Manoleros95 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Καραγκιοζιλικια σε λεβελ που μονο αμερικλανοι θα μπορουσαν να παιξουν. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Ο Russel κέρδισε τον σεβασμό μου σήμερα. Να βουτάει στα φρένα και να ριψοκινδυνεύει επαφή με τον Hamilton δεν του το είχα. Αρχιδ@τος και αλαζόνας. Δώστε του ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο να δούμε κοκορομαχίες με τον Μαξ γιατί ο εκλερ κάνει ότι έκανε και ο χαμιλτον…. ανοίγει πόρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, kti23 είπε Ημιγυμνος ο sainz στο δωματιο κανεις δεν καταλαβαινει τι γινεται θα του ψαξουν τ εσωρουχο μαλλον ... νεες οδηγιες απο fia... δεν πρπει να φορανε λεει κανενα κοσμημα piercing κλπ ... μονο ο sir πηρε 2 αγωνες αναβολή για δυσκολα αφαιρουμενα κοσμηματα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, kti23 είπε Προληπτικά μέτρα για τα βουντού του team papp0us ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Lotof είπε Ο Russel κέρδισε τον σεβασμό μου σήμερα. Να βουτάει στα φρένα και να ριψοκινδυνεύει επαφή με τον Hamilton δεν του το είχα. Αρχιδ@τος και αλαζόνας. Δώστε του ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο να δούμε κοκορομαχίες με τον Μαξ γιατί ο εκλερ κάνει ότι έκανε και ο χαμιλτον…. ανοίγει πόρτα. lol με φρεσκα medium εναντιων λιωμενων hard οπως ειχε σημερα (και στο abu dhabi) ο ham κανω και εγω αυτες τις προσπερασεις στην merc........ με το civic μου (ιδιαίτερα στην φετινη merc) Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από george200-13 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, george200-13 είπε με το civic μου Honda δηλαδή. Να τα λέμε αυτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, mandos είπε Honda δηλαδή. Να τα λέμε αυτά. Μπα... μηχανή Fiat θα έχει μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, mandos είπε Honda δηλαδή. Να τα λέμε αυτά. Πως τον πετσοκοψες ετσι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε καλα σε αυτον τον αγωνα δεν ειχαν και πολλες επιλογες...Τι θα λεγαν στον RUS με καινουρια medium ελαστικα? Κατσε πισω απο ΗΑΜ? Ναι, καμια φορα το κανουν οι ομαδες στο τέλος του αγωνα(ασχετα αν είναι ο νο1 ο πρποπρευομενος) για να αποφευχθεί αχρειαστη σύγκρουση. Αλλα ειπαμε, δεν είναι Redbull η Mercedes. Ενδεικτικά περυσι στην Redbull εβαλαν για εξτρα πιτ στοπ τον Περεζ χανοντας βαθμούς και θεσεις απλα και μονο για να παρει το fastest lap απο τον Ham. Και ετσι ειδαμε 4(!!) προσπερασεις μεταξυ ομοσταυλων. Δεν μου έρχεται εύκολα αλλος αγωνας που εχει γίνει κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από haHa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, mandos είπε Honda δηλαδή. Να τα λέμε αυτά. Δεν αστειεύονται οι Ιάπωνες ξέρουν να φτιάχνουν εργαλεία. Ιδιαίτερα φέτος είμαι σίγουρος πως αν ελεησει και πιάσει το v-tec μου την έχω την w13 σε drag race ανετα. Ότι δεν κατάφερε να κάνει περσι η honda με την rb (στο κατασκευαστών) θα το κάνω εγώ😎😎 Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από george200-13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, haHa είπε Ειπαμε, δεν είναι Redbull η Mercedes. Ενδεικτικά περυσι στην Redbull εβαλαν για εξτρα πιτ στοπ τον Περεζ χανοντας βαθμούς και θεσεις απλα και μονο για να παρει το fastest lap απο τον Ham. Ε πέρσι η χρονιά ήταν Hamilton VS Verstappen και ήθελαν να δώσουν κάθε βοηθεια στον Verstappen, τι να έκαναν; Στο τέλος αυτός έπαιξε ρόλο στο πρωτάθλημα (αν θυμάμαι καλά τον πήρε τον βαθμό) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, haHa είπε Ειπαμε, δεν είναι Redbull η Mercedes. Ενδεικτικά περυσι στην Redbull εβαλαν για εξτρα πιτ στοπ τον Περεζ χανοντας βαθμούς και θεσεις απλα και μονο για να παρει το fastest lap απο τον Ham. Φαντασου οτι αυτη η μικρη λεπτομερεια ( οπως και αλλες βεβαια ) εδωσε το πρωταθλημα στον max. Καθως εαν στο τελικο ο χαμιλτον ηταν μπροστα σε ποντους ηταν σιγουρο οτι θα πηγαιναν στα δικαστηρια και ο αγωνας θα θεωρειτο ακυρος. Το οτι πηγαν σε ισοβαθμια στον τελικο με τον μαξ να προηγειτο καθως ειχε περισσοτερες νικες, το δικαστηριο δε θα εφερνε καποια ουσιαστικη διαφορα στο πρωταθλημα. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από Witcher1st Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argonaute Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, haHa είπε Αλλα ειπαμε, δεν είναι Redbull η Mercedes. Valteri its James. Μετρα ποσες φορες αχρειαστα ακουστηκε αυτη η φραση τα προηγουμενα χρονια. Θα βγαλουμε τωρα και την μερσεντέ μητερα τερεζα. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) για οσους δεν ξερουν ποιος ειναι αυτος που πηρε συνεντευξη απο τους οδηγους (hello son .. ) η ιστορια του Willy T. Ribbs https://www.imdb.com/title/tt5862338/ Επεξ/σία 9 Μαΐου 2022 από ghostrider 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις