Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

45 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Ούτε το Οπελ Άστρα μου δεν έδινα στον Λεκλέρκ.

Εγώ θα του έδινα το Civic να πάρει μια γεύση

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχουν μάθει όλοι με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα και δεν μπορούν να οδηγήσουν παλιά αντρικά αυτοκίνητα που ήθελαν μεγάλα μπαλάκια για να τα φέρνεις βόλτα. Που να τους έδιναν και τα τέρατα των 1.000 ίππων. 😄

I beg to differ. Chrome vodafone mclaren-mercedes.

image_2022-05-15_222231225.png

38 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Έχουν μάθει όλοι με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα και δεν μπορούν να οδηγήσουν παλιά αντρικά αυτοκίνητα που ήθελαν μεγάλα μπαλάκια για να τα φέρνεις βόλτα. Που να τους έδιναν και τα τέρατα των 1.000 ίππων. 😄

Δεν είμαι σίγουρος αν το γράφεις ειρωνικά ή όχι. Μια χαρά το οδηγούσε τόσους γύρους, έχασε τα πίσω φρένα, για αυτό τράκαρε.

• Like 1

58 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Μόνο που στα παλιά αυτοκίνητα χαλάνε και τα φρένα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Petrosperan είπε

I beg to differ. Chrome vodafone mclaren-mercedes.

image_2022-05-15_222231225.png

AAAAAXXXX MP4-20 MP4-22 

AAAAAAAAAAAAAAAAXXX

"Βοηθήματα" τα 152 κουμπάκια στο τιμόνι που τα μισά ειναι περιστροφικά, δεν ξέρω κατα πόσο είναι. Εχω ξαναπεί, όσο δύσκολο θα ήταν για τους νουμπιδες τώρα να οδηγήσουν ένα γυμνό αμάξι, άλλο τόσο αν όχι ΠΙΟ δύσκολο, θα ήταν για τον Senna π.χ θα πρέπει να γυρίζει κουμπάκια κάθε δεύτερη στροφή.

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, liakjim είπε

Μόνο που στα παλιά αυτοκίνητα χαλάνε και τα φρένα...

Απο οτι λενε εσπασε μια δισκοπλακα η το τακακι (οι φωτο δειχνουν μονο τα κομματια) !!!!! και εμεινε απο φρενα. Ευτυχως ηταν σε σημειο με λιγα χιλιομετρα

Επεξ/σία από ghostrider
  • Like 1

Εγω διαβασα οτι σε εκεινο το σημειο ειχε γινει αλλο ατυχημα πριν και ειχε σκονη για τα λαδια κατω. Το πηγαινε και αρκετα γρηγορα και εφυγε στη στροφη

Δυο νεα για RB απο racingnews365

1) Red Bull have so far used no more than 18% of their development budget.Package planned for Barcelona wont be the biggest of the season.It is believed that they re working towards major aero changes at Silverstone

2)Red bull will introduce a significant package in Barcelona,This should not only make the RB18's aerodynamic performance more effective but also continue the weight saving process.

The apparent goal is to lighten the car by another 7kg.

Για να δουμε τι θα δουμε...

• Like 2

https://www.planetf1.com/news/charles-leclerc-brake-problem-monaco-crash/

Εδω οι γνωστες του insomnia που δεν θα του εδιναν ουτε το πολυτιμο opel astra τους...αυτα που εχει κανει ο Leclerc στις μικροτερες κατηγοριες οδηγοι οπως ο max τα βλεπουν στον υπνο τους...

Για να το λήγουμε εδώ το θέμα, πρόκειται για "κλασική περίπτωση βλάβης". Η φωτογραφία τραβήχτηκε μερικές στιγμές πριν τρακάρει. Πάντως, αυτό δεν αναιρεί το ότι ο Leclerc είναι ο πιο άτυχος άνθρωπος στο Monaco. Όπως οι Μονεγάσκοι δε επιτρέπεται να μπούν στα καζίνο στο Μόντε Κάρλο, έτσι οι Μονεγάσκοι δεν επιτρέπεται από ότι φαίνεται να τερματίσουν στο home grand prix τους.

image_2022-05-16_193254298.png

image_2022-05-16_193301841.png

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησα να βλεπω την χρονια 2007 στο youtube, εχει ενα βιντεο 2.5 ωρες. Βεβαια ειναι χωρις υποτιτλους, οποτε δε τη παλευω και πολυ οταν μιλανε. Αλλα εχει φαση.. 4 ατομα ανεβοκατεβαινουν θεση για το πρωταθλημα μεχρι το τελος. 

Ποιες αλλες χρονιες προτεινετε να δω;

Επεξ/σία από Witcher1st

2 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Ξεκινησα να βλεπω την χρονια 2007 στο youtube, εχει ενα βιντεο 2.5 ωρες. Βεβαια ειναι χωρις υποτιτλους, οποτε δε τη παλευω και πολυ οταν μιλανε. Αλλα εχει φαση.. 4 ατομα ανεβοκατεβαινουν θεση για το πρωταθλημα μεχρι το τελος. 

Όλες.... Όσο βλέπεις τόσο μαθαίνεις...

4 ώρες πριν, Witcher1st είπε

2010 και 2012 είναι Must. Οι καλύτερες σεζόν που έχει δει το άθλημα κατά την γνώμη μου. Μπόρει να είναι και bias επειδή θυμάμαι να τις βλέπω ζωντανά, αλλά ναι. Alonso, Hamilton, Button, Vettel, Weber να μονομαχούν για το πρωτάθλημα.

2021 αν δεν είδες επίσης είναι αρκετά καλή με Hamilton Vs Verstappen.

2017 και 2018 μέχρι περίπου το summer break όπου η Ferrari έγινε Ferrari. Vettel vs Hamilton σε αυτές.

2005-2006, όπου είχαμε τους Schumacher, Raikkonen και Alonso να παλεύουν. Ο τιτάνας του αθλήματος, με τον Κίμαρο που θα έπρεπε να έχει κερδίσει το 2003 το πρωτάθλημα και να κηνυγάει το πρώτο του, και τον Fernando, για τον οποίο δεν νομίζω να χρειάζεται να πω κάτι.

2009 με την Brawn επίσης πολύ ενδιαφέρουσα.

Κατά τα άλλα, δες και κανα ντοκιμαντέρ αν θέλεις για μεμονωμένα γεγονόντα, όπως Spygate και Crashgate.

Γενικά σου προτείνω κανάλια όπως αυτό από τα οποία είναι linked όλα τα παραπάνω βίντεο, τον Josh RevelDriver 61.

Τώρα αν σου αρέσουν τα memes, Alphamaxnovaf14alllightlune.

4 λεπτά πριν, Petrosperan είπε

2010 και 2012 είναι Must. Οι καλύτερες σεζόν που έχει δει το άθλημα κατά την γνώμη μου. Μπόρει να είναι και bias επειδή θυμάμαι να τις βλέπω ζωντανά, αλλά ναι. Alonso, Hamilton, Button, Vettel, Weber να μονομαχούν για το πρωτάθλημα.

2021 αν δεν είδες επίσης είναι αρκετά καλή με Hamilton Vs Verstappen.

2017 και 2018 μέχρι περίπου το summer break όπου η Ferrari έγινε Ferrari. Vettel vs Hamilton σε αυτές.

2005-2006, όπου είχαμε τους Schumacher, Raikkonen και Alonso να παλεύουν. Ο τιτάνας του αθλήματος, με τον Κίμαρο που θα έπρεπε να έχει κερδίσει το 2003 το πρωτάθλημα και να κηνυγάει το πρώτο του, και τον Fernando, για τον οποίο δεν νομίζω να χρειάζεται να πω κάτι.

2009 με την Brawn επίσης πολύ ενδιαφέρουσα.

Κατά τα άλλα, δες και κανα ντοκιμαντέρ αν θέλεις για μεμονωμένα γεγονόντα, όπως Spygate και Crashgate.

Γενικά σου προτείνω κανάλια όπως αυτό από τα οποία είναι linked όλα τα παραπάνω βίντεο, τον Josh RevelDriver 61.

Τώρα αν σου αρέσουν τα memes, Alphamaxnovaf14alllightlune.

Εξτραδάκι: Meme recap της σεζον 2021 από τον Alphamaxnova που αναφέραμε πιο πάνω.

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...