Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, sattack είπε

Αφού ντρέπονται ας κάνουν το undercut

Αυτο

2 λεπτά πριν, giwfys είπε

Do something please????

Τι αστειοι που ειναι αυτη η νεα γενια..

Φλωρουμπα λεκλερ τραβα περνα τον, αντε κλαψιαρη μηδενικο

Εχει χασει αεροτομη νομιζω

Επεξ/σία από flexpick
  • Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να μου πει κάποιος αν έχει καταλάβει. ο σαινζ τον καθυστερήσει σκόπιμα η ειναι τοσο αμπαλος που δεν μπορεί να του ξεφύγει και ο αλλοα ειναι με σπασμένη πτέρυγα από πίσω?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Macosj είπε

Τι έκαναν εκεί στην μερσεντες? Είτε ο σαιντ είναι πολύ αργός είτε εοιασνα οι αναβαθμίσεις 

εχουν παρόμοιο ρυθμό με τις Ferrari, αλλα και η Ferrari παίζει με τη φωτιά. Αμα είχε μείνει και o George μέσα τους είχα ικανους να τους αφήσουν και τρίτους.

Σε άλλα νέα, άλλη μια Κυριακή, άλλο ένα DRS Train για τον Ricciardo που κάνει κυκλους στην πίστα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giwfys είπε

Do something please????

Τι αστειοι που ειναι αυτη η νεα γενια..

Φλωρουμπα λεκλερ τραβα περνα τον, αντε κλαψιαρη μηδενικο

Καλά όχι υπερβολές τώρα. Εφτασε τον γιωτά έχοντας σπασμένη αεροτομή. Τι άλλο να κάνει δηλ. Απλά τους πιέζει ο HAM.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Virus200 είπε

Θέλω να μου πει κάποιος αν έχει καταλάβει. ο σαινζ τον καθυστερήσει σκόπιμα η ειναι τοσο αμπαλος που δεν μπορεί να του ξεφύγει και ο αλλοα ειναι με σπασμένη πτέρυγα από πίσω?

Τώρα που έφυγε ο σαιντ φαίνεται ότι ο χαμ κλείνει πιο γρήγορα 

Δημοσ.

δεν βλεπω καλους χρονους απο sainz  ..... και μου στεναχωριεστε πως θα χασει η φοραδα. καθε αγωνας και μια kinder εκπληξη 

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, Virus200 said:

Ωχ για να λέει ο χαμ tyres are still strong έχει τελειώσει ο αγώνας πάει για νίκη 🤣

A wild SC appears..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...