flexpick Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, sattack είπε Αφού ντρέπονται ας κάνουν το undercut Αυτο 2 λεπτά πριν, giwfys είπε Do something please???? Τι αστειοι που ειναι αυτη η νεα γενια.. Φλωρουμπα λεκλερ τραβα περνα τον, αντε κλαψιαρη μηδενικο Εχει χασει αεροτομη νομιζω Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από flexpick
Virus200 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Θέλω να μου πει κάποιος αν έχει καταλάβει. ο σαινζ τον καθυστερήσει σκόπιμα η ειναι τοσο αμπαλος που δεν μπορεί να του ξεφύγει και ο αλλοα ειναι με σπασμένη πτέρυγα από πίσω?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 ρε φιλε ΤΟΥ ΖΑΛΙΣΑΝ ΤΑ Α@@@@ Το καταλαβε τις πρωτες 5 φορες τι πρεπει να κανει! Αν του το ξαναλετε θα γινει πιο γρηγορος?
papp0us Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Macosj είπε Τι έκαναν εκεί στην μερσεντες? Είτε ο σαιντ είναι πολύ αργός είτε εοιασνα οι αναβαθμίσεις εχουν παρόμοιο ρυθμό με τις Ferrari, αλλα και η Ferrari παίζει με τη φωτιά. Αμα είχε μείνει και o George μέσα τους είχα ικανους να τους αφήσουν και τρίτους. Σε άλλα νέα, άλλη μια Κυριακή, άλλο ένα DRS Train για τον Ricciardo που κάνει κυκλους στην πίστα.
dtk-386 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, giwfys είπε Do something please???? Τι αστειοι που ειναι αυτη η νεα γενια.. Φλωρουμπα λεκλερ τραβα περνα τον, αντε κλαψιαρη μηδενικο Καλά όχι υπερβολές τώρα. Εφτασε τον γιωτά έχοντας σπασμένη αεροτομή. Τι άλλο να κάνει δηλ. Απλά τους πιέζει ο HAM.
Macosj Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Virus200 είπε Θέλω να μου πει κάποιος αν έχει καταλάβει. ο σαινζ τον καθυστερήσει σκόπιμα η ειναι τοσο αμπαλος που δεν μπορεί να του ξεφύγει και ο αλλοα ειναι με σπασμένη πτέρυγα από πίσω? Τώρα που έφυγε ο σαιντ φαίνεται ότι ο χαμ κλείνει πιο γρήγορα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Τωρα χωρις DRS κοβει πιο γρηγορα τον LEC ή ειναι η ιδεα μου?
Manoleros95 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Ο εκλερ για ποιον π@υστη λογο μενει εξω με σπασμενη πτερυγα?
Macosj Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, tommy^ είπε Λιουις για νίκη;!;!; Μακάρι
ghostrider Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 δεν βλεπω καλους χρονους απο sainz ..... και μου στεναχωριεστε πως θα χασει η φοραδα. καθε αγωνας και μια kinder εκπληξη
Virus200 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Ωχ για να λέει ο χαμ tyres are still strong έχει τελειώσει ο αγώνας πάει για νίκη 🤣
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Just now, Virus200 said: Ωχ για να λέει ο χαμ tyres are still strong έχει τελειώσει ο αγώνας πάει για νίκη 🤣 A wild SC appears..
ghostrider Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 καλω το πνευμα του @papp0us. ακους @papp0us ? πιασε μια μπυρα για τον sir να ξαποστασει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις