ghostrider Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, Spect~ είπε Vettel λέει δεν θα τρέξει στην Ρωσία αν γίνει αγώνας Καπου διαβασα και για MAX...Εγω απο την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι ΗΔΗ δεν την εχουν αφαιρεσει απο το καλενδαρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ghostrider είπε Αυριο λενε η Haas θα τρεξει χωρις τα αυτοκολλητα της uralkali. ο Mazepin απο την αλλη εκανε δηλωσεις για την F1 την πολιτικη. (ouch) προβλεπω περα απο χορηγο να ψαχνει και οδηγο η Haas Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από dtk-386 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 sound on my friends 😎 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Φραπές θα πρέπει να έγινε ο εγκέφαλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Καπου διαβασα και για MAX...Εγω απο την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι ΗΔΗ δεν την εχουν αφαιρεσει απο το καλενδαρι! Ναι και ο Μαξ το ειπε. Απορω πως ακομη δεν τον εχουν ακυρωσει και επισημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, Spect~ είπε Ναι και ο Μαξ το ειπε. Απορω πως ακομη δεν τον εχουν ακυρωσει και επισημα Χρήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Χρήματα... Εδώ ακύρωσε η UEFA τελικό Ch. League, σιγά μην είναι τα χρήματα το πρόβλημα. Αργή αντίδραση είναι, θα ακυρωθεί νομίζω σίγουρα Κάπου διάβασα οτι Fittipaldi θα αντικαταστήσει τον Μαζέπιν. Δύσκολος καιρός να είσαι Ρώσος και να μπήκες κάπου με βύσμα Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από papp0us 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 20 λεπτά πριν, papp0us είπε Κάπου διάβασα οτι Fittipaldi θα αντικαταστήσει τον Μαζέπιν. Δύσκολος καιρός να είσαι Ρώσος και να μπήκες κάπου με βύσμα Δύσκολο φαίνεται , δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να το κάνουν αυτό. Όμως δεν αποκλείεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε Δύσκολο φαίνεται , δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να το κάνουν αυτό. Όμως δεν αποκλείεται. Νομίζω οτι είναι σε συνάρτηση της χορηγίας της Urakali. Ανάμεσα σε οσα ανακοίνωσαν χθες οι Αμερικάνοι, είναι οτι οι αμερικάνικες εταιρίες δε θα έχουν πάρε δώσε με Ρωσικές εταιρίες(Huawei Style) , οπότε είναι πολύ πιθανό να μην είναι και απο επιλογή της Haas. Χωρίς τα λεφτά της Urakali δεν έχουν λόγο να κρατούν τον Mazepin, θα βρουν άλλο οδηγό με χορηγούς που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 O Πάνος Σεϊτανίδης σχολιάζει Ήδη έχει αναπτυχθεί φημολογία ακόμα και για αλλαγή οδηγικής σύνθεσης στη Haas. Προφανώς, χωρίς τα χρήματα της Uralkali ο Μάζεπιν δεν έχει λόγο ύπαρξης εκεί. Θα αναζητηθεί άλλος οδηγός που να μπορεί να φέρει χρήματα και οι πληροφορίες λένε πως το τηλέφωνο του Στάινερ έχει ήδη αρχίσει να χτυπά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 1 pay-driver λιγότερος. Αψογα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Και ποιον μπορεί να βρει τέτοια ώρα; Από FDA υπάρχουν επιλογές αλλά δεν νομίζω να πάει με rookie την φετινή σεζόν. Ίσως κανας hulkenberg , kvyat , Fittipaldi. Υπάρχουν άλλες επιλογές; Βλέπω να παίρνουν τον gio από Ferrari Grossjean ίσως; Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από Nik1239 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Εγινε το αναμενομενο 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 και η ανακοίνωση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις