Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο horner δεν εχασε χρονο πάντως και κατηγορεί την μερσεντα για παρανομίες. Σε αλλα νεα το F1 tv εχει καλυτερη ποιότητα η ειναι ιδεα μου?

Οσοι το σκέφτεστε παντως τα 18ε το χρονο μεσω Τουρκίας δεν ειναι πολλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα ξερει κανεις αν το περιοδικο gp racing ερχεται ελλαδα;; Εγω φετος πιστευω οτι η φερραρι θα κανει νικες αλλα δε θα παρει πρωταθλημα και σα θεση 2 και 3 η redbull.θελω η alpine να μας δειξει μια προοδο και φυσικα η williams να κανει βηματα μπροστα.

• Moderators
17 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Ο horner δεν εχασε χρονο πάντως και κατηγορεί την μερσεντα για παρανομίες. Σε αλλα νεα το F1 tv εχει καλυτερη ποιότητα η ειναι ιδεα μου?

Αυτο ισχυει μονο για την εγγραφη ή θελει να βλεπεις και μετα μεσω vpn?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Αυτο ισχυει μονο για την εγγραφη ή θελει να βλεπεις και μετα μεσω vpn?

Μονο για την εγγραφή με λογαριασμό που δεν εχει παρει ξανα προσφορά και μεσω Google Pay.  Βλεπω κανονικα τωρα χωρις VPN.

Αν θες λεπτομεριες πες μου να σου στειλω τον τροπο

Επεξ/σία από vaggos88

2 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Μονο για την εγγραφή με λογαριασμό που δεν εχει παρει ξανα προσφορά και μεσω Google Pay.  Βλεπω κανονικα τωρα χωρις VPN.

Εαν μπορεις στειλε και εδω! Εμενα αλλες τιμες μου βγαζει (με VPN Τουρκιας παντα)

31 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Ο horner δεν εχασε χρονο πάντως και κατηγορεί την μερσεντα για παρανομίες.

link παρακαλω;; 

καθως βγηκε η RB και ειπε οτι δεν εχει κανει κανενα σχολιο περι παρανομιας της νεας Μερκ

πχ:https://racingnews365.com/horner-clarifies-mercedes-comments-and-what-red-bull-will-do-next

9 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Μονο για την εγγραφή με λογαριασμό που δεν εχει παρει ξανα προσφορά και μεσω Google Pay. 

κανεις κανονικα την εγγραφη μεσω android (πχ tablet) και μετα τα κανεις stream σε laptop/τηλεοραση;; με τι setup εισαι αν επιτρεπεται;;

7 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

link παρακαλω;; 

καθως βγηκε η RB και ειπε οτι δεν εχει κανει κανενα σχολιο περι παρανομιας της νεας Μερκ

πχ:https://racingnews365.com/horner-clarifies-mercedes-comments-and-what-red-bull-will-do-next

Οι σχολιαστες του sky το λεγανε το πρωι

• Like 1

45 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Για στείλε και εδώ 😁

47 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

κι εγώ θα το ήθελα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, giostau είπε

κι εγώ θα το ήθελα.

7 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Για στείλε και εδώ 😁

43 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

link παρακαλω;; 

κανεις κανονικα την εγγραφη μεσω android (πχ tablet) και μετα τα κανεις stream σε laptop/τηλεοραση;; με τι setup εισαι αν επιτρεπεται;;

Βλεπω κανονικα χωρις VPN σε οποια συσκευη θελω, PC-TABLET-SMARTPHONE-TV. 

Δεν αλλαζει κατι αρκει να εισαι σε ΕU.

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή η Mercedes πήρε πρωτάθλημα απο τα δοκιμαστικά, ή έχει κάνει μεγάλη μαλακ... ξέρετε τώρα. Μα καλα ΠΟΣΟ ευέλικτος είναι ο κανονισμός του σχεδιασμού που έχουμε αυτοκίνητα σαν την Redbull και σαν την Mercedes. Ελπίζω σε ωραίο πρωτάθλημα, γιατι φαίνεται γρήγορη η Ferrari, και η Mclaren θα το πάρει τελικά, επειδή ήρθε η ώρα μας. ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΞΥΝΟΜΟΥΡΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. ΠΑΜΕ ΛΑΝΤΟ

Παρόλα αυτά, η Merc έχει ακόμα μου φαίνεται σοβαρό πρόβλημα αναπηδήσεων, η αλλαγή ολόκληρης της φιλοσοφίας στο αεροδυναμικό σχεδιασμό λογικά θα τους πάει πίσω στα πρώτα GP.

2 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Σε αλλα νεα το F1 tv εχει καλυτερη ποιότητα η ειναι ιδεα μου?

Όχι μόνο, αλλα έχει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και επιλογή να δείς τη Live μετάδοση απο την αρχή, δεν χρειάζεται να κάνεις join το live στην ώρα που παίζει. 

Επεξ/σία από papp0us

Τελικα για Alpine ειχαν ακουστει τα zero pods η merc τα εμφανισε. Zero που λεει ο λογος. Σε μια φωτο της Aston φαινεται ποσο λιγο χωρο καταλαμβανουν τα ψυγεια μεσα στα sidepods και πως ολο το πισω μερος ειναι αδειο. Στην merc τα ψυγεια ειναι μαλλον βυθισμενα στο σασι που δεν εχει πια κλασσικο ορθογωνιο σχημα.

Ας μην ειμαστε σιγουροι οτι θα μεινει με αυτα τα sidepods η merc. Το μονοθεσιο θυμιζει βεβαια larouse και BT46A και δεν ειναι ασχημο αλλα ειναι πολυ radical το airflow του (ο ross ειπε πως δεν ειχαν προβλεψει τετοιο concept οταν γραφανε τους κανονισμούς). Το porpoising ειναι χειροτερο απο την barcelona και δεν ξερω αν εχουν αρκετο χρονο να τα σενιαρουνε ολα.

Εποσης κατα την ταπεινη μου αποψη το γεγονος οτι το πανω side crash structure εχει ενα απλο warp και ειναι επι της ουσιας εκτος bodywork μαλλον ειναι εκτος spirit των κανονισμων (δεν ξερω ποσο θα μπορουσε να ειναι και επικινδυνο σε ενα side impact 2 μονοθεσιων.

Επισκέπτης

Πολύ porpoising έχει η Mercedes, θέλω να δω αν θα τους βγει στο τέλος αυτό το no sidepod design

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...