Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 ώρες πριν, Spect~ είπε

Vettel λέει δεν θα τρέξει στην Ρωσία αν γίνει αγώνας 

Καπου διαβασα και για MAX...Εγω απο την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι ΗΔΗ δεν την εχουν αφαιρεσει απο το καλενδαρι!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, ghostrider είπε

Αυριο λενε η Haas θα τρεξει χωρις τα αυτοκολλητα της uralkali.

ο Mazepin απο την αλλη εκανε δηλωσεις για την F1 την πολιτικη. (ouch)

προβλεπω περα απο χορηγο να ψαχνει και οδηγο η Haas

screenshot-20.png

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1

• Moderators
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Καπου διαβασα και για MAX...Εγω απο την αλλη δεν καταλαβαινω γιατι ΗΔΗ δεν την εχουν αφαιρεσει απο το καλενδαρι!

Ναι και ο Μαξ το ειπε. Απορω πως ακομη δεν τον εχουν ακυρωσει και επισημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Χρήματα...

Εδώ ακύρωσε η UEFA τελικό Ch. League, σιγά μην είναι τα χρήματα το πρόβλημα. Αργή αντίδραση είναι, θα ακυρωθεί νομίζω σίγουρα

Κάπου διάβασα οτι Fittipaldi θα αντικαταστήσει τον Μαζέπιν. Δύσκολος καιρός να είσαι Ρώσος και να μπήκες κάπου με βύσμα

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 3

20 λεπτά πριν, papp0us είπε

Κάπου διάβασα οτι Fittipaldi θα αντικαταστήσει τον Μαζέπιν. Δύσκολος καιρός να είσαι Ρώσος και να μπήκες κάπου με βύσμα

Δύσκολο φαίνεται , δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να το κάνουν αυτό. Όμως δεν αποκλείεται.

1 λεπτό πριν, Nik1239 είπε

Δύσκολο φαίνεται , δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να το κάνουν αυτό. Όμως δεν αποκλείεται.

Νομίζω οτι είναι σε συνάρτηση της χορηγίας της Urakali.  Ανάμεσα σε οσα ανακοίνωσαν χθες οι Αμερικάνοι, είναι οτι οι αμερικάνικες εταιρίες δε θα έχουν πάρε δώσε με Ρωσικές εταιρίες(Huawei Style) , οπότε είναι πολύ πιθανό να μην είναι και απο επιλογή της Haas. Χωρίς τα λεφτά της Urakali δεν έχουν λόγο να κρατούν τον Mazepin, θα βρουν άλλο οδηγό με χορηγούς που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

O Πάνος Σεϊτανίδης σχολιάζει

Ήδη έχει αναπτυχθεί φημολογία ακόμα και για αλλαγή οδηγικής σύνθεσης στη Haas. Προφανώς, χωρίς τα χρήματα της Uralkali ο Μάζεπιν δεν έχει λόγο ύπαρξης εκεί. Θα αναζητηθεί άλλος οδηγός που να μπορεί να φέρει χρήματα και οι πληροφορίες λένε πως το τηλέφωνο του Στάινερ έχει ήδη αρχίσει να χτυπά.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ποιον μπορεί να βρει τέτοια ώρα; Από FDA υπάρχουν επιλογές αλλά δεν νομίζω να πάει με rookie την φετινή σεζόν. Ίσως κανας hulkenberg , kvyat , Fittipaldi. Υπάρχουν άλλες επιλογές; 

Βλέπω να παίρνουν τον gio από Ferrari

Grossjean ίσως;

Επεξ/σία από Nik1239

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...