Witcher1st Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 To sky sports το βλεπετε μεσω stream δωρεαν ή θελει συνδρομη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Τα έχει πει το boss, σα bond villain! Toto Wolff is gone. Darth Toto is here ... προβλεπω να ξαναβαζει τα imperial black στις φορμες και στο μονοθεσιο οσονουπω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 54 λεπτά πριν, sstratos είπε Το βλέμμα του Σερ στη 2η θέση μου βγάζει μια δίψα για εκδίκηση... ενα βλέμμα "κατσε και θα δείς φέτος" ή μονο εμένα ?? Αντίθετα ο Φερστάπεν στην 1η θέση χαμογελάει σαν να λέει "κοιτα ποιος ειναι πρώτος" 🤣 εγω παλι δεν το πολυβλεπω...ισως απογοητευτηκε απο το μονοθεσιο? Ισως μας τρολλαρει ολους και το δουμε μεθαυριο. Αλλα κατι δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Κατά την άφιξη στην πίστα φαίνεται όντως απογοητευμένος. Ίσως είναι το μονοθέσιο. Ίσως είναι ότι δεν μπόρεσε να συνδυάσει το αουτφιτ με μια μωβ ζώνη, γιατί θα αποτελούσε κόλορ μπλόκερ. Θα δείξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Ελα να ασχοληθουμε με σοβαρα θεματα και οχι με τον ναυαγοσωστη 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, greenfan20 είπε Ίσως είναι ότι δεν μπόρεσε να συνδυάσει το αουτφιτ με μια μωβ ζώνη, γιατί θα αποτελούσε κόλορ μπλόκερ. Θα δείξει. δακρυσα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poison6 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Καλη season να έχουμε! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Σαν να μην πέρασε μια μέρα, βλέποντας ξανά τα (νέα) μονοθέσια στην πίστα. Καλή κι απολαυστική χρονιά (σίγουρα θα έχουμε). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) το P τι σημαινει ? διπλα στους χρονους ? Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από xxatziva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Καλη χρονια να εχουμε παιδες. Μονο σε εμενα δεν μου αρεσουν τα καινουρια graphics?? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Ξεχασαν να το βιδωσουν μου φαινεται. 5 λεπτά πριν, xxatziva είπε το P τι σημαινει ? διπλα στους χρονους ? Νομιζω οτι ειναι στα pits? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, xxatziva είπε το P τι σημαινει ? διπλα στους χρονους ? Δηλώνει εάν είναι στα pits ο οδηγός ή όχι. Αυτή τη στιγμή λόγω της κόκκινης σημαίας είναι όλοι στα pits, οπότε σε όλους βλέπεις το p δίπλα. 4 λεπτά πριν, george200-13 είπε Καλη χρονια να εχουμε παιδες. Μονο σε εμενα δεν μου αρεσουν τα καινουρια graphics?? Πολύ μεγάλα είναι, πιάνουν παραπάνω χώρο από τα παλιά, σίγουρα. Ίσως πρέπει να τα μικρύνουν λίγο. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 ποτε προλαβε το red flag? Αυτο θα πει καλη αρχη xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, GoMaR είπε Ξεχασαν να το βιδωσουν μου φαινεται. απο το porpoising νομιζω εγινε αυτο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις