Gogotsa Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Φημες λενε οτι η FIA σκεφεται να κανει την IMOLA 24ωρη....... μπας και μπορεσει ο επτακις να περασει το Gasly.......... !!! 1
Nik1239 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε Nope. Είναι ακόμα στο δικό του λεβελ, παρά το σημερινό. Δεν ξέρω πάντως μου φάνηκε περίεργο που ο Russell τερμάτισε 4ος δίνοντας μάχη στο τέλος και ο Hamilton 14ος κολλημένος σε ένα τρενάκι με τον albon και τον gasly που δεν μπορούσαν να περάσουν ακόμα και με drs τον albon 3
papp0us Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 19 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Δεν ξέρω πάντως μου φάνηκε περίεργο που ο Russell τερμάτισε 4ος δίνοντας μάχη στο τέλος και ο Hamilton 14ος κολλημένος σε ένα τρενάκι με τον albon και τον gasly που δεν μπορούσαν να περάσουν ακόμα και με drs τον albon Με μόνο 1 DRS Zone, έπεσαν σε μια περίπου τέτοια λουπα.
liakjim Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Εξαιρετικό το 1-2, αλλά ο λεκλερακος είναι ακόμη πολύ μπροστά σε βαθμούς. Ρεντμπουλ και Φεράρι δείχνουν σχεδόν ισάξια σε ταχύτητα, Μαξ και Λεκλερκ είναι θα έλεγα επίσης ισάξιοι και όπως δείχνουν τα πράγματα το παιχνίδι θα παιχτεί στις λεπτομέρειες, στην εξέλιξη και στην τύχη. ΥΓ Μάγος ο Νιουι. Και σφαιρατα τα ρεντμπουλ και ίχνος από αναπηδήσεις. 5 1
eri77 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, liakjim είπε Εξαιρετικό το 1-2, αλλά ο λεκλερακος είναι ακόμη πολύ μπροστά σε βαθμούς. Ρεντμπουλ και Φεράρι δείχνουν σχεδόν ισάξια σε ταχύτητα, Μαξ και Λεκλερκ είναι θα έλεγα επίσης ισάξιοι και όπως δείχνουν τα πράγματα το παιχνίδι θα παιχτεί στις λεπτομέρειες, στην εξέλιξη και στην τύχη. ΥΓ Μάγος ο Νιουι. Και σφαιρατα τα ρεντμπουλ και ίχνος από αναπηδήσεις. Η διαφορά σε βαθμούς δεν λέει μία προς το παρόν. Η Red Bull είχε κάτι παραπάνω σήμερα. Τήν διαφορά στο πρωτάθλημα θα την κάνει τα update πού θα φέρι η κάθε ομάδα. Κατά την άποψή μου, ο verstappen έχει κάτι παραπάνω από τον leclerc. Αλλά όχι σε επίπεδο οδήγησης. Περισσότερο για το πώς διαβάζει τον <<αγώνα >>. Αυτό ήταν και το λάθος τού leclerc σήμερα. Πέρασε τα όρια και ρίσκαρε χωρίς λόγο. Σε καμία περίπτωση θα μπορούσε να προσπεράσει τον Perez.. Πέταξε στα σκουπίδια 10 βαθμούς. Στο τέλος αυτά τα λάθη ίσως κάνουν τήν διαφορά 5
Diinekis21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, greenfan20 είπε Τεράστιο Ρεντμπουλικό 1-2, χαιρετισμούς σε όλους όσους περιμέναμε από εποχές Vettel-Webber!!! Ναι, αυτό είναι το πρώτο 1-2 της RB στην υβριδική εποχή! (Διορθωση: είναι το δευτερο. Ειχαν κανει 1-2 Danny Ric-Max στη Malaysia το '16.) Εντάξει όσοι διαβάζουμε Insomnia ξέρουμε πως (θα) έκανε γύρω στα 45 1-2 πέρσι η RB...
~mxls~ Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 51 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Παρά και της Jeddah που ήταν ολόιδιο με το σημερινό... Σήμερα είχε ρυθμό ικανό για βαθμούς. Εγώ θα πω ότι ήταν εγκληματικό εκ μέρους του Τοτο η στρατηγική να παραμείνει με μεσαία μετά το 41ο. Ότι το μονοθέσιο δεν τραβάει ιδιαίτερα είναι εμφανές. Έγκλημα πχ έκανε και η Μακλαρεν με σκληρά (!) στον Ρικιαρντο. Η δυναμικότητα μονοθεσιων στην Ιμολα δεν είναι απόλυτα αντιπροσωπευτική btw 1 1
dtk-386 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) βάρβαρες ώρες βλέπω στο επόμενο gp του Μiami... Αναφορά σε κείμενο 08 MAY Race 22:30 - 00:30 07 MAY Qualifying 23:00 - 00:00 Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από dtk-386 1
papp0us Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε βάρβαρες ώρες βλέπω στο επόμενο gp του Μiami... Αυστραλία με κορν φλέικς, Ιταλία με αρνί, Μαϊάμι με βότκες και ξηροκάρπια, καλα μας πάει φέτος.
Diinekis21 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 8 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Ότι το μονοθέσιο δεν τραβάει ιδιαίτερα είναι εμφανές. Best of the rest για την ώρα. Τι ριζικό είναι αυτό, να μην έχει το καλύτερο μονοθέσιο μετά από 8 χρόνια. Κλαίνε οι γάτες μου...
Lotof Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Αν είδατε την τελευταία season στο Netflix θα καταλάβατε πόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του εχει ο Russel…. πριν ακόμα υπογράψει συμβόλαιο με την Mercedes. Είναι κλασική περίπτωση νάρκισσου. Ο τύπος δυστυχώς για τον wingman GOAT αποδεικνύεται και οδηγάρα. Δεν παίζει να υπακούσει σε team orders και δεν κάνει πολιτικά ορθές δηλώσεις. Είναι αυτό που λαϊκιστή λέμε prick. 1
papp0us Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 Δημοσ. 24 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Lotof είπε Αν είδατε την τελευταία season στο Netflix θα καταλάβατε πόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του εχει ο Russel…. πριν ακόμα υπογράψει συμβόλαιο με την Mercedes. Είναι κλασική περίπτωση νάρκισσου. Ο τύπος δυστυχώς για τον wingman GOAT αποδεικνύεται και οδηγάρα. Δεν παίζει να υπακούσει σε team orders και δεν κάνει πολιτικά ορθές δηλώσεις. Είναι αυτό που λαϊκιστή λέμε prick. Για αυτό κατα πάσα πιθανότητα θα πάρει πρωτάθλημα/τα . Καλό παιδί είναι ο Ricciardo και ο Perez, αλλα αν είναι καλά παιδιά να τους κεράσουμε μια πάστα. Αμα δεν είσαι @ δεν έχεις καμία τύχη . Πάρε μούρες, Φερστάπεν, Λεκλερ, Νορις και Ράσελ, και δες μετά Bottas, Ricciardo, Προδότη και λατίφιδες, και θα καταλάβεις. Μοναδικό κενό στο συλλογισμό μου, ο Vettelαρος, αλλα για όλα υπάρχουν εξαιρέσεις Επεξ/σία 24 Απριλίου 2022 από papp0us 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις