sattack Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Το "πέταγμα της πεταλουδας" στη F1... Ενδιαφέρον. Αν δεν το ειδατε: https://www.formula1.com/en/latest/article.why-sainzs-qualifying-crash-had-ramifications-that-stretched-across-the.1Spg5jFrgXGZhYW56Pr4sv.html 1
gamerMisfitz1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Να πω και εγώ την γνώμη μου παντως , ελπίζοντας να μην πέσουν οι περισσότεροι να με φάτε , αλλά ο Λεκλερ αν και οδηγάρα και με ταλέντο , θεωρώ πως λόγω πίεσης θα υποπέσει και σε άλλα λάθη ( ειδικά αν η διαφορά λιγοστέψει και άλλο) , σε αντίθεση με τον Ολλανδό που θεωρώ εξισου ταλενταρα ( οποιος δεν το βλέπει απλά εθελοτυφλεί ) αλλά και πιο «ψημένο» … σε εξισου επομένως δυνατά μονοθέσια τείνω να κλείνω προς τον Ολλανδό… 6
papp0us Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε σως αν του θυμίσουμε πως έπινε αναψυκτικά ο Ισπανός για ~ 1 δεκαετία αφήσει στην άκρη τα βουντού! Ναιι αλλα εσείς τον είχατε του πεταματού, να κάνει γοπινγκ στα στενά της Torro Rosso. Εμείς τον είχαμε στα ώπα ώπα, με μαξιλαράκι στο κάθισμα, ζώνη ασφαλείας που έγραφε "Smooth Operator", τη χαριτωμένη φάτσα του Λάντο Νόρρις κάθε πρωί στο εργοστάσιο να του θυμίζει πόσο τυχερός είναι που δεν έχει τέτοια φάτσα. ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ. DNF ΚΥΡΙΟΙ, μέχρι να ζητήσει συγνώμη, και να πει οτι έκανε μεγάλο λάθος, αλλα τι να το κάνεις υπέγραψε συμβόλαιο τώρα και δεν μπορεί να το πάρει πίσω. 9 λεπτά πριν, gamerMisfitz1 είπε Να πω και εγώ την γνώμη μου παντως , ελπίζοντας να μην πέσουν οι περισσότεροι να με φάτε , αλλά ο Λεκλερ αν και οδηγάρα και με ταλέντο , θεωρώ πως λόγω πίεσης θα υποπέσει και σε άλλα λάθη ( ειδικά αν η διαφορά λιγοστέψει και άλλο) , σε αντίθεση με τον Ολλανδό που θεωρώ εξισου ταλενταρα ( οποιος δεν το βλέπει απλά εθελοτυφλεί ) αλλά και πιο «ψημένο» … σε εξισου επομένως δυνατά μονοθέσια τείνω να κλείνω προς τον Ολλανδό… Τι είπες ρε συ τώρα; ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ, ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΓΝΩΜΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; Πέρα απο την πλάκα, δε θεωρώ τον Verstappen αλάνθαστο υπο πίεση, και το πιο ψημένος, δε λέει τίποτα. Και πέρσι ψημένος ήταν και έκανε Break test λες και είναι πεντάχρονος. Είναι οδηγάρες και οι δύο, αλλα νομίζω οτι αν μείνουν σε "κόσμια" επίπεδα οι κόντρες, ο Leclerc τον έχει. Αμα αρχίσουν να πιάνουν όρια αυτοκινήτων και κανονισμών, ο Verstappen θα τον κάνει γιογιό. 1 1
~mxls~ Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Έχω δει Μαξ να οδηγεί αδιανόητα γρήγορα και οριακά, που μόνο ο νεαρός κάποτε Κίμι έκανε κάτι εξίσου ΩΜΟ. Μόνο αυτοί οι δύο, ίσως μια ανάσα πιο γρήγορος/αλάνθαστος ο Κίμι. Και μιλάμε για Χάμιλτον, Αλόνσο, Σούμι μέσα κτλ βάλτε όποιον θέλετε, και Λατίφαρο μην πω. Δεν είναι οδηγικό λάθος κατ'εμε το break στον Λιούις. Δηλαδή ΟΚ, το λες και λάθος αλλά περισσότερο αγωνιστικό "ξύλο". Το μοναδικό περσινό ψεγάδι του Μαξ, ήταν στον πιο απίθανο γύρο που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει, σε έναν γύρο που έσταζε κ@ύλα: 6
papp0us Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Δεν είναι οδηγικό λάθος κατ'εμε το break στον Λιούις. Δηλαδή ΟΚ, το λες και λάθος αλλά περισσότερο αγωνιστικό "ξύλο". Όχι φυσικά δεν είναι οδηγικό λάθος, απλά δείχνει έλλειψη ψυχραιμίας, δηλαδή απο εναν "ψημένο" οδηγό στην κόντρα και στην πίεση δε θα έβλεπες νομίζω τέτοια κίνηση. Άλλο πέρσι, άλλο φέτος βέβαια, μπορεί φέτος να είναι βούδας, απλά λέω οτι τουλάχιστον για την ώρα δεν έχω δείγμα οτι μπορεί να μείνει ψύχραιμος. Πέρσι εντομεταξύ είχε και την άνεση να μπάινει σε κάθε κόντρα λες και δεν υπάρχει αύριο, γιατι οι μόνες κόντρες που είχε ήταν με τον Hamilton, και σε κάθε περίπτωση, το να βγουν αγκαλίτσα έξω, 8/10 φορές ήταν υπέρ του. Φέτος; Γενικά οδηγάρα, ταλεντάρα, απίστευτη αίσθηση του αυτοκινήτου του και του χώρου, και σίγουρα ο πιο γρήγορος οδηγός του Grid. Πλέον F1 δεν είναι μονο ταχύτητα ομως. 2 1
eri77 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, gamerMisfitz1 είπε Να πω και εγώ την γνώμη μου παντως , ελπίζοντας να μην πέσουν οι περισσότεροι να με φάτε , αλλά ο Λεκλερ αν και οδηγάρα και με ταλέντο , θεωρώ πως λόγω πίεσης θα υποπέσει και σε άλλα λάθη ( ειδικά αν η διαφορά λιγοστέψει και άλλο) , σε αντίθεση με τον Ολλανδό που θεωρώ εξισου ταλενταρα ( οποιος δεν το βλέπει απλά εθελοτυφλεί ) αλλά και πιο «ψημένο» … σε εξισου επομένως δυνατά μονοθέσια τείνω να κλείνω προς τον Ολλανδό… Νομιζω οτι κανείς αμφιβάλει τον verstappen. Τολμώ να πω ότι ίσως είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Schumacher ( βέβαια άδικη η σύγκριση οδηγών πού ανήκουν σε διαφορετικές εποχές).. Διαφωνώ λίγο για τον leclerc. Κατά την άποψή μου μία χαρά υποφέρει την πίεση. (βλέπε Monza 2019, αλλά και τούς 2 πρώτες αγώνες φέτος με τον verstappen πίσω, ουτε ένα λάθος στην οδήγηση.. ).. Το αδύνατο σημείο τού είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις δεν <<διαβάζει>> καλά τον αγώνα. Προχθές π.χ, δεν είχε κανένα λόγο να πιέζει τόσο πολύ. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να προσπεράσει τον Perez. Παρόμοιο λάθος έχει κάνει στην Τουρκία το 2020 Montecarlo 2019 αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Ωστόσο συμφονω μαζί σου.. Ταλενταρες και οι δύο. Με τον verstappen να έχει κάτι παραπάνω 4 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Έχω δει Μαξ να οδηγεί αδιανόητα γρήγορα και οριακά, που μόνο ο νεαρός κάποτε Κίμι έκανε κάτι εξίσου ΩΜΟ. Μόνο αυτοί οι δύο, ίσως μια ανάσα πιο γρήγορος/αλάνθαστος ο Κίμι. Και μιλάμε για Χάμιλτον, Αλόνσο, Σούμι μέσα κτλ βάλτε όποιον θέλετε, και Λατίφαρο μην πω. Δεν είναι οδηγικό λάθος κατ'εμε το break στον Λιούις. Δηλαδή ΟΚ, το λες και λάθος αλλά περισσότερο αγωνιστικό "ξύλο". Το μοναδικό περσινό ψεγάδι του Μαξ, ήταν στον πιο απίθανο γύρο που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει, σε έναν γύρο που έσταζε κ@ύλα: Άνετα χωράει σε αυτήν την λίστα και ο montoya κατά εμένα
JailbrokenDiesel Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, eri77 είπε Το αδύνατο σημείο τού είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις δεν <<διαβάζει>> καλά τον αγώνα. Προχθές π.χ, δεν είχε κανένα λόγο να πιέζει τόσο πολύ. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να προσπεράσει τον Perez. Πραγματικα αυτο ηταν το λαθος του.. σε μια πιστα που ειχε μονο μια ζωνη DRS οπου εαν εβγαινες εκτος στεγνης γραμμης δε ξερεις τι θα συναντουσες, θα επρεπε απλως να αραξει κ να ταξιδεψει για την 3η θεση στο ποντιουμ. μακαρι να μαθαινει απο τα λαθη του και να μη του στοιχισουν στο φετινο πρωταθλημα 1 1
~mxls~ Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 16 ώρες πριν, eri77 είπε Νομιζω οτι κανείς αμφιβάλει τον verstappen. Τολμώ να πω ότι ίσως είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Schumacher ( βέβαια άδικη η σύγκριση οδηγών πού ανήκουν σε διαφορετικές εποχές).. Διαφωνώ λίγο για τον leclerc. Κατά την άποψή μου μία χαρά υποφέρει την πίεση. (βλέπε Monza 2019, αλλά και τούς 2 πρώτες αγώνες φέτος με τον verstappen πίσω, ουτε ένα λάθος στην οδήγηση.. ).. Το αδύνατο σημείο τού είναι ότι σε μερικές περιπτώσεις δεν <<διαβάζει>> καλά τον αγώνα. Προχθές π.χ, δεν είχε κανένα λόγο να πιέζει τόσο πολύ. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να προσπεράσει τον Perez. Παρόμοιο λάθος έχει κάνει στην Τουρκία το 2020 Montecarlo 2019 αλλά και σε άλλες περιπτώσεις. Ωστόσο συμφονω μαζί σου.. Ταλενταρες και οι δύο. Με τον verstappen να έχει κάτι παραπάνω Άνετα χωράει σε αυτήν την λίστα και ο montoya κατά εμένα Ο JPM ήταν ταλεντάκι απ'τα λίγα, αλλά δεν θα πόνταρα επάνω του σε κρίσιμο αγώνα, must win που λέμε. Η FW25 έπρεπε να πάρει τίτλο. 1 1
eri77 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Ο JPM ήταν ταλεντάκι απ'τα λίγα, αλλά δεν θα πόνταρα επάνω του σε κρίσιμο αγώνα, must win που λέμε. Η FW25 έπρεπε να πάρει τίτλο. +1..δεν θα μπορούσες να τον περιγράψεις καλύτερα. Εννοούσα σαν <<σκέτη>> ταχύτητα πάντως. Η οποία όπως καλά λες δεν φτάνει για να πάρεις πρωτάθλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις