Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, papp0us είπε

Στο Q3 θα αποκαλύψουμε την αλήθεια και θα ρίξουμε 4" στον δεύτερο

Τρίτο...αφου θα κανετε 1-2 🤣

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Τρίτο...αφου θα κανετε 1-2 🤣

Τον δεύτερο κατασκευαστή ρε συ, εμείς θα τερματίσουμε δίπλα διπλα με 3 χιλιοστά διαφορά στο 1-2, με τον Rici να κάνει 360 στην ευθεία τερματισμού για να τερματίσει με την όπισθεν

6 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Παππου ετοιμασε τα χαπια του εγκεφαλικου σιγα σιγα να υπαρχουν για καλο και για κακο διπλα στο συρταρι😂

Να ήδη καταφέραμε να ρίξουμε στάχτη στα μάτια των πρώτων. ΕΛ ΠΛΑΝ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ghostrider είπε

Φερτε απο τωρα τον herta τον pato o ward και την πενσκε να σας φτιαξει σασι :P

Τώρα που είπες σασί, το κάρο του Hamilton κάθε πόσα GP θα αλλάζει πάτωμα; Αυτό πάει σαν τη ρόζυ τον σκύλο μου οταν κολλήσει η κουράδα πίσω. Αμα του βάλουμε μια κιμωλία πίσω θα ζωγραφίσει όλη την πίστα.

Δημοσ.

αυτο λες η αν θα αντεξει το κεφαλι του το πανω κατω ενα ολοκληρο gp χωρις διαλλειμα

και εχει και το "νεο" πατωμα

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, papp0us είπε

Τον δεύτερο κατασκευαστή ρε συ, εμείς θα τερματίσουμε δίπλα διπλα με 3 χιλιοστά διαφορά στο 1-2, με τον Rici να κάνει 360 στην ευθεία τερματισμού για να τερματίσει με την όπισθεν

Να ήδη καταφέραμε να ρίξουμε στάχτη στα μάτια των πρώτων. ΕΛ ΠΛΑΝ

ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ!!!

• Thanks 1
Δημοσ.

Πρώτη φορά φέτος f1tv και νομίζω ότι κάθε χρόνο θα βάζω πολύ ανώτερη εμπειρία θέασης. Στα των δοκιμών τώρα φέτος η merc φαίνεται όντως να έχει θέμα. Εάν κρύβονται τοσο καλα τους αξίζει πραγματικά Όσκαρ.

Rb και Ferrari φαίνονται πολύ δυνατές. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, GoMaR είπε

ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ!!!

ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΠΕΣ ΤΑ.

Το παίζουμε ψόφιοι κοριοί για να νομίζει ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ότι έκανε σωστή κίνηση. 

ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΡΛΟΣ: ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ME ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ.

Τρείς λέξεις βασικά.. ΚΑΙ DNF

Δημοσ.

Βρε μπας και δεν έχει πλέον ψυχολογία και όσες αγριαδες λέει είναι για τα μάτια του κόσμου;

Την κίτρινη t-cam γιατί την πήρε αυτός και όχι ο Russell?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mandos είπε

Βρε μπας και δεν έχει πλέον ψυχολογία και όσες αγριαδες λέει είναι για τα μάτια του κόσμου;

Την κίτρινη t-cam γιατί την πήρε αυτός και όχι ο Russell?

Παει με το κρανος 😎

Δημοσ.

o6vwcucap5o81.jpg

Τουλάχιστον από δηλώσεις και ίντριγκες θα έχουμε. Αν θα τρέχουν είναι άλλο θέμα.

Σε άλλη ομάδα τώρα, τις Google ζάντες τις είδατε; Όσο πάνε και ασχημαινουν οι McLaren

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, mandos είπε

Σε άλλη ομάδα τώρα, τις Google ζάντες τις είδατε; Όσο πάνε και ασχημαινουν οι McLaren

εγω κατεθεσα την αποψη μου..αν εξαιρεσεις το πρασινο ρομποτακι και το γαλαζιο στα πλαγια μου αρεσαν τα πολλα και εντονα χρωματα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, mandos είπε

Τι λέτε ρε αλήτες ενώ ξέρετε οτι διαβάζω ακόμα;

Όπως και μηχανικά, είμαστε σε διαδικασία που "το βρίσκουμε" . Θα σφίξουμε μια βιδούλα εκεί, θα αφαιρέσουμε ένα χρωματάκι εκεί, και είμαστε έτοιμοι.

Το γεγονός οτι κατάφέραμε να βγάλουμε λεφτά απο διαφήμιση και στις ζάντες, δεν το τονίζει κανείς. Όταν θα βλέπετε να τα κάνουν άλλοι τότε θα καταλάβετε πόσο μπροστά ειναι η Mclaren.

Στα σοβαρά τώρα, η Ferrari μου δείχνει το μοναδικό αυτοκίνητο που "στρίβει" . Ακόμα και τη Redbull νομίζω οτι (και φέτος) την πάει ο Verstappen, άλλος οδηγός θα τα έβρισκε μπαστούνια.

Επίσης νομίζω οτι έχουμε να δούμε ΠΟΛΥ έξοδο στον αγώνα. Οι πιο πολλοί "παλεύουν" με τα αυτοκίνητα, δεν ξέρω πως θα καταφέρουν να τα φέρουν στα όρια και να κάνουν και αγώνα, χωρίς να το βγάλουν στο χωράφι 2-3 φορές μέσα στον αγώνα.

Η Haas φαίνεται δυνατή. Η Williams νομίζω έχασε ΚΑΙ αυτή την ευκαιρία να ξεκολλήσει απο τον πάτο. Κρίμα

Επεξ/σία από papp0us
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...