dtk-386 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 πώς κόπηκε στη μέση έτσι εύκολα?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 ρε μαγκες αστεια συγκρουση για να κοπει στην μεση ή ειναι η ιδεα μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo1966 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 πως εγινε ετσιιιιιιιιιιι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwfys Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Just now, Αλεξανδρος A.92 said: ρε μαγκες αστεια συγκρουση για να κοπει στην μεση ή ειναι η ιδεα μου? Προφανως τα εχουν κανει ετσι επιτηδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 ελα μια κοκκινη να κάνω κατι δουλειες που εχω. σε μιση ωρα θα εχω τελειωσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε ρε μαγκες αστεια συγκρουση για να κοπει στην μεση ή ειναι η ιδεα μου? Μισό, γιατί έχουμε μπλέξει τις ειδικότητες. Πριν μίλαγαν οι "μετεωρολόγοι" και μετά οι "αλητάρχες". Όλο και κάποιος "μηχανολόγος" θα μας "φωτίσει".... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Βαρετό το Monaco 🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε ρε μαγκες αστεια συγκρουση για να κοπει στην μεση ή ειναι η ιδεα μου? εχουν νεα οδηγια ... να χωριζεται πιο ευκολα ο κινητηρας απο το σασι ... χωρις να τρυπαει το σασι (βλεπε grosjean) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, ghostrider είπε εχουν νεα οδηγια ... να χωριζεται πιο ευκολα ο κινητηρας απο το σασι ... χωρις να τρυπαει το σασι (βλεπε grosjean) Σε άλλο σημείο είναι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Που ειναι η ποινη του περεθ!;;; Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από Ribopaido Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, liakjim είπε Μισό, γιατί έχουμε μπλέξει τις ειδικότητες. Πριν μίλαγαν οι "μετεωρολόγοι" και μετά οι "αλητάρχες". Όλο και κάποιος "μηχανολόγος" θα μας "φωτίσει".... Προτιμουμε τις καρτες ταρώ που ριχνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Πάντως τους βγάζεις το καπέλο στο Μονακό. Σε χρόνο dt έβγαλαν το μονοθέσιο από την πίστα και φτιάχνουν τις μπαριέρες. Και χωρίς να βγει κόκκινη σημαία. Και σε άλλες πίστες θέλουν μισή ώρα μόνο για να μετακινήσουν το μονοθέσιο. Edit: βιάστηκα να μιλήσω 😜 Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από prototypegr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Οι απέναντι χαντάκωσαν τον Λεκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Ribopaido είπε Που ειναι η ποινη του περεθ!;;; Κάλπικος δεν πάτησε την γραμμή? Ο Περεζ δεν νομίζω να έκανε τίποτα..... Αλλα αυτοι ειναι ικανοί να δώσουν την ποινη του καλπικου στον τεκίλα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, prototypegr είπε Πάντως τους βγάζει το καπέλο στο Μονακό. Σε χρόνο dt έβγαλαν το μονοθέσιο από την πίστα και φτιάχνουν τις μπαριέρες. Και χωρίς να βγει κόκκινη σημαία. Και σε άλλες πίστες θέλουν μισή ώρα μόνο για να μετακινήσουν το μονοθέσιο. Κόκκινη σημαία. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις