Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω φτάσει με το ζόρι μεχρι το 8ο επ. ισως σήμερα το τελειωσω. 

αρκετά μέτριο θα έλεγα. ειδικά για κάποιον που έχει παρακολουθήσει ολη τη σαιζόν, δεν προσφέρει τιποτα νομιζω. επισης τεράστιο φάουλ που στο επεισόδιο με τη νικη του Ocon δεν γινεται ουτε μιση αναφορά στην αμυνα που έπαιξε ο Αλονσο. 

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δυστηχως θα συμφωνησω μαζι σας.
Δε μου αρεσε ουτε και εμενα, δεν ανεφεραν πολλα πραγματα. Ουτε κιμι, ουτε αλονσο, ουτε μαχες τπτ.
Γενικα ναι, βλεποντας το, καταλαβαινεις ποσο διαφορετικη εικονα δινει αν γνωριζεις τα γεγονοτα.

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε

Για τα λεφτά έχει ολόκληρο brand name και άλλα projects, δε περιμένει το Merc check. 37 είναι, δε τον λες και μικρό. Εσύ δεν έλεγες να έρθουν τα νέα παιδιά;

Σε σχεση με τις ηλικιες που φευγουν απο την F1 μια χαρα ειναι, 3 χρονια τα βγαζει ανετα...Για πρωταθλητισμο όντως ειναι ΟΡΙΑΚΑ.

Και εγω απο τα σχολιά σας το D2S το έχω παρατήσει. Ισως μεσα στην εβδομαδα το ψιλοχαζεψω...

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Σε σχεση με τις ηλικιες που φευγουν απο την F1 μια χαρα ειναι, 3 χρονια τα βγαζει ανετα...Για πρωταθλητισμο όντως ειναι ΟΡΙΑΚΑ.

Απλά λέω πως δεν είναι μικρός και πως απαιτεί μονοθέσιο νικητή, όχι πως έχει φάει τα ψωμιά του. Φυσικά και βγάζει και 3 και παραπάνω χρονιές.

Σκέφτεσαι ειδικές περιπτώσεις Kimi/Nando που είναι ανταγωνιστικοί στα 40. Τους θνητούς τους απορρίπτει το σύστημα πιο νωρίς.

1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Και εγω απο τα σχολιά σας το D2S το έχω παρατήσει. Ισως μεσα στην εβδομαδα το ψιλοχαζεψω...

Δες το μωρέ, τι ψυχή έχει!

23 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

χαχαχα κλαμα! Και να τους αναγκασει να το λενε ολο!

Ας κάνουν μαλακία να του ξαναφάνε πρωτάθλημα, και για να πείτε ολόκληρο το ονομα του θα είναι σαν να κάνετε Summon τον βελζεβουλη

• Moderators
41 λεπτά πριν, papp0us είπε

Ας κάνουν μαλακία να του ξαναφάνε πρωτάθλημα, και για να πείτε ολόκληρο το ονομα του θα είναι σαν να κάνετε Summon τον βελζεβουλη

3 φορές μπροστά από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου. :P

5 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

Αυτό εκτιμώ, πως ο Lewis δε θα έτρεχε (τώρα, όχι πριν χρόνια) για ομάδα που δε νικά. Ειδικά όταν πλέον με ένα πρωτάθλημα ακόμα καταρίπτει τόσο σημαντικό ρεκόρ.

Μα η Mercedes δεν μπορεί να τού δώσει τέτοια εγγύηση. Δεν γίνεται να λένε ... <<κάτσε εδώ επειδή έχουμε φτιάξει μονοθεσιο πού θα σού δώσει το πρωτάθλημα >>.. Η Mercedes δεν μπορεί να ξέρει τι πρόοδο έχουν κάνει η άλλη. Θέλω να πω με αυτό ότι... Επειδή ο hamilton τρέχει αυτή την χρονιά δεν είναι μαθηματικά δεδομένο ότι θα πάρει το πρωτάθλημα 

3 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

Δηλαδή "βραζιλιάνικο" Lewis Carl Davidson Hamilton Larbalestier;

Larbatime???

36 λεπτά πριν, eri77 είπε

Μα η Mercedes δεν μπορεί να τού δώσει τέτοια εγγύηση. Δεν γίνεται να λένε ... <<κάτσε εδώ επειδή έχουμε φτιάξει μονοθεσιο πού θα σού δώσει το πρωτάθλημα >>.. Η Mercedes δεν μπορεί να ξέρει τι πρόοδο έχουν κάνει η άλλη. Θέλω να πω με αυτό ότι... Επειδή ο hamilton τρέχει αυτή την χρονιά δεν είναι μαθηματικά δεδομένο ότι θα πάρει το πρωτάθλημα 

4 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

εκτος και αν εχει παιξει deal με maFIA μετα τ το περσινο πρωταθλημα και τα γεγονοτα που ακολουθησαν το τελος του...(απομακρυνση Massi κτλπ...)😎😈

• Like 1

40 λεπτά πριν, eri77 είπε

Δεν ξέρουν τι έχουν κάνει ακριβώς οι άλλοι. Δε θα του λένε όμως κάνουμε καλή πρόοδο:
Πίστευει κανείς πως ένας οργανισμός σα τη Merc έχει κακές πιθανότητες να προσαρμοστεί στις αλλαγές;

43 λεπτά πριν, eri77 είπε

Larbatime???

🤣

6 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

εκτος και αν εχει παιξει deal με maFIA μετα τ το περσινο πρωταθλημα και τα γεγονοτα που ακολουθησαν το τελος του...(απομακρυνση Massi κτλπ...)😎😈

Η απομάκρυνση Massi  δε φαίνεται να έχει δάκτυλο Merc; Κάτσε να ρίξω disclaimer γιατί φοβού τους Δαναούς.

Ικανοποιημένες Liberty/FIA γιατί δε θα έχουν ιστορίες που βλάπτουν την υστεροφημία του αθλήματος. Ικανοποιημένη η Merc, γιατί δεν μπορούσε να πετύχει κάτι για ανατροπή αποτελέσματος. Έστειλε μήνυμα προς τον καθένα όμως για τον λογισμό μελλοντικών αποφάσεων.

2ο disclaimer γιατί έχει φοβηθεί το μάτι μου εδώ μέσα. O Massi ήταν σωστός στο unlap, λάθος στο unlap μόνο 5 μονοθεσίων. Αυτό δημιούργησε μια αδικία, όχι προς Ham/Merc αλλά προς τους υπόλοιπους lapped.

Θα έχει κανονικά ελευθέρα δοκιμαστικά η ΕΡΤ Sports

Πρόγραμμα

18/3 14:00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1 | 17:00 ΕΡΤ Sports 2 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2

19/3 14:00 ΕΡΤ Sports Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3 |  16:50 ΕΡΤ2 Κατατακτηριες

20/3 16:50 ΕΡΤ2 Αγώνας

• Like 2

1 ώρα πριν, maarinos είπε

Θα έχει κανονικά ελευθέρα δοκιμαστικά η ΕΡΤ Sports

Πρόγραμμα

18/3 14:00 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 1 | 17:00 ΕΡΤ Sports 2 Ελεύθερα Δοκιμαστικά 2

19/3 14:00 ΕΡΤ Sports Ελεύθερα Δοκιμαστικά 3 |  16:50 ΕΡΤ2 Κατατακτηριες

20/3 16:50 ΕΡΤ2 Αγώνας

όταν υπάρχει το Sky sports, όλα τα υπόλοιπα είναι ερασιτεχνικά :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...