george200-13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Υπαρχει περιπτωση να δουμε Χαμιλτον του χρονου στη Ferrari; Αν φετος η rb τα παρει ανετα τα πρωταθληματα (που δεν νομιζω) εγω αν ημουν ο μπινοτο θα εφερνα στην θεση του sainz καποιον αλλο τοπ οδηγο ισως ham ή russel. Σιγουρα φετος το εχουν το μονοθεσιο για να κοντραρουν το πρωταθλημα οι κοκκινοι οποτε κατσε να δουμε πως θα παει φετος. Θα ελεγα φετος προς το παρων ειναι ισαξια τα μονοθεσια ferrari/rb και οπως περυσι καθε πιστα την μια φορα θα ταιριαζει στους μεν καλυτερα και αλλες στον δε. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2022 από george200-13
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, george200-13 είπε Αν φετος η rb τα παρει ανετα τα πρωταθληματα (που δεν νομιζω) εγω αν ημουν ο μπινοτο θα εφερνα στην θεση του sainz καποιον αλλο τοπ οδηγο ισως ham ή russel. Σιγουρα φετος το εχουν το μονοθεσιο για να κοντραρουν το πρωταθλημα οι κοκκινοι οποτε κατσε να δουμε πως θα παει φετος. Θα ελεγα φετος προς το παρων ειναι ισαξια τα μονοθεσια ferrari/rb και οπως περυσι καθε πιστα την μια φορα θα ταιριαζει στους μεν καλυτερα και αλλες στον δε. Γιατί να το κάνεις αυτό;
liakjim Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, george200-13 είπε Αν φετος η rb τα παρει ανετα τα πρωταθληματα (που δεν νομιζω) εγω αν ημουν ο μπινοτο θα εφερνα στην θεση του sainz καποιον αλλο τοπ οδηγο ισως ham ή russel. Σιγουρα φετος το εχουν το μονοθεσιο για να κοντραρουν το πρωταθλημα οι κοκκινοι οποτε κατσε να δουμε πως θα παει φετος. Θα ελεγα φετος προς το παρων ειναι ισαξια τα μονοθεσια ferrari/rb και οπως περυσι καθε πιστα την μια φορα θα ταιριαζει στους μεν καλυτερα και αλλες στον δε. Ανανέωσαν με σαινθ, οπότε δεν παίζει. Έτσι θα μείνουν αυτοί.
eri77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, Witcher1st είπε Υπαρχει περιπτωση να δουμε Χαμιλτον του χρονου στη Ferrari; καμια
sstratos Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, Witcher1st είπε Υπαρχει περιπτωση να δουμε Χαμιλτον του χρονου στη Ferrari; Το είπα και στο περσινό thread ....... μόνο με photoshop 🤣
Moderators Spect~ Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, sstratos είπε Το είπα και στο περσινό thread ....... μόνο με photoshop 🤣 2
dafnoula13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, george200-13 είπε Αν φετος η rb τα παρει ανετα τα πρωταθληματα (που δεν νομιζω) εγω αν ημουν ο μπινοτο θα εφερνα στην θεση του sainz καποιον αλλο τοπ οδηγο ισως ham ή russel. Σιγουρα φετος το εχουν το μονοθεσιο για να κοντραρουν το πρωταθλημα οι κοκκινοι οποτε κατσε να δουμε πως θα παει φετος. Θα ελεγα φετος προς το παρων ειναι ισαξια τα μονοθεσια ferrari/rb και οπως περυσι καθε πιστα την μια φορα θα ταιριαζει στους μεν καλυτερα και αλλες στον δε. Μια χαρά οδηγός είναι ο Ισπανός, και πέρυσι νομίζω όσο κυλαγε η σαιζόν τόσο καλύτερος γινόταν.. Λίγο την αυτοπεποίθηση να ανακτήσει και τότε..... smooth operaaaaaaaaaaaaator!!!!! 2
vorlon68 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, dafnoula13 είπε Μια χαρά οδηγός είναι ο Ισπανός, και πέρυσι νομίζω όσο κυλαγε η σαιζόν τόσο καλύτερος γινόταν.. Λίγο την αυτοπεποίθηση να ανακτήσει και τότε..... smooth operaaaaaaaaaaaaator!!!!! Μπααααααα, οσο υπάρχει ο παππούς ξέχνα τον Σαϊνθ........
liakinen Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, Witcher1st είπε Υπαρχει περιπτωση να δουμε Χαμιλτον του χρονου στη Ferrari; Περισσότερες πιθανότητες έχει να αποσυρθεί από το να πάει Ferrari.
Witcher1st Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 38 λεπτά πριν, liakinen είπε Περισσότερες πιθανότητες έχει να αποσυρθεί από το να πάει Ferrari. Τον Ιανουαριο παντως ειχε δηλωσει οτι καθε οδηγος θα ηθελε να οδηγησει καποια στιγμη στη Ferrari. Ο ιδιος σιγουρα το σκεφτεται για να παρει το 8ο πρωταθλημα. Και τα συμβολαια μια χαρα σπανε. Εαν ο Sainz αποτυχει φετος.
dionisis1925 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Τον έχετε γλωσσοφάει τον φουκαρά τον Sainz Αφήστε τον στην ησυχία του. 3
eri77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 28 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Ο ιδιος σιγουρα το σκεφτεται για να παρει το 8ο πρωταθλημα. Ένας από τους λόγους που η Ferrari δεν το σκεφτεται 1
papp0us Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, dionisis1925 είπε Τον έχετε γλωσσοφάει τον φουκαρά τον Sainz Αφήστε τον στην ησυχία του. Καλά σας λέει το παιδί ρε, αμάν πχια
eMike Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Για την περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος 😁 http://auctions.f1authentics.com/iSynApp/auctionDisplay.action?sid=1103161&auctionId=4029028 Ποσο λέτε να φτάσει; 🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις