Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καταγγελία: Ο Vettel με τη σημαία του «Ψευδοκράτους» στο κράνος του

Σε ένα όχι και τόσο αθώο… ατόπημα υπέπεσε η ομάδα της Aston Martin και ο S. Vettel, στο κράνος του τελευταίου εμφανίζεται η σημαία του «Ψευδοκράτους».

https://www.carandmotor.gr/nea/kataggelia-o-vettel-me-ti-simaia-toy-pseydokratoys

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
20 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Καταγγελία: Ο Vettel με τη σημαία του «Ψευδοκράτους» στο κράνος του

Σε ένα όχι και τόσο αθώο… ατόπημα υπέπεσε η ομάδα της Aston Martin και ο S. Vettel, στο κράνος του τελευταίου εμφανίζεται η σημαία του «Ψευδοκράτους».

https://www.carandmotor.gr/nea/kataggelia-o-vettel-me-ti-simaia-toy-pseydokratoys

Ψευδοκράτος εννοεί την Ουκρανία; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Ψευδοκράτος εννοεί την Ουκρανία; 

Τουρκικη Δημοκρατια της Βορειας Κυπρου...

Η σημαια στο κρανος ειναι δεξια της Αυστραλιας αν διακρινω σωστα

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1

Σήμερα έβλεπα τής δοκιμές στο sky. Καταρχάς ο καλύτερος χρόνος δεν μετράει μία. Αυτό πού έχει σημασία είναι ο χρόνος στο simulation race. Η Red Bull έκανε την διαφορά σήμερα. Είχε μέσο όρο 1:38.. Η Ferrari 1:40... Κατά την πρόβλεψη του Matteo Bobbi, (πρώην πιλότος και σχολιαστής στο Sky Italia) η φαβορί είναι η Red Bull και αμέσως μετά έρχεται η Mercedes. Ακολουθεί η Ferrari.. Εννοείται ότι είναι μόνο προβλέψεις... 

30 λεπτά πριν, eri77 είπε

Σήμερα έβλεπα τής δοκιμές στο sky. Καταρχάς ο καλύτερος χρόνος δεν μετράει μία. Αυτό πού έχει σημασία είναι ο χρόνος στο simulation race. Η Red Bull έκανε την διαφορά σήμερα. Είχε μέσο όρο 1:38.. Η Ferrari 1:40... Κατά την πρόβλεψη του Matteo Bobbi, (πρώην πιλότος και σχολιαστής στο Sky Italia) η φαβορί είναι η Red Bull και αμέσως μετά έρχεται η Mercedes. Ακολουθεί η Ferrari.. Εννοείται ότι είναι μόνο προβλέψεις... 

Μπορεις να μου εξηγησεις την διαφορα του practice με το simulation race;

18 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Μπορεις να μου εξηγησεις την διαφορα του practice με το simulation race;

Όπως το ξέρω εγώ, τα practice ειναι ελεύθερες δοκιμές. Όπως λέμε FP1 FP2 FP3.. Όπως λέει η λέξη, στης ελεύθερες δοκιμές, τα team κάνουν διάφορα πειράγματα για να βρούνε το σωστό setting.. Αρκετό χρόνο δίνουν στην simulation race και stimulation qualifying Δλδ βλέπουν σε ποιο ρυθμό μπορούν να τρέχουν. Ανάλογα με την φθορά στα λάστιχα και τους χρόνους πού κάνουν, διαλέγουν και την στρατηγική.. Έτσι το ξέρω εγώ τουλάχιστον 

11 ώρες πριν, papp0us είπε

Έχει βάλει αντηρίδες στο πίσω μέρος η Merc για να μειώσει το κοπάνημα, επόμενο βήμα να χτυπήσουν καμια αεροτομή και να βάλουν ζιλοτέιπ.

Φτάσαμε στη μέση των δεύτερων δοκιμών, και παλεύουν ακόμα με αντηρίδες. Φαίνεται να έχουν δουλειά ακόμα.

Ο τανιελ ο ρικιάρδο ο λεοντόκαρδος ξέρουμε πότε θα επιστρέψει; Θα προλάβει το τριήμερο;

9DV4Fzd.gif

νομιζω εχουν βαλει ολοι..μαλιστα ειναι μια ιδεα που πηραν απο την hass.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...