Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια....

Επειδη δε γνωριζω και πολλα....... πως ειπαμε οτι λεγεται αυτος ο δευτερος οδηγος της mercedes?

Φετος κλαιω λεμε......... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επεξ/σία από Gogotsa
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, vassilis018 είπε

είμαστε όλοι καλεσμένοι στο πάρτυ που θα κάνει ο papp0us για την 3η ΘΕΣΗ. 3Η ΘΕΣΗ 😛 

1 ώρα πριν, AtiX είπε

Για την εγκατάλειψη του προδότη κάνει το πάρτυ… 🤣

ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΧΑΡΩ ΣΉΜΕΡΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΌΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΦΕΤΤΕΛ ΚΑΙ ΜΠΟΤΑΣ; ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΌΡΙ  ΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΊΤΗ ΘΕΣΗ;

Σας τα έλεγα εγώ ότι θα τους γυρίζαμε στην Ευρώπη, αλλά δε με ακούγατε. Ίσως επειδή σε όλα τα άλλα που έχω πει έχω πέσει έξω. Ίσως και όχι, συνεχίζουμε

Το GP αυτό είναι κομμένο ραμμένο στη μοτέραρα της Redbull , πιο σβηστά και από Mercedes το '20 ήταν το σημερινό.

Russell οδηγαρα, έχει ψηθεί με τα σακάκια, άμα του δώσει καλό αυτοκίνητο η Mercedes θα κάνει παπάδες.

Lewis αδελφέ, πως είναι να είσαι μπότας για λίγο; Το μοτέρ της Mercedes είναι πράγματικα ΣΑΠΙΟ φέτος. Κρίμα δε βλέπω προκοπή.

1 ώρα πριν, Gulik είπε

spacer.png

Αυτοι οι τυποι ειναι απιστευτοι!

Ας παει επιτελους στο Hollywood να εχει ενα show αποκλειστικα γυρω απο τον εαυτο του... Drama Queen for ever... 

Τεσπα, κακώς παραπονιέμαι, τουλάχιστον έχουμε και κάτι να ξεγελασουμε την πίκρα μας 😆

• Like 2
  • Sad 1

Insomnia : O Hamilton θέλει μόνο να ασχολούμαστε μαζί του, είναι ατενσιον χουορ και δε θέλω να ασχολούμαι μαζί του

O Hamilton περνάει ΣΤΕΓΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ όλο το τριήμερο, βγαίνει ένα ωραιότατο 14ος, μπροστά έχει γίνει χαμός, 1-2 Redbull που έχει να γίνει απο ποτέ, κτλ κτλ

Insomnia : Χαχαχα είδατε τον χάμιλτον τελευταίο; "ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΑΡΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΑΝΑΒΑΤΗΣ, ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ GP ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΓΥΡΟ, ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ".

Ελαφρώς πιο γραφικοί και απο τη Μήλο, και όταν το λέω εγώ αυτό θα πρέπει να νιώθετε πολύ άσχημα με τους εαυτούς σας.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Sad 1

20 λεπτά πριν, papp0us είπε

Insomnia : O Hamilton θέλει μόνο να ασχολούμαστε μαζί του, είναι ατενσιον χουορ και δε θέλω να ασχολούμαι μαζί του

O Hamilton περνάει ΣΤΕΓΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ όλο το τριήμερο, βγαίνει ένα ωραιότατο 14ος, μπροστά έχει γίνει χαμός, 1-2 Redbull που έχει να γίνει απο ποτέ, κτλ κτλ

Insomnia : Χαχαχα είδατε τον χάμιλτον τελευταίο; "ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΠΟΔΑΡΟΣ ΚΑΤΣΙΚΟΑΝΑΒΑΤΗΣ, ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ GP ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΓΥΡΟ, ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ".

Ελαφρώς πιο γραφικοί και απο τη Μήλο, και όταν το λέω εγώ αυτό θα πρέπει να νιώθετε πολύ άσχημα με τους εαυτούς σας.

Αλήθεια, δεν κατάλαβα τι σε ενοχλεί περισσότερο.. Η σφαλιάρα πού πήρε ο rapper η επειδή το σχολιάζουμε?? 

• Sad 1

2 λεπτά πριν, sattack είπε

Pappou, άσε μας με τη Μακα, κρυφομερσεντακιας είσαι. 😆

H mercedes μπορεί να κλείσει αύριο το πρωί, δε θα πέσει σταγόνα δάκρυ, Αρκεί να μας δίνει ακόμα κινητήρες. Αμα μας δώσουν και George Rusell να φέρνει τον καφέ στον LANDOOOOO NOOORIIISSS, δε θα πούμε όχι :P 

5 λεπτά πριν, eri77 είπε

Αλήθεια, δεν κατάλαβα τι σε ενοχλεί περισσότερο.. Η σφαλιάρα πού πήρε ο rapper η επειδή το σχολιάζουμε?? 

Γιατι να με ενοχλεί "η σφαλιάρα του ράπερ"; Εγώ δεν έχω εμπάθειες. Τα σχόλια με ενόχλησαν ναι, γιατί είναι λίγο επιπέδου "χήρα στο κρεβάτι", νομίζω ήμουν ξεκάθαρος. Μην σε απασχολεί εσένα αυτό πάντως, τα δικά σου σχόλια έτσι και αλλιώς δεν περιέχουν το παραμικρό για να με ενοχλήσει. Η να μην με ενοχλήσει. Γενικά δεν περιέχουν τίποτα.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1

1 λεπτό πριν, papp0us είπε

H mercedes μπορεί να κλείσει αύριο το πρωί, δε θα πέσει σταγόνα δάκρυ, Αρκεί να μας δίνει ακόμα κινητήρες. Αμα μας δώσουν και George Rusell να φέρνει τον καφέ στον LANDOOOOO NOOORIIISSS, δε θα πούμε όχι :P 

Γιατι να με ενοχλεί "η σφαλιάρα του ράπερ"; Εγώ δεν έχω εμπάθειες. Τα σχόλια με ενόχλησαν ναι, γιατί είναι λίγο επιπέδου "χήρα στο κρεβάτι", νομίζω ήμουν ξεκάθαρος. Μην σε απασχολεί εσένα αυτό πάντως, τα δικά σου σχόλια έτσι και αλλιώς δεν περιέχουν το παραμικρό για να με ενοχλήσει. Η να μην με ενοχλήσει. Γενικά δεν περιέχουν τίποτα.

Οκ.. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Μού έφυγε μία ανησυχία 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...