Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, maarinos είπε

Θα έχει κανονικά ελευθέρα δοκιμαστικά η ΕΡΤ Sports

Πρόγραμμα

18/3 14:00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1 | 17:00 ΕΡΤ Sports 2 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2

19/3 14:00 ΕΡΤ Sports Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3 |  16:50 ΕΡΤ2 Κατατακτηριες

20/3 16:50 ΕΡΤ2 Αγώνας

οι σχολιαστες θα ειναι οι γνωστοι ή εχουμε κανα ευχαριστο νεο?

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

οι σχολιαστες θα ειναι οι γνωστοι ή εχουμε κανα ευχαριστο νεο?

από ότι διάβασα πριν λίγο η ΕΡΤ Θα έχει τους παρακάτω σχολιαστές :P

• Martin Brundle.
  • Damon Hill.
  • Johnny Herbert.
  • Natalie Pinkham.
  • Rachel Brookes.
  • Ted Kravitz.
  • Simon Lazenby.
  • David Croft.

Απλα οι αγγλοι εχουν αποστολη μεσα στα paddock οποτε αποτελουν την πηγη των νεων εστω και αν αυτα περνανε μεσα απο την δικη τους οπτικη. Ιταλοι και γαλλοι εχουν επισης δικα τους team αλλα δεν ειναι το ιδιο λογω γλωσσας. Μεταδοσεις απο το στουντιο με χρονοκαθυστερηση και ελληνες ειδικους κατα την ταπεινη μου αποψη δεν βλεπονται. Τουλαχιστον οχι αν εχεις δει μια φορα ξενη μεταδοση. 

ΥΓ οσοι προλαβαμε Murray Walker ειμαστε ευτυχεις.

• Like 1

9 λεπτά πριν, Virus200 είπε

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι πήρα την προσφορά για το f1 TV και είδα ότι δεν έχει 4κ ανάλυση όπως το OTE TV για τους αγώνες.

Γιατί έχει το ΟΤΕ TV ? Εγώ που έχω τον αποκωδικοποιητή μόνο 1080p ανάλυση μου έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4 μερες μεχρι να πεσουν οι μασκες στο Q3!

Προσωπικα πιστευω οτι η RB θα ειναι μπροστα. Αλλα δεν πιστευω οτι θα ειναι μπροστα οπως περυσι που εριξε 0.4s στο Q3.

Και πιστευω οτι η Mercedes μεγενθυνει λιγο τα προβληματα της, οποτε δυσκολα την βλεπω πισω απο την Φερραρι. 

Τα μονοθεσια ειναι παντως αρκετα διαφορετικα μεταξυ τους και αναμενουμε μεγαλα αλματα εξελιξης, οποτε πιστευω θα βλεπουμε να αλλαζει το momentum αναλογα τις αναβαθμισεις που φερνουν οι ομαδες στους αγωνες.

Επεξ/σία από haHa

• Super Moderators
2 hours ago, Nik1239 said:

Γιατί έχει το ΟΤΕ TV ? Εγώ που έχω τον αποκωδικοποιητή μόνο 1080p ανάλυση μου έχει.

Στο Cosmote Sports 4K νομίζω ότι είναι κανονικό 4Κ.

Εγω για αρχη τουλαχιστον βλεπω ξεκαθαρα στο 1-2 RB & Ferrari. Merc 3η και ΑΝ...απο εκει και περα best of the rest McLaren. Στις θέσεις 5-6-7 θα γινει χαμουλης (ελπιζω) με Alpine, HAAS και Tauri 

3 ώρες πριν, Nik1239 είπε

Εχει 4κ κανάλι το OTE TV εάν το βλέπεις από την εφαρμογή που έχουν για τις τηλεοράσεις. Στο TV box που μου έδωσαν δεν το έχει μόνο στην ενσωματωμένη εφαρμογή της  samsung στην TV 

1 ώρα πριν, haHa είπε

4 μερες μεχρι να πεσουν οι μασκες στο Q3!

Προσωπικα πιστευω οτι η RB θα ειναι μπροστα. Αλλα δεν πιστευω οτι θα ειναι μπροστα οπως περυσι που εριξε 0.4s στο Q3.

Και πιστευω οτι η Mercedes μεγενθυνει λιγο τα προβληματα της, οποτε δυσκολα την βλεπω πισω απο την Φερραρι. 

Τα μονοθεσια ειναι παντως αρκετα διαφορετικα μεταξυ τους και αναμενουμε μεγαλα αλματα εξελιξης, οποτε πιστευω θα βλεπουμε να αλλαζει το momentum αναλογα με τα λάστιχα πού θα φέρει η PIRELLI, για την ασφάλεια στους αγωνες.

Fixed 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...