ASFE Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Καταγγελία: Ο Vettel με τη σημαία του «Ψευδοκράτους» στο κράνος του Σε ένα όχι και τόσο αθώο… ατόπημα υπέπεσε η ομάδα της Aston Martin και ο S. Vettel, στο κράνος του τελευταίου εμφανίζεται η σημαία του «Ψευδοκράτους». https://www.carandmotor.gr/nea/kataggelia-o-vettel-me-ti-simaia-toy-pseydokratoys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Κορονοιο ο Ricciardo... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Προλαβαίνει τη πρεμιέρα! 💪 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Προλαβαίνει τη πρεμιέρα! 💪 Το διαβασα και εγω...πραγματικα το ελπιζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 20 λεπτά πριν, Nabuko είπε Καταγγελία: Ο Vettel με τη σημαία του «Ψευδοκράτους» στο κράνος του Σε ένα όχι και τόσο αθώο… ατόπημα υπέπεσε η ομάδα της Aston Martin και ο S. Vettel, στο κράνος του τελευταίου εμφανίζεται η σημαία του «Ψευδοκράτους». https://www.carandmotor.gr/nea/kataggelia-o-vettel-me-ti-simaia-toy-pseydokratoys Ψευδοκράτος εννοεί την Ουκρανία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, Spect~ είπε Ψευδοκράτος εννοεί την Ουκρανία; Την Κατεχόμενη Κύπρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Spect~ είπε Ψευδοκράτος εννοεί την Ουκρανία; Τουρκικη Δημοκρατια της Βορειας Κυπρου... Η σημαια στο κρανος ειναι δεξια της Αυστραλιας αν διακρινω σωστα Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2022 από Αλεξανδρος A.92 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eri77 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Σήμερα έβλεπα τής δοκιμές στο sky. Καταρχάς ο καλύτερος χρόνος δεν μετράει μία. Αυτό πού έχει σημασία είναι ο χρόνος στο simulation race. Η Red Bull έκανε την διαφορά σήμερα. Είχε μέσο όρο 1:38.. Η Ferrari 1:40... Κατά την πρόβλεψη του Matteo Bobbi, (πρώην πιλότος και σχολιαστής στο Sky Italia) η φαβορί είναι η Red Bull και αμέσως μετά έρχεται η Mercedes. Ακολουθεί η Ferrari.. Εννοείται ότι είναι μόνο προβλέψεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 30 λεπτά πριν, eri77 είπε Σήμερα έβλεπα τής δοκιμές στο sky. Καταρχάς ο καλύτερος χρόνος δεν μετράει μία. Αυτό πού έχει σημασία είναι ο χρόνος στο simulation race. Η Red Bull έκανε την διαφορά σήμερα. Είχε μέσο όρο 1:38.. Η Ferrari 1:40... Κατά την πρόβλεψη του Matteo Bobbi, (πρώην πιλότος και σχολιαστής στο Sky Italia) η φαβορί είναι η Red Bull και αμέσως μετά έρχεται η Mercedes. Ακολουθεί η Ferrari.. Εννοείται ότι είναι μόνο προβλέψεις... Μπορεις να μου εξηγησεις την διαφορα του practice με το simulation race; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eri77 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Μπορεις να μου εξηγησεις την διαφορα του practice με το simulation race; Όπως το ξέρω εγώ, τα practice ειναι ελεύθερες δοκιμές. Όπως λέμε FP1 FP2 FP3.. Όπως λέει η λέξη, στης ελεύθερες δοκιμές, τα team κάνουν διάφορα πειράγματα για να βρούνε το σωστό setting.. Αρκετό χρόνο δίνουν στην simulation race και stimulation qualifying Δλδ βλέπουν σε ποιο ρυθμό μπορούν να τρέχουν. Ανάλογα με την φθορά στα λάστιχα και τους χρόνους πού κάνουν, διαλέγουν και την στρατηγική.. Έτσι το ξέρω εγώ τουλάχιστον 11 ώρες πριν, papp0us είπε Έχει βάλει αντηρίδες στο πίσω μέρος η Merc για να μειώσει το κοπάνημα, επόμενο βήμα να χτυπήσουν καμια αεροτομή και να βάλουν ζιλοτέιπ. Φτάσαμε στη μέση των δεύτερων δοκιμών, και παλεύουν ακόμα με αντηρίδες. Φαίνεται να έχουν δουλειά ακόμα. Ο τανιελ ο ρικιάρδο ο λεοντόκαρδος ξέρουμε πότε θα επιστρέψει; Θα προλάβει το τριήμερο; νομιζω εχουν βαλει ολοι..μαλιστα ειναι μια ιδεα που πηραν απο την hass. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Είχε αντίπαλο... Συμβαίνουν και αυτά στην F1 ρε Lewis... Μη μασάς, έμπαινε! 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 5 λεπτά πριν, dkstopo είπε Ρε φιλε πως μπορει ο κοσμος και τον παρακολουθει αυτον; με εκνευριζει αφανταστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις