ts0ts0s Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Και για πείτε ρε μάγκες τη γνώμη σας? Αν κέρδιζε ο Πέρεζ στο προηγούμενο γκραν πρι θα κέρδιζε και σήμερα? Και αν ναι θα μπορούσε κάποιος να μας πει πως θα ήταν η βαθμολογία αυτή τη στιγμή? 😉 O Perez φιλε μου με το ρυθμο που ειχε ο Max στο τελευταιο stint δεν ειχε ελπιδα ουτως η αλλως..μην αναλωνομαστε στα ιδιανκ τα ιδια 1
tempes Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 43 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε @tempesΚωδική ονομασία : "τεστ" φίλε μου ΤΏΡΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΣΈΚΟ Η αποκρυπτογραφηση δεν ήταν εύκολη για κοινούς θνητούς, αλλά το undercut τους ήρθε στο δόξα πατρί. Δεν θα ξέρετε από που θα σας έρχεται φοράδες. Θα χορέψετε 🤫💦 Έλα θέλω μια καλή ανάλυση και φυσικά συγχαρητήρια στο χορνερ
Diinekis21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, Shyn είπε Τι να του λεει αραγε ο Vettel?
specre Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, Shyn είπε Τι να του λεει αραγε ο Vettel? Vettel: "Στα έλεγα εγώ, αλλά εσύ δεν άκουγες" Leclerc: "Γ@μησε με τώρα"
ghostrider Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 θα φαει τετοια ποινη η ασπρη γραμμη που θα σηκωθει να φυγει και δεν θα ξαναρθει του χρονου .... οριστε χανω χρονο απο το ιντυ με τις βλακειες της φοραδας
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 50 λεπτά πριν, eri77 είπε δεν εχω twitter για να το τσεκαρω.δεν θα μου εκανε εντύπωση αν ηταν αληθινο Κι ομως ειναι αληθινο...Εννοειται στα σχολια πεφτει η κοροιδια της χρονιας!
ghostrider Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Στην alpine εχουν το El Plan. Στην φοραδα εχουν the same plan 1
specre Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Κι ομως ειναι αληθινο...Εννοειται στα σχολια πεφτει η κοροιδια της χρονιας! Και καλά τους κάνουν! 11 λεπτά πριν, ghostrider είπε θα φαει τετοια ποινη η ασπρη γραμμη που θα σηκωθει να φυγει και δεν θα ξαναρθει του χρονου .... οριστε χανω χρονο απο το ιντυ με τις βλακειες της φοραδας Αν έκαναν σωστά τη δουλειά τους, δε θα χρειαζόταν να ασχολούνται με π@π@ριές τώρα! Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από specre
ghostrider Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 εκανε και στους 2 protest... https://www.fia.com/sites/default/files/decision-document/2022 Monaco Grand Prix - Summons - Car 11 - Alleged failing to stay right of the yellow line at pit exit.pdf https://www.fia.com/sites/default/files/decision-document/2022 Monaco Grand Prix - Summons - Car 1 - Alleged failing to stay right of the yellow line at pit exit.pdf
specre Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ghostrider είπε εκανε και στους 2 protest... https://www.fia.com/sites/default/files/decision-document/2022 Monaco Grand Prix - Summons - Car 11 - Alleged failing to stay right of the yellow line at pit exit.pdf https://www.fia.com/sites/default/files/decision-document/2022 Monaco Grand Prix - Summons - Car 1 - Alleged failing to stay right of the yellow line at pit exit.pdf Και να τους δικαιώσουν, οι φοράδες δεν θα πάρουν τίτλους αν συνεχίσουν τις ίδιες μ@λ@κίες. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από specre
Witcher1st Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, liakjim είπε Τί λες; Αν δεν διαλύσουν το 90% των μονοθεσίων, δεν λέγεται αγώνας.... Και ομως ψηφιστηκε 1ο απο το κοινο. Εγω δε συμφωνω παντως.. Εχω και μια απορια. Γιατι ο αγωνας που ξεκινησε μετα απο μια ωρα ειχε ξανα ολα τα μονοθεσια; Να μου πεις αγωνας με 4,5 αυτοκινητα δε λεει.. Αλλα υπαρχει καποιος κανονισμος και εγινε αυτο;
ghostrider Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε Και ομως ψηφιστηκε 1ο απο το κοινο. Εγω δε συμφωνω παντως.. Εχω και μια απορια. Γιατι ο αγωνας που ξεκινησε μετα απο μια ωρα ειχε ξανα ολα τα μονοθεσια; Να μου πεις αγωνας με 4,5 αυτοκινητα δε λεει.. Αλλα υπαρχει καποιος κανονισμος και εγινε αυτο; Γιατι εκεινη την εποχη επιτρεποταν οι ομαδες να εχουν backup μονοθεσια ετοιμα για αγωνα ...... Πλεον οι ομαδες δεν μπορουν να εχουν συναρμολογημενα παραπανω απο 2 μονοθεσια στην εναρξη του αγωνα (για λογους κοστους βεβαιως βεβαιως) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις