specre Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) @papp0us αμάν!!!!! Να σου πω κάποια ονόματα, που θα ήθελα να "φας"; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από specre 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 40 λεπτά πριν, eri77 είπε Δείχνει να έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ή mercedes... Porpoising σχεδόν μηδενικό Μπα υπάρχει εμφανές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Τζαμπα ξαγρυπναμε μωρεεεεε!! Για να βλεπουμε Red Flag... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Μετά από τόσα χρόνια κατάφερε να φτιάξει ένα καλό μονοθέσιο η Ferrari και τελικά, όπως φαίνεται, δεν έχει αντίπαλο στην πίστα αλλά εκτός πίστας!!!!! Τον papp0us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 @papp0us δεχεσε παραγγελιες για βουντου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, specre είπε Μετά από τόσα χρόνια κατάφερε να φτιάξει ένα καλό μονοθέσιο η Ferrari και τελικά, όπως φαίνεται, δεν έχει αντίπαλο στην πίστα αλλά εκτός πίστας!!!!! Τον papp0us Δε φταίω εγώ που πήρατε λάθος οδηγό. Ο Bottas ήταν διαθέσιμος. 🤣 1 λεπτό πριν, ghostrider είπε @papp0us δεχεσε παραγγελιες για βουντου? Δε μπορώ τώρα έχω βάλει όλα τα μεγάλα όπλα για τον προδότη, όταν θα τελειώσει τη σεζον τελευταίος, ή στην άλφα Ρομέο, θα ανοίξουμε για παραγγελίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Όλοι ρεφενέ να στελνουμε τον pappou σε κάνα Άγιο Μαυρίκιο, Σεϋχέλλες κλπ χωρίς TV και Internet τα ΣΚ που έχει F1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) ****** BREAKING NEWS **** Οι άνθρωποι της Ferrari ανακάλυψαν ότι ένα άτομο ( με το ψευδώνημο papp0us ), κάνει βουντού στον οδηγό της Carlos Sainz, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μη μπορεί να ξεκινήσει έναν αγώνα. Οπότε τον βάζει στον πάγκο και τον αντικαθιστά.... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από specre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Τον Verstappen ποιος τον έχει αναλάβει; Είναι εξίσου καλός με εμενα. Προτείνω να συνεργαστούμε για φέτος στον Carlos , και του χρόνου θα βοηθήσω έγω στον Φερσταπεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, papp0us είπε Τον Verstappen ποιος τον έχει αναλάβει; Είναι εξίσου καλός με εμενα. Προτείνω να συνεργαστούμε για φέτος στον Carlos , και του χρόνου θα βοηθήσω έγω στον Φερσταπεν το TeamLH εχει πολλα μελη και ισχυρα vibes. Δεν ειναι τυχαια η ομαδα που φοραει τα Imperial Black ... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2022 από ghostrider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, papp0us είπε Τον Verstappen ποιος τον έχει αναλάβει; To karma απο περυσι θα πω εγω! αλλα ισως ισχυει και αυτο 2 λεπτά πριν, ghostrider είπε το TeamLH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 και ο latifi τον χαβα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Έχω την εντύπωση ότι ο αγαπητός papp0us δουλεύει κρυφά για τη Mercedes και μας ρίχνει τα πορτοκάλια (McLaren) για να μας ξεγελάει. Ο Γιώργης με αυτά και με αυτά... πρώτος στους χρόνους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, specre είπε Ο Γιώργης με αυτά και με αυτά... πρώτος στους χρόνους... Οντως η Merc δειχνει σημαδια βελτιωσης αλλα αμα υπολογισεις οτι 2 βασικοι ανταγωνιστες της ήταν εκτος συν οτι απο τα FP δεν μπορεις να κρινεις πολλα καθως δεν υπαρχουν δεδομενα καυσιμων, ποσο πιεζει ο οδηγος και ποιον στοχο η καθε ομαδα θελει να πετυχει κτλπ, είμαι συγκρατημενα αισιοδοξος. Ολα κρινονται στον αγωνα. Ουτε καν στο Quali. Καλο βραδυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, specre είπε Έχω την εντύπωση ότι ο αγαπητός papp0us δουλεύει κρυφά για τη Mercedes και μας ρίχνει τα πορτοκάλια (McLaren) για να μας ξεγελάει. Ο Γιώργης με αυτά και με αυτά... πρώτος στους χρόνους... Για να καταφέρω να ανεβάσω τη Μερσεντές πρέπει να φάω το μισό grid, δε συμφέρει. Αφεντικό μου αναγνωρίζω μόνο τον Λαντο Νόρρις τον μεγαλοπρεπή. Χάμιλτονακιας είμαι μόνο σε περιορισμένες εμφανίσεις όταν θέλω να σας σπάσω τα νεύρα 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις