Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, GoMaR είπε

Φετος θα περιμενουμε πολλα απο τον κοτσιδακια

https://f1racingnews.gr/hamilton-perimenete-fetos-na-deite-kati-kalitero/
 :P

δεν κανουν καλη μεταφραση 

στην ουσια ειπε

It was obviously a difficult time for me and it was a time where I really needed to take a step back and focus on being present,” he explained. “I had my family all around me creating great moments. I eventually got to a point where I decided I was going to be attacking again coming into another season and working with Toto and George.”

για όσους δεν καταλαβαίνουν τα αγγλικα

<<εννοειται περασα δυσκολες μερες.και ηταν η στιγμη που κατάλαβα ότι χωρίς ένα μονοθεσιο γρηγοροτερο 1 sec απο τους αλλους,δεν μπορω να κερδιζω το πρωταθλημα.εχω ομως την οικογενεια μου που με παρηγορήσε με το κεφάλι του masi και στο τελος αποφασισα να γινομαι και παλι επιθετικος,παιρνοντας μερος ξανα στο πρωταθλημα υπο την προστασια του Toto και δουλευοντας σκληρα με την FiA και την Pirelli,ετοιμες να μου δωσουν και το ογδοο πρωταθλημα>>

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το κεφαλι του μιχαλακι ηταν σε ασημενιο δισκο τη μερα της παρουσιασης της ferrari. πιο δυνατο μυνημα θα ηταν μονο αν ο μασι εβγαζε story στο ινστα νεα τσιμεντενια πατουμενα :P

• Like 1

3 ώρες πριν, eri77 είπε

δεν κανουν καλη μεταφραση 

στην ουσια ειπε

It was obviously a difficult time for me and it was a time where I really needed to take a step back and focus on being present,” he explained. “I had my family all around me creating great moments. I eventually got to a point where I decided I was going to be attacking again coming into another season and working with Toto and George.”

για όσους δεν καταλαβαίνουν τα αγγλικα

<<εννοειται περασα δυσκολες μερες.και ηταν η στιγμη που κατάλαβα ότι χωρίς ένα μονοθεσιο γρηγοροτερο 1 sec απο τους αλλους,δεν μπορω να κερδιζω το πρωταθλημα.εχω ομως την οικογενεια μου που με παρηγορήσε με το κεφάλι του masi και στο τελος αποφασισα να γινομαι και παλι επιθετικος,παιρνοντας μερος ξανα στο πρωταθλημα υπο την προστασια του Toto και δουλευοντας σκληρα με την FiA και την Pirelli,ετοιμες να μου δωσουν και το ογδοο πρωταθλημα>>

Kαι για όσους δεν καταλαβαίνουν.... Ο κοτσιδακιας και η mercedes ειναι εφιάλτης για πολλούς..

3 ώρες πριν, M4tR1x είπε

Kαι για όσους δεν καταλαβαίνουν.... Ο κοτσιδακιας και η mercedes ειναι εφιάλτης για πολλούς..

Και καρκίνος για το άθλημα

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωρες, ώρες, φοβερή τοξικότητα ρε παίδες, φοβερή!! Προς προσωπα (εκατέρωθεν) που είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και ζουν από αυτό και που στην τελική τρομάζω στην ιδέα του τι θα τους σέρνατε ή τι κακία θα βγάζατε κάποιοι αν σας είχαν κάνει και κάτι σε προσωπικό επίπεδο!! Κακός, κάκιστος ποδοσφαιρισμός.

Επεξ/σία από yositosi
  • Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tempes είπε

Και καρκίνος για το άθλημα

Ωστοσο δεν διωξαν την Merc και τον HAM Αλλα τον Massi...

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ηδη εφαγε ακυρο η Ferrari..

https://the-race.com/formula-1/gary-anderson-disappointing-ferrari-f1-75-feels-disjointed/

Επεξ/σία από eri77
  • Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...