Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Setup της απελπισίας για ένα γύρο από Μερκ (και race pace 1.5sec πιο αργό απο Ferrari/Red Bull).

Nothing to see here, move along.

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ferrari κια red bull είχαν used tyres... Ο leclerc παίρνει απίστευτο ρίσκο.. Δεν θα βγει με καινούργια λάστιχα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ξαφνικά ο Μαξ κατέβηκε 1.19...παππου περαστικά για τον Νόρις άρχοντα...ο Κάρλος στέλνει φιλάκια. 😜🥳

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MAFAKA είπε

Setup της απελπισίας για ένα γύρο από Μερκ (και race pace 1.5sec πιο αργό απο Ferrari/Red Bull).

Nothing to see here, move along.

Δεν νομίζω, έχει φτιάξει στην ευθεία....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Λεκλερκ με κακαλα να κανει τετοιο χρονο με χρησιμοποιημενα… Ενω ο πετσινος..

Η θέμα μεγάλο με tire degradation ίσως; Μήπως θέλει να εξοικονομήσει έστω 1-2 γύρους από ένα ζευγάρι soft; Δεν ξέρω τι να υποθέσω.

Δημοσ.

Τώρα δε μιλάει κανείς για τη μαφία της FIA , γιατί χτυπάτε οργανωμένα τη πορτοκαλί αρμάδα. Τι να σας πω ρε , μας «γλωσσοφαγατε» 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dafnoula13 είπε

Δεν νομίζω, έχει φτιάξει στην ευθεία....

Είναι βελτιωμένοι αλλά όχι τόσο βελτιωμένοι.

45" πίσω από τους δύο ανταγωνιστές θα τερματίσει αύριο η πρώτη Mercedes.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, papp0us είπε

Τώρα δε μιλάει κανείς για τη μαφία της FIA , γιατί χτυπάτε οργανωμένα τη πορτοκαλί αρμάδα. Τι να σας πω ρε , μας «γλωσσοφαγατε» 

μην μου στεναχωριέστε .. εσείς θα χτυπήσετε το indy 500 φέτος ...

Δημοσ.

Χαχα δεν τον χάλασε τον Λεκλερ. Σιγά μην πάρουν pole τελικά οι κόκκινοι...ο Κάρλος είναι αλλού κλασσικά...

Δημοσ.

Δυο χρόνια εντωμεταξύ η RB έχει 4 σακιά άμμο στο αμάξι μέχρι Q3 και στο τέλος πατάει γκάζι ο φερστάπας και είναι όλο το ρεντιτ «ο γούαου ο ΜΑξ ξεζουμίζει το αμάξι πωπω ομιτζι» 

ασε RB σε μάθαμε

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...