Petrosperan Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Έχουμε καινούρια rumors από το paddock: Spoiler Ο Fernando σύντομα θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Alpine, άρα η Alpine θέλει να δανείσει τον Piastri στην Williams. Η Williams όμως φαίνεται να σκέφτεται και τον Nyck De Vries, επειδή θέλει να χτίσει την ομάδα, και αυτό δεν γίνεται με δανεικό οδηγό. Ο Ricciardo φαίνεται να δυσκολεύεται με την McLaren, άρα ακούγεται ότι ο Zak Brown ενδιαφέρεται για τον Colton Herta, ο οποίος θέλουν να τον αντικαταστήσει το 2024 αν όχι νωρίτερα. Τέλος, η Γερμανία θέλει δικό της αγώνα και είναι πρόθυμη να υπογράψει 10ετες συμβόλαιο με το Hockenheim, μιας και το Nürbürgring διοικείται από Ρώσο ολιγάρχη. Όλα αυτά από τον Joe Saward (https://joesaward.wordpress.com/2022/04/27/green-notebook-from-chickenville/). 4
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Petrosperan είπε Ο Ricciardo φαίνεται να δυσκολεύεται με την McLaren, άρα ακούγεται ότι ο Zak Brown ενδιαφέρεται για τον Colton Herta, ο οποίος θέλουν να τον αντικαταστήσει το 2024 αν όχι νωρίτερα. Και ο RIC που θα παει? Merc? 😈
Petrosperan Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Και ο RIC που θα παει? Merc? 😈 Ο Lewis νιώθει ότι έχει να προσφέρει πολλά ακόμα, και εγώ τον πιστεύω. Για τον Danny Ric μπορώ να φανταστώ μόνο ένα σενάριο, αν εξαιρέσουμε το σενάριο ότι θα μείνει με την McLaren. Aston Martin. Έστω ότι φεύγει ο Vettel. Ο Lawrence αποκλείεται να θέλει κάποιον rookie να μπει στην "Championship winning team by 2025" του, άρα δεν μπορώ να βρω κάποιον άλλο experienced οδηγό στο Grid που να μην είναι δεσμευμένος. Πιθανώς ο Gasly, αλλά δεν νομίζω η Aston να προτιμήσει τον Gasly από τον Ricky Bobby. Κατά τα άλλα, ξέρουμε ότι εκτός της F1 ο Ricciardo εκτιμάει πάρα πολύ τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Αμερική, άρα τον έβλεπα και σε κάνα Indycar, αλλά πιο πιθανώς, Nascar. Άλλωστε, μεγάλωσε με τον Dale Earnhardt Sr. 1
Witcher1st Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Στις 27/4/2022 στις 11:59 ΠΜ, Lotof είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Tον Alonso περναει μονο στην αρχη, μετα στην 1η στροφη περνει αλλες 3 θεσεις που κρασαραν οι αλλοι, και υστερα περναει και τον magnussen. Δλδ 2 προσπερασεις εκανε σε σχεση με τον Χαμιλτον, o οποιος νομιζω οτι βρισκεται για 3 συνεχομενο αγωνα ατυχος; Λαθος στρατηγικες και επιπλεον σε αυτο τον αγωνα ηταν και το τρενακι drs που δυσκολα γινεται προσπεραση. Ατυχια, ξενερωμα, καταπονηση, κουραση, στην θεση του δεν θα επαιρνα μερος στο φετινο GP. Και σιγουρα το ιδιο θα εκανε και αυτος αν ειχε μια σφαιρα που του εδειχνε το μελλον!! 2
Nik1239 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Υπάρχει κάπου να δούμε τον αγώνα στην imola με την περιγραφή του rosberg ? Δυστυχώς τον είδα μέσω cosmote tv αλλά βλέπω πολλά memes στο Reddit με τα τρολλαρισματα του rosberg και θέλω να δω ξανά όλο τον αγώνα για να ακούσω τι έλεγε. Καιρό έχουμε να γελάσουμε λίγο 😆 2
CleanthisD Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 23 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Υπάρχει κάπου να δούμε τον αγώνα στην imola με την περιγραφή του rosberg ? Δυστυχώς τον είδα μέσω cosmote tv αλλά βλέπω πολλά memes στο Reddit με τα τρολλαρισματα του rosberg και θέλω να δω ξανά όλο τον αγώνα για να ακούσω τι έλεγε. Καιρό έχουμε να γελάσουμε λίγο 😆 Νομίζω ψάχνεις τα σχόλια που έκανε στο sky sports κατά την διάρκεια του αγώνα. Τον θυμάμαι τουλάχιστον 3 φορές και ακριβώς την στιγμή που ο Μαξ έριχνε γύρο στον κοτσίδα. Στο f1tv στην international μετάδοση θα τον ακούσεις σίγουρα. Τώρα αν κάνει και λαιβ μετάδοση του αγώνα σε κάποιο άλλο κανάλι δεν το γνωρίζω 1
eri77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Συμμετέχει ο Rosberg στην μετάδοση της F1TV?.. χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι ο Rosberg έκανε αυτά τα σχόλια στο sky F1 μετά τον αγώνα
Nik1239 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, eri77 είπε Συμμετέχει ο Rosberg στην μετάδοση της F1TV?.. χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι ο Rosberg έκανε αυτά τα σχόλια στο sky F1 μετά τον αγώνα Το ίδιο δεν είναι; Ή έχει διαφορετικούς παρουσιαστές το f1 TV
eri77 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Το ίδιο δεν είναι; Ή έχει διαφορετικούς παρουσιαστές το f1 TV Νομίζω ότι δεν είναι ίδιοι.. Κάποιος φίλος πού έχει πρόσβαση και στα δύο ας μάς πει με σιγουριά 1
vaggos88 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 F1tv ειναι με τους σχολιαστες απο το skyF1 2
Petrosperan Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, vaggos88 είπε F1tv ειναι με τους σχολιαστες απο το skyF1 Το International broadcast, ναι. Το F1 TV σου δίνει την επιλογή του International Broadcast (αυτό με τον David Croft) ή του F1 TV broadcast (με τον Jolyon Palmer), που σου δίνει και αρκετά exclusive team radios. 1
Diinekis21 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, eri77 είπε Συμμετέχει ο Rosberg στην μετάδοση της F1TV?.. χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι ο Rosberg έκανε αυτά τα σχόλια στο sky F1 μετά τον αγώνα Σταθερά όχι, guest κάνει που και που. Όπως έκανε στην Imola. Αφού δε λένε τίποτα για το ιερό τοτέμ τους τα αγγλάκια, απασφάλισε ο Nico!
just getting started Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 9 ώρες πριν, Witcher1st είπε Tον Alonso περναει μονο στην αρχη, μετα στην 1η στροφη περνει αλλες 3 θεσεις που κρασαραν οι αλλοι, και υστερα περναει και τον magnussen. Δλδ 2 προσπερασεις εκανε σε σχεση με τον Χαμιλτον, o οποιος νομιζω οτι βρισκεται για 3 συνεχομενο αγωνα ατυχος; Λαθος στρατηγικες και επιπλεον σε αυτο τον αγωνα ηταν και το τρενακι drs που δυσκολα γινεται προσπεραση. Ατυχια, ξενερωμα, καταπονηση, κουραση, στην θεση του δεν θα επαιρνα μερος στο φετινο GP. Και σιγουρα το ιδιο θα εκανε και αυτος αν ειχε μια σφαιρα που του εδειχνε το μελλον!! Αυτό, 100% Βλέπω παντού σχεδόν να κράζουν Χάμιλτον και να εκθειάζουν Ράσσελ, ενώ ο δεύτερος δεν χρειάστηκε ποτέ στον αγώνα να προσπεράσει άτομο που είχε Drs, και ήταν καθόλη την διάρκεια του αγώνα σε καθαρό αέρα Μόνο τον Μάγκνουσεν πρακτικά πέρασε, ο οποίος γενικά πήγαινε πίσω σε όλον τον αγώνα. Οι άλλοι είτε είχαν σύγκρουση, είτε κάνανε κακή εκκίνηση. Ο δε μπότας, ήταν και αρκετά πιο γρήγορος στο τέλος. Άρα όχι, το αμάξι δεν έχει να αποδώσει πολλά παραπάνω από αυτά που έδειξε ο Χάμιλτον... 2
dimoskoutr Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Williams for ever. Αυτό για όποιον θεωρήσει ότι είμαι fan του κοτσιδάκια. Δεν ήρθε στην ομάδα μου οπότε δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο τύπος, εμείς έχουμε Λατιφι! Χαχα... Όμως... Να ξέρουμε τι λέμε και τι βλέπουμε... Τον Ράσελ τον συμπαθώ και λόγω θητείας του στην ομάδα μου τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν είναι καλύτερος οδηγός από τον κοτσίδα σε καμία περίπτωση. Μπορεί να έχει βολεύτει περισσότερο στο μονοθέσιο, να είναι και πιο τυχερός στους πρώτους αγώνες, πείτε και πιο γρήγορος σε αυτούς αλλά συνολικά καλύτερος οδηγός με τίποτα. Τι λέμε παιδιά ο ένας έχει πάρει 7 πρωταθλήματα, αυτά δεν τα κάνεις μόνο με το αυτοκίνητο. Παίζει ρόλο και ο οδηγός, λιγότερο από παλιότερα οκ αλλά πάλι παίζει ρόλο. Ας σταματήσουμε λοιπόν να συγκρίνουμε τα ασύγκριτα και ας χαρούμε τους αγώνες. Στο κάτω κάτω μπορεί ο Γιώργης να εξελιχθεί στο τέλος της καριέρας του σε μεγαλύτερο θρύλο από τον ράπερ... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από dimoskoutr 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις