Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μετά από τόσα χρόνια κατάφερε να φτιάξει ένα καλό μονοθέσιο η Ferrari και τελικά, όπως φαίνεται, δεν έχει αντίπαλο στην πίστα αλλά εκτός πίστας!!!!! Τον papp0us :o

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, specre είπε

Μετά από τόσα χρόνια κατάφερε να φτιάξει ένα καλό μονοθέσιο η Ferrari και τελικά, όπως φαίνεται, δεν έχει αντίπαλο στην πίστα αλλά εκτός πίστας!!!!! Τον papp0us :o

Δε φταίω εγώ που πήρατε λάθος οδηγό. Ο Bottas ήταν διαθέσιμος. 🤣

1 λεπτό πριν, ghostrider είπε

@papp0us δεχεσε παραγγελιες για βουντου?

Δε μπορώ τώρα έχω βάλει όλα τα μεγάλα όπλα για τον προδότη, όταν θα τελειώσει τη σεζον τελευταίος, ή στην άλφα Ρομέο, θα ανοίξουμε για παραγγελίες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

****** BREAKING NEWS **** 

Οι άνθρωποι της Ferrari ανακάλυψαν ότι ένα άτομο ( με το ψευδώνημο papp0us ), κάνει βουντού στον οδηγό της Carlos Sainz, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να μη μπορεί να ξεκινήσει έναν αγώνα. Οπότε τον βάζει στον πάγκο και τον αντικαθιστά....

f1.jpg

Επεξ/σία από specre

Τον Verstappen ποιος τον έχει αναλάβει; Είναι εξίσου καλός με εμενα. Προτείνω να συνεργαστούμε για φέτος στον Carlos , και του χρόνου θα βοηθήσω έγω στον Φερσταπεν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, papp0us είπε

Τον Verstappen ποιος τον έχει αναλάβει; Είναι εξίσου καλός με εμενα. Προτείνω να συνεργαστούμε για φέτος στον Carlos , και του χρόνου θα βοηθήσω έγω στον Φερσταπεν

το TeamLH εχει πολλα μελη και ισχυρα vibes. Δεν ειναι τυχαια η ομαδα που φοραει τα Imperial Black ...

Επεξ/σία από ghostrider

8 λεπτά πριν, papp0us είπε

Τον Verstappen ποιος τον έχει αναλάβει;

To karma απο περυσι θα πω εγω! αλλα ισως ισχυει και αυτο 

2 λεπτά πριν, ghostrider είπε

το TeamLH

Έχω την εντύπωση ότι ο αγαπητός :whistle: papp0us  δουλεύει κρυφά για τη Mercedes και μας ρίχνει τα πορτοκάλια (McLaren) για να μας ξεγελάει. Ο Γιώργης με αυτά και με αυτά... πρώτος στους χρόνους... :o

8 λεπτά πριν, specre είπε

Ο Γιώργης με αυτά και με αυτά... πρώτος στους χρόνους... :o

Οντως η Merc δειχνει σημαδια βελτιωσης αλλα αμα υπολογισεις οτι 2 βασικοι ανταγωνιστες της ήταν εκτος συν οτι απο τα FP  δεν μπορεις να κρινεις πολλα καθως δεν υπαρχουν δεδομενα καυσιμων, ποσο πιεζει ο οδηγος και ποιον στοχο η καθε ομαδα θελει να πετυχει κτλπ, είμαι συγκρατημενα αισιοδοξος. Ολα κρινονται στον αγωνα. Ουτε καν στο Quali. 

Καλο βραδυ

• Like 1

12 λεπτά πριν, specre είπε

Έχω την εντύπωση ότι ο αγαπητός :whistle: papp0us  δουλεύει κρυφά για τη Mercedes και μας ρίχνει τα πορτοκάλια (McLaren) για να μας ξεγελάει. Ο Γιώργης με αυτά και με αυτά... πρώτος στους χρόνους... :o

Για να καταφέρω να ανεβάσω τη Μερσεντές πρέπει να φάω το μισό grid, δε συμφέρει. Αφεντικό μου αναγνωρίζω μόνο τον Λαντο Νόρρις τον μεγαλοπρεπή. Χάμιλτονακιας είμαι μόνο σε περιορισμένες εμφανίσεις όταν θέλω να σας σπάσω τα νεύρα 🤣

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...