Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, vassilis018 είπε

είμαστε όλοι καλεσμένοι στο πάρτυ που θα κάνει ο papp0us για την 3η ΘΕΣΗ. 3Η ΘΕΣΗ 😛 

Για την εγκατάλειψη του προδότη κάνει το πάρτυ… 🤣

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

25 minutes ago, eri77 said:

Ολόκληρο gp ο hamilton πίσω από gasly.. O, 5 sec... Για όποιον έλεγε για φθορά λάστιχου λόγω dirty air 

Για γελια και για κλαματα

Και καποιοι λεγανε για την τρομερη GOAT οδηγηση της βραζιλιας με τον πυραυλο απεναντι σε τρακτερακια..

Κακα τα ψεματα οντως στην f1 αυτοκινητο 90% οδηγος 10%

• Like 5
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τεράστιο Ρεντμπουλικό 1-2, χαιρετισμούς σε όλους όσους περιμέναμε από εποχές Vettel-Webber!!! Ναι, αυτό είναι το πρώτο 1-2 της RB στην υβριδική εποχή! (Διορθωση: είναι το δευτερο. Ειχαν κανει 1-2 Danny Ric-Max στη Malaysia το '16.)

Γενικότερα ντόμιναντ σκ για RB, ειδικά ο Max σήμερα έκανε βόλτα και αν δεν κάνω λάθος είχαμε πάλι από τον νικητή του αγώνα: pole, fastest lap, race win, lead every lap.

Είναι αυτό που έγραφε ο @Diinekis21, όταν βγήκαν όλοι να γράψουν ότι το πρωτάθλημα τελείωσε στους 2 πρώτους αγώνες. Τεράστια σεζόν, πολλά μπορούν να συμβούν, σήμερα μπήκε πάλι στο κόλπο και ο Max και η Red Bull.

Sainz κάπου δεν τον θέλει κιόλας, πλέον σιγά σιγά θα βρεθεί σε θέση να επιλέξει No1 η Ferrari.

Leclerc λάθος σημαντικό σήμερα.

Russell εξαιρετικός και πάλι. Hamilton κακός σήμερα, ίσως ο χειρότερος αγώνας του που θυμάμαι.

Επεξ/σία από greenfan20
  • Like 5
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, haHa είπε

Πες μου ότι το επαιξες, ηταν μακρα η καλύτερη στοιχηματικη ευκαιρία που εχω δει εδω και χρόνια(ακόμα και αν κατσει) :

Δεν το έπαιξα γιατί δεν παίζω στοίχημα αλλά έπρεπε, ήταν easy money

• Like 1

9 ώρες πριν, haHa είπε

Πες μου τωρα οτι (αν δεν βρεξει) δεν είναι τρελη ευκαιρία το Max/Perez με 10 αποδοση και βασει του τι ειδαμε χθες δεν είναι πιο πιθανό απο το Max/Leclerc;

792096775_Screenshot_20220424-090049_SamsungInternet.jpg.233f0184df82476f371681ccc14fcade.jpg

Ε που να πάρει να μην παίζω στοίχημα. Μοιράζει ψωμάκι το insomnia και εμείς κοιμόμαστε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, MrRush είπε

Δεν το έπαιξα γιατί δεν παίζω στοίχημα αλλά έπρεπε, ήταν easy money

8 λεπτά πριν, greenfan20 είπε

Ε που να πάρει να μην παίζω στοίχημα. Μοιράζει ψωμάκι το insomnia και εμείς κοιμόμαστε.

Δεν εχω ξαναγραψει εδω νομιζω για στοιχημα, αλλα αυτο πραγματικα αξιζε γιατι ηταν η μεγαλυτερη στοιχηματικη ευκαιρια που εχω δει εδω και χρονια. 
Πονταραμε τετραψηφιο και ειδαμε πραγματι τον Λεκλερκ να μην κανει τιποτα σε βροχη(και ασε τους αλλους να τον κρινουν απο το ... FP1) και μετα απλα ελπιζαμε να μην γινει καμια στραβη. Εκατσε, αν και εδω τα χρειαστηκαμε λιγο:

1 ώρα πριν, haHa είπε

Λάθος τους. 

Δεν μαζευε 30 sec o Leclerc σε 12 γυρους.. 

Τωρα θα παλευουν. 

Τεραστιο λάθος απο Rb να μπει ο Περεζ. Μαχη χωρίς λογο. 

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...