flexpick Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, sattack είπε Αφού ντρέπονται ας κάνουν το undercut Αυτο 2 λεπτά πριν, giwfys είπε Do something please???? Τι αστειοι που ειναι αυτη η νεα γενια.. Φλωρουμπα λεκλερ τραβα περνα τον, αντε κλαψιαρη μηδενικο Εχει χασει αεροτομη νομιζω Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από flexpick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Θέλω να μου πει κάποιος αν έχει καταλάβει. ο σαινζ τον καθυστερήσει σκόπιμα η ειναι τοσο αμπαλος που δεν μπορεί να του ξεφύγει και ο αλλοα ειναι με σπασμένη πτέρυγα από πίσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 ρε φιλε ΤΟΥ ΖΑΛΙΣΑΝ ΤΑ Α@@@@ Το καταλαβε τις πρωτες 5 φορες τι πρεπει να κανει! Αν του το ξαναλετε θα γινει πιο γρηγορος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Macosj είπε Τι έκαναν εκεί στην μερσεντες? Είτε ο σαιντ είναι πολύ αργός είτε εοιασνα οι αναβαθμίσεις εχουν παρόμοιο ρυθμό με τις Ferrari, αλλα και η Ferrari παίζει με τη φωτιά. Αμα είχε μείνει και o George μέσα τους είχα ικανους να τους αφήσουν και τρίτους. Σε άλλα νέα, άλλη μια Κυριακή, άλλο ένα DRS Train για τον Ricciardo που κάνει κυκλους στην πίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, giwfys είπε Do something please???? Τι αστειοι που ειναι αυτη η νεα γενια.. Φλωρουμπα λεκλερ τραβα περνα τον, αντε κλαψιαρη μηδενικο Καλά όχι υπερβολές τώρα. Εφτασε τον γιωτά έχοντας σπασμένη αεροτομή. Τι άλλο να κάνει δηλ. Απλά τους πιέζει ο HAM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Virus200 είπε Θέλω να μου πει κάποιος αν έχει καταλάβει. ο σαινζ τον καθυστερήσει σκόπιμα η ειναι τοσο αμπαλος που δεν μπορεί να του ξεφύγει και ο αλλοα ειναι με σπασμένη πτέρυγα από πίσω? Τώρα που έφυγε ο σαιντ φαίνεται ότι ο χαμ κλείνει πιο γρήγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Τωρα χωρις DRS κοβει πιο γρηγορα τον LEC ή ειναι η ιδεα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Ο εκλερ για ποιον π@υστη λογο μενει εξω με σπασμενη πτερυγα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Λιουις για νίκη;!;!; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, tommy^ είπε Λιουις για νίκη;!;!; Μακάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flexpick Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Καλη διαχειρηση ελαστικων θελει ο Σερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 δεν βλεπω καλους χρονους απο sainz ..... και μου στεναχωριεστε πως θα χασει η φοραδα. καθε αγωνας και μια kinder εκπληξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Ωχ για να λέει ο χαμ tyres are still strong έχει τελειώσει ο αγώνας πάει για νίκη 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Just now, Virus200 said: Ωχ για να λέει ο χαμ tyres are still strong έχει τελειώσει ο αγώνας πάει για νίκη 🤣 A wild SC appears.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 καλω το πνευμα του @papp0us. ακους @papp0us ? πιασε μια μπυρα για τον sir να ξαποστασει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις