ghostrider Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 ο σαινζ κατα την ταπεινη μου αποψη δεν μπηκε για να υπαρχει ενα buffer αναμεσα στον τσεκο και τον εκλερ. αν ειχε μπει ισως ειχε πεσει πισω απο τσεκο οποτε ... τη συνεχεια γραφτε τη μονοι σας
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Argonaute είπε Παντως η οδηγαρα ο Χαμ εριξε την καυτη πατατα στον μηχανικο του αν θα μπει για πιτ. Ωραιος. Σε λιγο θα παρακαλαει να κανουν ντα τον γιωργη να μην τον περασει.. οι μηχανικοι λενε αν θα μπει για pit η οχι δεν ειναι αποφαση οδηγου. Οταν βλεπουμε οδηγο να λεει βαλτε με ή μην με βαζετε ειναι η εξαιρεση...Και ο HAM λεει το λογικο, αν μπω θα κερδισω θεσεις η θα χασω? Και δεν εχουν απαντηση...Αρα σου λεει παω για την θεση στο grid.
Macosj Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, ghostrider είπε ο σαινζ κατα την ταπεινη μου αποψη δεν μπηκε για να υπαρχει ενα buffer αναμεσα στον τσεκο και τον εκλερ. αν ειχε μπει ισως ειχε πεσει πισω απο τσεκο οποτε ... τη συνεχεια γραφτε τη μονοι σας Ο σαιντ θα έπεφτε ναι, ο λεκλερκ όμως όχι. Οπότε βρίσκω λάθος να μην βαλουν τον λεκλερκ γιατί δεν έχανε τίποτα. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ο περεζ να απειλήσει τον λεκλερκ, τον σαιντ ίσως
MrRush Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Ο λόγος που δεν μπήκαν από Ferrari είναι ότι και οι δύο περνούσαν το Πιτ την ώρα που έβγαινε το VSC, όπως και ο Max είπε ο Horner
ghostrider Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Macosj είπε Ο σαιντ θα έπεφτε ναι, ο λεκλερκ όμως όχι. Οπότε βρίσκω λάθος να μην βαλουν τον λεκλερκ γιατί δεν έχανε τίποτα. Παρόλα αυτά δεν νομίζω ο περεζ να απειλήσει τον λεκλερκ, τον σαιντ ίσως στην επανεκκινηση με φρεσκα medium ο απο πισω used hard ο μπρος ... μα που το εχω δει το σεναριο ? μα ναι περισι στην τζεντα
sattack Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, idefixius είπε Άντε ο Λεκλερκ δεν ήθελε να ρισκάρει. Ο Σάινθ τι έχει να χάσει και δεν μπήκε για αλλαγή ελαστικών? Θεωρώ πως η Ρεντ Μπουλ έκανε κίνηση - ματ με τον Πέρεζ. Η διαφορά έγινε από πριν, με την επιλογή 1-2 hards για τον αγωνα και ανάποδα.... τώρα είναι αργά...
ghostrider Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 κατε εμε ηταν απο την αρχη SC ... φαινοταν οτι ηταν μακρια απο σημειο που θα μπουν μηχανικοι να βγαλουν το μονοθεσιο απο την πιστα
Macosj Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Κατά τα άλλα αυτά τα μονοθέσια θα περνούσαν και χωρίς το DRS Ο μποτας από συνήθεια το έκανε Επεξ/σία 8 Μαΐου 2022 από Macosj
zanskou Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2022 Ο μλκς ο μποτας ακόμη κάνει στην άκρη όταν βλέπει άλλη Mercedes πίσω του
Προτεινόμενες αναρτήσεις