liakjim Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Λυπάμαι τους εγκεφάλους των οδηγών της φεράρι και της μερσεντές... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Αμαν ρε στρολλ..ελεος πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Quiz για δυνατούς λύτες: Stroll ή Latifi; Δεκτές απαντήσεις τύπου "Why not both?". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, greenfan20 είπε Quiz για δυνατούς λύτες: Stroll ή Latifi; Δεκτές απαντήσεις τύπου "Why not both?". Δεν προσφέρονται πλέον στο στοίχημα τα συγκεκριμένα ονόματα 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Φίλες και φίλοι της δημόσιας τηλεόρασης, αγαπητοί σχολιαστές του ινσόμνια, και εσύ Λανς Στρολλ, καλώς ήρθατε σε ακόμα ένα γύρο κατατακτηρίων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 23 ώρες πριν, ghostrider είπε καπου εβλεπα ενα βιντεο στο Yt. με λιγα λογια ο ric εχει ενα πολυ συγκεκριμενο ειδος οδηγησης που θελει απο το μονοθεσιο να εχει πολυ δυνατο εμπρος αξονα. Η RB λιγο πριν φυγει το ειχε. Σε ολες τις αλλες ομαδες δεν το βρηκε και δεν εχει μπορεσει να αλλαξει τον τροπο που οδηγαει. Αν βρεις χρόνο θα μπορούσες να μου πεις ποιο βίντεο είναι να το δω και εγώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε Αν βρεις χρόνο θα μπορούσες να μου πεις ποιο βίντεο είναι να το δω και εγώ; λογικά αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 μιλησε και το κινητο εμποδιο που ονομαζεται albon οτι τον εμποδισαν. 10+ μπλε σημαιες αγνοησες και δεν σε τιμωρησαν ...... στον προηγουμενο αγωνα 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Καλα, φερραρι ρεντμπουλ σε αλλον αγώνα τελείως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Έχουν περιθώριο για 1:41.7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 20 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε λογικά αυτό Ευχαριστώ πολύ! 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Πόσα να αντέξει το βασανισμένο μου κορμί ακόμα ρε Mclaren; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Από το καπό στο χειρότερο η McLaren… Δυνατοί Σεμπ και Νάντο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, papp0us είπε Πόσα να αντέξει το βασανισμένο μου κορμί ακόμα ρε Mclaren; Εσένα σκεφτόμουν όταν τελείωνε το Q2. Κόψε τα βουντού, χαλάνε την Mclaren Φαντάσου ότι έλεγα "άντε ρε ρικ, άντε ρε ρικ", αλλά μπαααααααααα (ούτε στη φοράδα δεν τα λέω αυτά) Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2022 από specre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις