ghostrider Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 τωρα εμενα γιατι σε αυτη τη photo ο τοτος μου θυμισε τον Sub-Zero? καλα το πανε απο βροχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μεγαλη μορφη ο Τοτος, μου εχουν λειψει τα πλανα πανω του τις περασμενες χρονιες (οπως και τα radio με τον Massi)... Μακαρι να βρεξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, ghostrider είπε τωρα εμενα γιατι σε αυτη τη photo ο τοτος μου θυμισε τον Sub-Zero? Περισσοτερο σε noob saibot Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, tommy^ είπε Μεγαλη μορφη ο Τοτος, μου εχουν λειψει τα πλανα πανω του τις περασμενες χρονιες (οπως και τα radio με τον Massi)... Μακαρι να βρεξει! Στα social εχει ακομα περαση. Οι περισσοτεροι τον συγκρινουν με Palpatine αλλα η μασκα ειναι κλασικα sub zero IMHO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, tommy^ είπε Μακαρι να βρεξει! Λέτε να μας κάνει τη χάρη να το κάνει ροντέο; Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από papp0us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, papp0us said: Λέτε να μας κάνει τη χάρη να το κάνει ροντέο; Μα αν ψιχαλίζει θα αργήσουν μέχρι να σταματήσει... 😛 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από GeorgeMan 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, papp0us είπε Λέτε να μας κάνει τη χάρη να το κάνει ροντέο; Εντάξει, πριν 12 ώρες είναι το tweet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω φτασει στο σημειο να παρακαλαω να μην βρεξει οταν εχει αγωνα γιατι ξερω τι εστι fia Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από george200-13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Λοιπον το εζησα και αυτο. Μολις παρκαρε μπροστα μου σμαρτακι με πινακιδες ΜΟΝΑΚΟ. Ναι κυριοι ... καποιος στο πριγκιπατο ταξινομησε εκει Smartακι. Για να σας φυγει η απορια ειναι ακομα στο γραμμα Β οι ταξινομησεις (ενα γραμμα και 3 ψηφία) LOL LOL LOL LOL LOL LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Ας ελπίσουμε ότι ασφαλιστήκανε τα παιδιά! 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, NikosRocknRolla είπε Ας ελπίσουμε ότι ασφαλιστήκανε τα παιδιά! 😅 Ξαδέλφη papp0u??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 33 λεπτά πριν, AtiX είπε Ξαδέλφη papp0u??? τι ξαδελφη .... η μεντορισσα του απο την ινδια ειναι .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Περίεργες δηλώσεις του Russel σήμερα... Με λίγα λόγια, είπε ότι "είναι ΝΤΡΟΠΗ που ορισμένοι αποφασίζουν να θέσουν ως μοναδική προτεραιότητα την απόδοση του μονοθεσίου και ΟΧΙ την υγεία των οδηγών τους"... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Gulik είπε Περίεργες δηλώσεις του Russel σήμερα... Με λίγα λόγια, είπε ότι "είναι ΝΤΡΟΠΗ που ορισμένοι αποφασίζουν να θέσουν ως μοναδική προτεραιότητα την απόδοση του μονοθεσίου και ΟΧΙ την υγεία των οδηγών τους"... Γιατι σου φαίνεται περίεργο. Ντροπή είναι. Οδηγεί για την Mercedes, δεν την έχει αγορασμένη. Και για την δικιά του ομάδα να το είπε, πολύ καλά έκανε. Τι έπρεπε δηλαδή να περιμένει να σακατευτεί για να μιλήσει; 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από papp0us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Φυσικά το FP1 δεν λέει τίποτα αλλά το βλέπω σίγουρο το 1-2 RBR. Με τον Leclerc 10ο και κάτω και τον Sainz να τρέχει σε safety mode ζήτημα να πάρουν podium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις