~mxls~ Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Ούτε το Οπελ Άστρα μου δεν έδινα στον Λεκλέρκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 45 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Ούτε το Οπελ Άστρα μου δεν έδινα στον Λεκλέρκ. Εγώ θα του έδινα το Civic να πάρει μια γεύση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Έχουν μάθει όλοι με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα και δεν μπορούν να οδηγήσουν παλιά αντρικά αυτοκίνητα που ήθελαν μεγάλα μπαλάκια για να τα φέρνεις βόλτα. Που να τους έδιναν και τα τέρατα των 1.000 ίππων. 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Το πιο όμορφο μονοθέσιο ever! Ή αυτό Εναλλακτικά αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petrosperan Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 I beg to differ. Chrome vodafone mclaren-mercedes. 38 λεπτά πριν, Nabuko είπε Έχουν μάθει όλοι με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα και δεν μπορούν να οδηγήσουν παλιά αντρικά αυτοκίνητα που ήθελαν μεγάλα μπαλάκια για να τα φέρνεις βόλτα. Που να τους έδιναν και τα τέρατα των 1.000 ίππων. 😄 Δεν είμαι σίγουρος αν το γράφεις ειρωνικά ή όχι. Μια χαρά το οδηγούσε τόσους γύρους, έχασε τα πίσω φρένα, για αυτό τράκαρε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 58 λεπτά πριν, Nabuko είπε Έχουν μάθει όλοι με τα ηλεκτρονικά βοηθήματα και δεν μπορούν να οδηγήσουν παλιά αντρικά αυτοκίνητα που ήθελαν μεγάλα μπαλάκια για να τα φέρνεις βόλτα. Που να τους έδιναν και τα τέρατα των 1.000 ίππων. 😄 Μόνο που στα παλιά αυτοκίνητα χαλάνε και τα φρένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Petrosperan είπε I beg to differ. Chrome vodafone mclaren-mercedes. AAAAAXXXX MP4-20 MP4-22 AAAAAAAAAAAAAAAAXXX "Βοηθήματα" τα 152 κουμπάκια στο τιμόνι που τα μισά ειναι περιστροφικά, δεν ξέρω κατα πόσο είναι. Εχω ξαναπεί, όσο δύσκολο θα ήταν για τους νουμπιδες τώρα να οδηγήσουν ένα γυμνό αμάξι, άλλο τόσο αν όχι ΠΙΟ δύσκολο, θα ήταν για τον Senna π.χ θα πρέπει να γυρίζει κουμπάκια κάθε δεύτερη στροφή. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2022 από papp0us 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, liakjim είπε Μόνο που στα παλιά αυτοκίνητα χαλάνε και τα φρένα... Απο οτι λενε εσπασε μια δισκοπλακα η το τακακι (οι φωτο δειχνουν μονο τα κομματια) !!!!! και εμεινε απο φρενα. Ευτυχως ηταν σε σημειο με λιγα χιλιομετρα Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από ghostrider 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HAS1972 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Εγω διαβασα οτι σε εκεινο το σημειο ειχε γινει αλλο ατυχημα πριν και ειχε σκονη για τα λαδια κατω. Το πηγαινε και αρκετα γρηγορα και εφυγε στη στροφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ts0ts0s Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δυο νεα για RB απο racingnews365 1) Red Bull have so far used no more than 18% of their development budget.Package planned for Barcelona wont be the biggest of the season.It is believed that they re working towards major aero changes at Silverstone 2)Red bull will introduce a significant package in Barcelona,This should not only make the RB18's aerodynamic performance more effective but also continue the weight saving process. The apparent goal is to lighten the car by another 7kg. Για να δουμε τι θα δουμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 https://www.planetf1.com/news/charles-leclerc-brake-problem-monaco-crash/ Εδω οι γνωστες του insomnia που δεν θα του εδιναν ουτε το πολυτιμο opel astra τους...αυτα που εχει κανει ο Leclerc στις μικροτερες κατηγοριες οδηγοι οπως ο max τα βλεπουν στον υπνο τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petrosperan Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Για να το λήγουμε εδώ το θέμα, πρόκειται για "κλασική περίπτωση βλάβης". Η φωτογραφία τραβήχτηκε μερικές στιγμές πριν τρακάρει. Πάντως, αυτό δεν αναιρεί το ότι ο Leclerc είναι ο πιο άτυχος άνθρωπος στο Monaco. Όπως οι Μονεγάσκοι δε επιτρέπεται να μπούν στα καζίνο στο Μόντε Κάρλο, έτσι οι Μονεγάσκοι δεν επιτρέπεται από ότι φαίνεται να τερματίσουν στο home grand prix τους. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ξεκινησα να βλεπω την χρονια 2007 στο youtube, εχει ενα βιντεο 2.5 ωρες. Βεβαια ειναι χωρις υποτιτλους, οποτε δε τη παλευω και πολυ οταν μιλανε. Αλλα εχει φαση.. 4 ατομα ανεβοκατεβαινουν θεση για το πρωταθλημα μεχρι το τελος. Ποιες αλλες χρονιες προτεινετε να δω; Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από Witcher1st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dafnoula13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Ξεκινησα να βλεπω την χρονια 2007 στο youtube, εχει ενα βιντεο 2.5 ωρες. Βεβαια ειναι χωρις υποτιτλους, οποτε δε τη παλευω και πολυ οταν μιλανε. Αλλα εχει φαση.. 4 ατομα ανεβοκατεβαινουν θεση για το πρωταθλημα μεχρι το τελος. Ποιες αλλες χρονιες προτεινετε να δω; Όλες.... Όσο βλέπεις τόσο μαθαίνεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petrosperan Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, Witcher1st είπε Ξεκινησα να βλεπω την χρονια 2007 στο youtube, εχει ενα βιντεο 2.5 ωρες. Βεβαια ειναι χωρις υποτιτλους, οποτε δε τη παλευω και πολυ οταν μιλανε. Αλλα εχει φαση.. 4 ατομα ανεβοκατεβαινουν θεση για το πρωταθλημα μεχρι το τελος. Ποιες αλλες χρονιες προτεινετε να δω; 2010 και 2012 είναι Must. Οι καλύτερες σεζόν που έχει δει το άθλημα κατά την γνώμη μου. Μπόρει να είναι και bias επειδή θυμάμαι να τις βλέπω ζωντανά, αλλά ναι. Alonso, Hamilton, Button, Vettel, Weber να μονομαχούν για το πρωτάθλημα. 2021 αν δεν είδες επίσης είναι αρκετά καλή με Hamilton Vs Verstappen. 2017 και 2018 μέχρι περίπου το summer break όπου η Ferrari έγινε Ferrari. Vettel vs Hamilton σε αυτές. 2005-2006, όπου είχαμε τους Schumacher, Raikkonen και Alonso να παλεύουν. Ο τιτάνας του αθλήματος, με τον Κίμαρο που θα έπρεπε να έχει κερδίσει το 2003 το πρωτάθλημα και να κηνυγάει το πρώτο του, και τον Fernando, για τον οποίο δεν νομίζω να χρειάζεται να πω κάτι. 2009 με την Brawn επίσης πολύ ενδιαφέρουσα. Κατά τα άλλα, δες και κανα ντοκιμαντέρ αν θέλεις για μεμονωμένα γεγονόντα, όπως Spygate και Crashgate. Γενικά σου προτείνω κανάλια όπως αυτό από τα οποία είναι linked όλα τα παραπάνω βίντεο, τον Josh Revel, Driver 61. Τώρα αν σου αρέσουν τα memes, Alphamaxnova, f14all, lightlune. 4 λεπτά πριν, Petrosperan είπε 2010 και 2012 είναι Must. Οι καλύτερες σεζόν που έχει δει το άθλημα κατά την γνώμη μου. Μπόρει να είναι και bias επειδή θυμάμαι να τις βλέπω ζωντανά, αλλά ναι. Alonso, Hamilton, Button, Vettel, Weber να μονομαχούν για το πρωτάθλημα. 2021 αν δεν είδες επίσης είναι αρκετά καλή με Hamilton Vs Verstappen. 2017 και 2018 μέχρι περίπου το summer break όπου η Ferrari έγινε Ferrari. Vettel vs Hamilton σε αυτές. 2005-2006, όπου είχαμε τους Schumacher, Raikkonen και Alonso να παλεύουν. Ο τιτάνας του αθλήματος, με τον Κίμαρο που θα έπρεπε να έχει κερδίσει το 2003 το πρωτάθλημα και να κηνυγάει το πρώτο του, και τον Fernando, για τον οποίο δεν νομίζω να χρειάζεται να πω κάτι. 2009 με την Brawn επίσης πολύ ενδιαφέρουσα. Κατά τα άλλα, δες και κανα ντοκιμαντέρ αν θέλεις για μεμονωμένα γεγονόντα, όπως Spygate και Crashgate. Γενικά σου προτείνω κανάλια όπως αυτό από τα οποία είναι linked όλα τα παραπάνω βίντεο, τον Josh Revel, Driver 61. Τώρα αν σου αρέσουν τα memes, Alphamaxnova, f14all, lightlune. Εξτραδάκι: Meme recap της σεζον 2021 από τον Alphamaxnova που αναφέραμε πιο πάνω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις