια (αν όχι ποτέ) κατηγορείς τον εαυτό σου, πάντα πρώτα κατηγορείς την ομάδα σου. κλπ κλπ. Κάποια γενικά πράγματα που έχω παρατηρήσει, κάποια μεμονωμένα περιστατικά. Αυτά παραπάνω, για εμένα, περιγράφουν έναν άνθρωπο που θα σιχαινόμουν να τον είχα στην δουλειά μου ή την ζωή μου. 4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, tommy^ είπε Παντως drive 2 survive δεν εχω δει παρα μονο λιγα επεισοδια του πρωτου κυκλου οπου καταλαβα τι μουφα ειναι! και που να δεις τον τελευταίο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις