Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ghostrider είπε

και αλλη εντελως φιλοσοφια και η Ferrari αν ισχυει η φωτο που διερρευσε.
εδω τα sidepods θα τα ελεγα boxy, κατεβαινουν στο πλαι εντελως καθετα  σαν να αντικαθιστουν τα barge boards. ειναι κοντα σε αυτα της AR αλλα χωρις το τερασtιο undercut (το οποιο πιθανον να μπορει να υιοθετηθει αργοτερα?.
Επισης θυμιζει λιγο την F300.

dafw692y97i81.jpg

Επισης Pushrod μπρος σε πεισμα οσων ανεφεραν pull rod. Αραγε θα ειναι μονη η mclaren με pullrod εμπρος?

Τελικά αυτό είναι το αληθινό μονοθέσιο.. Πάντως το είχαμε πει ότι η Ferrari θα είναι push... Μάλλον μόνο η Mclaren είναι pull.. Λέγεται επίσης ότι η Mercedes μοιάζει με την Ferrari.. Απαράδεκτο πάντως που διέρρευσε.... 

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Kόκκινο-μαύρο τα σπάει ο συνδιασμός χρωμάτων.

Πανέμορφη 

Επεξ/σία από eri77
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ εντυπωσιακα τα χρωματα της φερραρι. Μπραβο τους προς το παρων ειναι το αγαπημενο μου livery. Θα ηταν της william για εμενα αλλα ξενερωσα που αφαιρεσαν το S του senna οποτε the winner at the moment ειναι η ferrari. Περιμενω βεβαια και την mercedes γιατι συνηθως δεν απογοητευουν σε αυτον τον τομεα.

Χαχαχαχ lol εν τω μεταξυ τωρα εβλεπα twitter και ειδα οτι η FIA ανακοινωσε οτι απολυεται ο Masi ταυτοχρονα με το launch event της ferrari. Ρε τους κεραταδες εκει στην FIA ξερουν πως να κρυψουν αυτα που θελουν 😂😂😂

Επεξ/σία από george200-13
Δημοσ.

προς το παρον εμφανισιακα και σχεδιαστικα βαζω

1) Aston Martin Cognizant του καβουρδιδη του Κωστα Formula 1 team

2)Ferrari

3)Williams μονο κ μονο για το στρογγυλο ρυγχος που θυμηζει λιγο τ αμαξια τους απο αλλη δεκαετια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ferrari είναι ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ 😍😍😍😍

O προδότης να έλειπε από εκεί και όλα θα ήταν υπέροχα. CARLOS, ΜΟΝΟ DNF ΡΕ.

Το όνομα συνεχίζει να μη μου κάθεται καλά.

Ανοιξε η σεζόν και για τα τρολς της Mercedes στο Twitter

32 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Χαχαχαχ lol εν τω μεταξυ τωρα εβλεπα twitter και ειδα οτι η FIA ανακοινωσε οτι απολυεται ο Masi

Αναμενόμενο.

Έχουμε και λέμε:

1) Θα προσθέσουν μια ακόμα ομάδα που θα βοηθάει στις αποφάσεις των αγωνοδικών και του Race Director στα γραφεία της FIA. To παρομοίασε με το VAR.

2) Οι επικοινωνία με τον Race Director δε θα μεταδίδεται live πλέον. Απο οτι κατάλαβα θα περιορίσουν και τους λόγους επικοινωνίας των ομάδων με τον Director.

3) θα αλλάζουν τους κανόνες για τη διαδικασία του Unlapping μετά το SC. 

4) Eduardo Freitas και Niels Wittich θα είναι Εναλλάξ οι Race Directors για την επόμενη σεζόν. O Herbie Blash θα είναι ο βοηθός και των δύο.

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 1
Δημοσ.

2 race directors ... τι μου θυμιζει ? ααα ναι τις γκρινιες που εχουν οι ομαδες για τους κριτες που αλλαζουν συνθεση και δεν εχουν "ιδιες" αποφασεις. σαν νεα software version μου ακουγετε. take old bugs out (massi) put new ones in (freitas, wittich)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, papp0us είπε

O προδότης να έλειπε από εκεί και όλα θα ήταν υπέροχα.

Στο εκλεράκι αναφέρεσαι? Τι έγινε έχασα επεισόδια?

Πανέμορφο το μονοθέσιο, μακάρι να μετουσιωθεί σε επιδόσεις η ομορφιά του.

Η επικοινωνία με τον Race Director δεν θα μεταδίδεται ούτε μετά το τέλος του αγώνα? Δεν είμαι σίγουρος ότι μου πολυαρέσει αυτό. Η διαφάνεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Επεξ/σία από golden33
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ghostrider είπε

2 race directors ... τι μου θυμιζει ? ααα ναι τις γκρινιες που εχουν οι ομαδες για τους κριτες που αλλαζουν συνθεση και δεν εχουν "ιδιες" αποφασεις. σαν νεα software version μου ακουγετε. take old bugs out (massi) put new ones in (freitas, wittich)

Εγώ δεν κατάλαβα. Ανάμεσα στον Race Director και την ομάδα στα γραφεία της FIA ποιος θα έχει την τελευταία κουβέντα; Τα ίδια πράγματα θα βλέπουν, και είναι ήδη 4 άτομα στην πίστα. Αν γίνουν 8 τι παραπάνω θα αλλάξει, απο το να ακούγονται ακόμα περισσότερες γνώμες που μπορεί να είναι μια έτσι μια γιουβέτσι;

Τουλάχιστον τους έκοψε να μη μεταδίδουν λαιβ τα παζάρια, κάτι ειναι και αυτό. Εγώ περίμενα να βάλουν και κάμερες για να τους βλέπουμε στο πάρε δώσε . Τι θα πουλήσει το Netflix;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, golden33 είπε

Οσο συμπαθης μου ειναι η κατσαριδα απο την mclaren αλλο τοσο του ειναι ο sainz που εφυγε απο την αγαπημενη του ομαδα και πηγε στα κοκκινα αλογακια :P

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, golden33 είπε

Πανέμορφο το μονοθέσιο, μακάρι να μετουσιωθεί σε επιδόσεις η ομορφιά του.

Η επικοινωνία με τον Race Director δεν θα μεταδίδεται ούτε μετά το τέλος του αγώνα? Δεν είμαι σίγουρος ότι μου πολυαρέσει αυτό. Η διαφάνεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Τον ακατανόμαστο Carlos κάτι λέω, που άφησε την Mclaren μας για να πάει στους οχτρούς. CARLOS ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΠΛΕ ΣΑΝ ΣΕΡΒΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΕ.

Πάλι διαθέσιμα θα είναι, απλά δε θα μεταδίδονται live. Για "live" είπε ο χαλίφης, για να μην τους πιέζουν οι ζωντανές συνομιλίες κατα τη λήψη αποφάσεων.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, papp0us είπε

Τον ακατανόμαστο Carlos κάτι λέω, που άφησε την Mclaren μας για να πάει στους οχτρούς. CARLOS ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΠΛΕ ΣΑΝ ΣΕΡΒΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΕ.

Πάλι διαθέσιμα θα είναι, απλά δε θα μεταδίδονται live. Για "live" είπε ο χαλίφης, για να μην τους πιέζουν οι ζωντανές συνομιλίες κατα τη λήψη αποφάσεων.

Θα σε παρακαλέσω να σταματήσεις να παρενοχλείς τους οδηγούς μας....αλλιώς θα τους αμολήσουμε και θα μοιράζουν πόνο φέτος... :P

Δημοσ.
Στις 26/12/2021 στις 3:19 ΜΜ, ioannis__ είπε

Εγώ να πω ότι θα ήθελα να αποχωρήσει ο Χάμιλτον. Με έχει κουράσει τόσα χρόνια. Σίγουρα είναι top οδηγός αλλά είναι κάπως, πως να το πω, "αποστειρωμένος". Είναι λες και οι νίκες του ήταν αποτέλεσμα μόνο μαθηματικών υπολογισμών. Ίσως να έχει πάθος μέσα του αλλά δεν το βλέπω τόσα χρόνια, οι ίδιες αντιδράσεις κάθε φορά όταν κερδίζει. Και το ίδιο πράγμα κάθε φορά λες και έχει κασέτα, να διαμαρτύρεται για τα λάστιχα και στον επόμενο γύρο να κάνει fastest lap και όταν δεν κερδίζει να την λέει τους μηχανικούς για την στρατηγική. Ίσως βέβαια να έφταιγε και το γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια έτρεχε μόνος του οπότε δεν χρειαζόταν να κάνει κάτι φοβερό αλλά αυτό το "αλάνθαστος" είναι λίγο βαρετό σαν θέαμα. Προτιμώ οδηγούς σαν το Ρικάρντο, το Μαξ και τον Κίμι. Θα ήθελα να δω έναν άλλον να παλέψει με τον Μαξ του χρόνου, ίσως τον Russel με την Μερκ.

Τοσα χρονια ηταν αρκετα μπροστα σε βαθμους σε σχεση με τον Μποττας. Αν γινει το ιδιο και φετος με τον Ρασελ, τοτε μαλλον δεν ειναι μονο το οχημα, αλλα και ο οδηγος που εχει ικανοτητες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα γιατι..... Αφου τα έκανε όλα σωστα... Ετσι δεν έλεγαν κάποιοι..... ?  Τι πραγματα ειναι αυτα..... ?

Ολοι στην μεγάλη συναυλια συμπαράστασης στον Μασι. Θα τραγουδίσει ο Νταλάρας και μετα θα μοιραστεί καφες και παξιμαδάκι.....

Στα τσακίδια Μασι και να μην ξανα εμφανιστεις ποτε πια......

Πέτσινο και με την βούλα.....

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...