Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, maarinos είπε Θα έχει κανονικά ελευθέρα δοκιμαστικά η ΕΡΤ Sports Πρόγραμμα 18/3 14:00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1 | 17:00 ΕΡΤ Sports 2 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2 19/3 14:00 ΕΡΤ Sports Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3 | 16:50 ΕΡΤ2 Κατατακτηριες 20/3 16:50 ΕΡΤ2 Αγώνας https://program.ert.gr/tvsports.asp οι σχολιαστες θα ειναι οι γνωστοι ή εχουμε κανα ευχαριστο νεο? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε οι σχολιαστες θα ειναι οι γνωστοι ή εχουμε κανα ευχαριστο νεο? από ότι διάβασα πριν λίγο η ΕΡΤ Θα έχει τους παρακάτω σχολιαστές Martin Brundle. Damon Hill. Johnny Herbert. Natalie Pinkham. Rachel Brookes. Ted Kravitz. Simon Lazenby. David Croft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Καλά δεν αξίζουν οι Έλληνες δικοί μας αλλά μην μου αποθεωνετε και τους αγγλαρες τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Απλα οι αγγλοι εχουν αποστολη μεσα στα paddock οποτε αποτελουν την πηγη των νεων εστω και αν αυτα περνανε μεσα απο την δικη τους οπτικη. Ιταλοι και γαλλοι εχουν επισης δικα τους team αλλα δεν ειναι το ιδιο λογω γλωσσας. Μεταδοσεις απο το στουντιο με χρονοκαθυστερηση και ελληνες ειδικους κατα την ταπεινη μου αποψη δεν βλεπονται. Τουλαχιστον οχι αν εχεις δει μια φορα ξενη μεταδοση. ΥΓ οσοι προλαβαμε Murray Walker ειμαστε ευτυχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Το μόνο που με χαλάει είναι ότι πήρα την προσφορά για το f1 TV και είδα ότι δεν έχει 4κ ανάλυση όπως το OTE TV για τους αγώνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Virus200 είπε Το μόνο που με χαλάει είναι ότι πήρα την προσφορά για το f1 TV και είδα ότι δεν έχει 4κ ανάλυση όπως το OTE TV για τους αγώνες. Γιατί έχει το ΟΤΕ TV ? Εγώ που έχω τον αποκωδικοποιητή μόνο 1080p ανάλυση μου έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Που είσαι Ποπηηηηηηηηηηηηηη;;;;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, liakjim είπε Που είσαι Ποπηηηηηηηηηηηηηη;;;;;; όπου ήταν πέρσι. ευτυχώς όχι στην ΕΡΤ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 42 λεπτά πριν, dtk-386 είπε όπου ήταν πέρσι. ευτυχώς όχι στην ΕΡΤ. Ναι ενω τα φιντανια που εμειναν ειναι καλυτεροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Ναι ενω τα φιντανια που εμειναν ειναι καλυτεροι. Λιγότερο εκνευριστικοί από αυτήν το δίχως άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 μερες μεχρι να πεσουν οι μασκες στο Q3! Προσωπικα πιστευω οτι η RB θα ειναι μπροστα. Αλλα δεν πιστευω οτι θα ειναι μπροστα οπως περυσι που εριξε 0.4s στο Q3. Και πιστευω οτι η Mercedes μεγενθυνει λιγο τα προβληματα της, οποτε δυσκολα την βλεπω πισω απο την Φερραρι. Τα μονοθεσια ειναι παντως αρκετα διαφορετικα μεταξυ τους και αναμενουμε μεγαλα αλματα εξελιξης, οποτε πιστευω θα βλεπουμε να αλλαζει το momentum αναλογα τις αναβαθμισεις που φερνουν οι ομαδες στους αγωνες. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2022 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 2 hours ago, Nik1239 said: Γιατί έχει το ΟΤΕ TV ? Εγώ που έχω τον αποκωδικοποιητή μόνο 1080p ανάλυση μου έχει. Στο Cosmote Sports 4K νομίζω ότι είναι κανονικό 4Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Εγω για αρχη τουλαχιστον βλεπω ξεκαθαρα στο 1-2 RB & Ferrari. Merc 3η και ΑΝ...απο εκει και περα best of the rest McLaren. Στις θέσεις 5-6-7 θα γινει χαμουλης (ελπιζω) με Alpine, HAAS και Tauri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Nik1239 είπε Γιατί έχει το ΟΤΕ TV ? Εγώ που έχω τον αποκωδικοποιητή μόνο 1080p ανάλυση μου έχει. Εχει 4κ κανάλι το OTE TV εάν το βλέπεις από την εφαρμογή που έχουν για τις τηλεοράσεις. Στο TV box που μου έδωσαν δεν το έχει μόνο στην ενσωματωμένη εφαρμογή της samsung στην TV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eri77 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, haHa είπε 4 μερες μεχρι να πεσουν οι μασκες στο Q3! Προσωπικα πιστευω οτι η RB θα ειναι μπροστα. Αλλα δεν πιστευω οτι θα ειναι μπροστα οπως περυσι που εριξε 0.4s στο Q3. Και πιστευω οτι η Mercedes μεγενθυνει λιγο τα προβληματα της, οποτε δυσκολα την βλεπω πισω απο την Φερραρι. Τα μονοθεσια ειναι παντως αρκετα διαφορετικα μεταξυ τους και αναμενουμε μεγαλα αλματα εξελιξης, οποτε πιστευω θα βλεπουμε να αλλαζει το momentum αναλογα με τα λάστιχα πού θα φέρει η PIRELLI, για την ασφάλεια στους αγωνες. Fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις