Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι έχουν ψηλά τον αμανέ, δε γίνεται να είσαι top dog αλλιώς.

2 λεπτά πριν, Lotof είπε

O Russe δεν κάνει πολιτικά ορθές δηλώσεις.

Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα; H αίσθηση μου είναι το ακριβώς αντίθετο. Όλοι groomed είναι εξάλλου για τα media.

• Like 1
  • Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Best of the rest για την ώρα.

Τι ριζικό είναι αυτό, να μην έχει το καλύτερο μονοθέσιο μετά από 8 χρόνια.

Κλαίνε οι γάτες μου...

Και εμένα δεν με χαλάει ιδιαίτερα.

25 λεπτά πριν, papp0us είπε

Για αυτό κατα πάσα πιθανότητα θα πάρει πρωτάθλημα/τα . Καλό παιδί είναι ο Ricciardo και ο Perez, αλλα αν είναι καλά παιδιά να τους κεράσουμε μια πάστα. Αμα δεν είσαι @ δεν έχεις καμία τύχη . Πάρε μούρες, Φερστάπεν, Λεκλερ, Νορις και Ράσελ, και δες μετά Bottas, Ricciardo, Προδότη και λατίφιδες, και θα καταλάβεις.

Μοναδικό κενό στο συλλογισμό μου, ο Vettelαρος, αλλα για όλα υπάρχουν εξαιρέσεις

Νόρις λολ 

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, papp0us είπε

Μοναδικό κενό στο συλλογισμό μου, ο Vettelαρος, αλλα για όλα υπάρχουν εξαιρέσεις

Ξαναθυμησου Vettel Webber τι γινόταν και θα καλυφθεί το κενό. Ήταν prick και αυτός, τώρα ηρέμησε

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Όλοι έχουν ψηλά τον αμανέ, δε γίνεται να είσαι top dog αλλιώς.

Μπορείς να δώσεις ένα παράδειγμα; H αίσθηση μου είναι το ακριβώς αντίθετο. Όλοι groomed είναι εξάλλου για τα media.

Οπότε μίλησε καλό θα ήταν να το έχει κρατήσει κλειστό. Ο τύπος εμένα μου έδειξε να καταλάβω ότι είναι μόνο για μέσα στο κόκπιτ και όχι για το φακό. Τα σχόλια που έκανε για τον ΒΟΤ πέρσι είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως και όσα είπε μετά το συμβάν στην Ίμολα.

Αλλά είπαμε, τα πρωταθλήματα τα παίρνεις στο τιμόνι, όχι στην κάμερα

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, specre είπε

papp0us για αυτόν τον Νόρις μιλάει; :lol:

Πολλοί θα πουν τυχαία συνωνυμία. Εγώ θα πω: ΤΖΑΣΤ ΓΙΟΥ ΓΟΥΕΙΤ

10 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

παιδάκι Νορις

Άντε ρε, για τον μυτογκα τον φερσταπεν που ξυρίζει τα 4 γενιά που έχει συνολικά με νυχοκοπτη και τον λεκλερ που είναι λες και βγήκε απο εξώφυλλο του σούπερ Κατερίνα δε λέτε τίποτα. Χτυπάτε μόνο το λαϊκό παιδί, τον άνθρωπο-βαθρο, τον πορτοκάλι-γαλαζιο-κοκκινο-μπλε ήρωα , το Λαντο τον Νόρις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Combo

Lando

lando.jpg.ca07a0b61cef87efa242559a8db49dab.jpg

& Norris

norris.png.958c16754363d2730cfca1133d3ce42c.png

==

1463519563_landonorris.png.7cdc7dbef110c7a63482c2265dc660d5.png

Ω αναθεμά τον τι φάτσα είναι αυτή, δε μπορώ να κάνω PR της προκοπής, με σταματάει η λογική.

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, papp0us είπε

1 ώρα πριν, mandos είπε

Ξαναθυμησου Vettel Webber τι γινόταν και θα καλυφθεί το κενό. Ήταν prick και αυτός, τώρα ηρέμησε

Ο Vettel που πια δεν τον νοιαζει και το παιζει καλος δεν εχει καμια σχεση με τον Vettel της RB που δεν υπακουγε τα team orders(multi 21) ή τον Vettel που τρακαρε επιτηδες(οπως παραδεχθηκε μια εβδομάδα μετα) τον Hamilton αλλα μετα τον αγωνα το επαιζε τρελιτσα στις δηλωσεις του ή με τον Vettel που ελεγε στον συγχωρεμενο  Charlie Whiting "Fuck off Charlie" στον ασύρματο. 

Τετοια πράγματα δεν εχει κανει κανενας οδηγος εδω και 15 χρόνια. 

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Περίπατος σήμερα για ρεντμπουλ. Ήθελαν μια τέτοια εμφάνιση βαθμολογικά αλλά και θέμα ψυχολογίας.

Δεν περίμενα τέτοιο λάθος από λεκλερ. Και δεν περίμενα να του βάλουν μαλακή γόμα μετά το χθεσινό.

Ο γρίφος για εμένα είναι πως διάολο κατάφερε ο Άλμπουμ με Γουίλιαμς να κρατήσει όταν μονοθέσια που είχανdrs και αυτός όχι.

Καλά για Χαμ, τι να πω;! Μετά από το σημερινό ίσως σκέφτηκε ότι θα έπρεπε να μην συνεχίσει αυτή την σεζόν.

4 λεπτά πριν, sattack είπε

https://www.gpblog.com/en/news/109281/rumor-one-f1-driver-will-be-replaced-by-his-team-early-this-season.html

Άρχισαν οι φήμες. Αλλά αυτό το "ανταλλαγή οδηγών μεταξύ 2 ομαδων" μου φαίνεται πολύ περίεργο!

Σε ποιους αναφέρονται; Γνωρίζουμε φήμες;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, haHa είπε

Ο Vettel που πια δεν τον νοιαζει και το παιζει καλος δεν εχει καμια σχεση με τον Vettel της RB που δεν υπακουγε τα team orders(multi 21) ή τον Vettel που τρακαρε επιτηδες(οπως παραδεχθηκε μια εβδομάδα μετα) τον Hamilton αλλα μετα τον αγωνα το επαιζε τρελιτσα στις δηλωσεις του ή με τον Vettel που ελεγε στον συγχωρεμενο  Charlie Whiting "Fuck off Charlie" στον ασύρματο. 

Τετοια πράγματα δεν εχει κανει κανενας οδηγος εδω και 15 χρόνια. 

Συγχωρήστε με για την άγνοια και οι δύο, αλλα έχω κενό σε αυτό το διάστημα λόγο δουλειάς δεν παρακολουθούσα. Ο Vettel που ξέρω εγώ είναι ο Vettel της Ferrari. 2010-2016 δεν είχα δεί ουτε Replay. Ισως να είναι ευκαιρία τώρα με το F1 TV να τα ξεσκονίσω λίγο.

Ααααρα, και αυτός κολόπαιδο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...