specre Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, papp0us είπε Oooχι μωρέ, δεν έχω κανένα beef με τη φεράρι εγώ. Δε θα μου ρίξετε τώρα ευθύνες και για τις ομορφιές του Afroman Binotto. Ο φίλος μου ο Κάρλος είναι ο μόνος που αντιμετωπίζει την οργή μου. Υπάρχουν και οι παράπλευρες απώλειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
witchofangmar Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Γιατί μερικοί οδηγοί σταματάνε στην έξοδο του πιτλειν και ξεκινανε μετά απο λίγο? Το βλέπω λάιβ στο skysports τώρα και μου έκανε εντύπωση. Είναι δοκιμή για εκκίνηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, witchofangmar είπε Γιατί μερικοί οδηγοί σταματάνε στην έξοδο του πιτλειν και ξεκινανε μετά απο λίγο? Το βλέπω λάιβ στο skysports τώρα και μου έκανε εντύπωση. Είναι δοκιμή για εκκίνηση? ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koukousakis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 BREAKING NEWS: Εικόνα από το σπίτι του παππού. Συμβαίνει ΤΩΡΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Koukousakis είπε BREAKING NEWS: Εικόνα από το σπίτι του παππού. Συμβαίνει ΤΩΡΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Στο τέλος θα ματιάξουμε εμείς τον παππού μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, Koukousakis είπε BREAKING NEWS: Εικόνα από το σπίτι του παππού. Συμβαίνει ΤΩΡΑ. Έχω και εγώ photoshop ξέρετε ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 ναι αλλα εχει τετοια η ΕΡΤ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Με λογικα καλύτερο tyre wear η RB + 7km/h παραπάνω τελικη + slipstream + DRS, βλεπω 1-2 την RB αν δεν γινει καποιο απρόοπτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, haHa είπε Με λογικα καλύτερο tyre wear η RB + 7km/h παραπάνω τελικη + slipstream + DRS, βλεπω 1-2 την RB αν δεν γινει καποιο απρόοπτο. και θεωρωντας οτι θα τερματισουν και οι 4... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 θα δειτε οτι ο ρασελ θα περασει τον σαινθ στην εκκινηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, haHa είπε Με λογικα καλύτερο tyre wear η RB + 7km/h παραπάνω τελικη + slipstream + DRS, βλεπω 1-2 την RB αν δεν γινει καποιο απρόοπτο. Κι εγώ εκεί το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Ελπίζω να ξέρουμε όλοι ότι ξεκινά το gp! Για ένα φίλο από το χωριό το λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Πολύ καλή εκκίνηση από Τσέκο! θα κάνει πλάκα σε λίγο στην ευθεία ο Μαξ σε Σαρλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 αργησε πολυ ο LEC στην εκκινηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις