Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, eri77 είπε

Μάλλον σού έχει ξεφύγει ότι το πρόβλημα τού ακαθαρτο αέρα δεν υπάρχει πλέον.. Η αν υπάρχει είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα.. 

Χρειάζεται βλέπω εξηγησεις και το παραμικρο για να το καταλαβεις. 

Παμε παρακατω. 

--------------

15 ώρες πριν, ~mxls~ είπε

Καλή ανάσταση σε όλους σας! 

Προσδοκώ 1-2 ρεδμπουλικό.

Πες μου τωρα οτι (αν δεν βρεξει) δεν είναι τρελη ευκαιρία το Max/Perez με 10 αποδοση και βασει του τι ειδαμε χθες δεν είναι πιο πιθανό απο το Max/Leclerc;

792096775_Screenshot_20220424-090049_SamsungInternet.jpg.233f0184df82476f371681ccc14fcade.jpg

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Redbull έχει το πάνω χέρι για 1-2. Δεν ξέρω εάν είχαν λάθος setup στην Αυστραλία ή έφεραν upgrades για την διαχείριση των ελαστικών, πάντως φαίνονται πιο γρήγορες από τις Ferrari.

1 ώρα πριν, haHa είπε

Χρειάζεται βλέπω εξηγησεις και το παραμικρο για να το καταλαβεις. 

Παμε παρακατω. 

παρακάτω να παμε..τισ εκσιγισεισ κρατατα για σενα ομως

• Confused 1

39 λεπτά πριν, Shyn είπε

Η Redbull έχει το πάνω χέρι για 1-2. Δεν ξέρω εάν είχαν λάθος setup στην Αυστραλία ή έφεραν upgrades για την διαχείριση των ελαστικών, πάντως φαίνονται πιο γρήγορες από τις Ferrari.

Merc : αλλαγες σε diffuser, ελαφρωμενο πατωμα και αλλαγες στην "επικαλυψη" της επανω μπαρας προσκρουσης (το φτερο κατω απο τους καθρεπτες
Ισοτονικά : Διαιτα παντου (δαγκανες φρενων πχ) , νεο Splitter.
Φοραδες: Τιποτα. Οπως ηταν στην αρχη της σεζον (ο sainz εχει μεν νεο PU2 αλλα μαλλον με ρυθμισεις PU1)
Mclaren : Beam wing, λιγοτερο βαμμενο καρμπον
Alpine : νεο πατωμα για Alonso
AT : νεο πατωμα diffuser αεραγωγοι φρενων κλπ
Williams νεα πισω πτερυγα
Alfa Romeo : νεο καλυμμα κινητηρα και coke bottle
Haas : τροποποιηση στις ακρες του πατωματος

https://the-race.com/formula-1/what-upgrades-have-f1-teams-brought-to-imola/

• Like 5

58 λεπτά πριν, Shyn είπε

Στις 11/4/2022 στις 2:01 ΜΜ, sattack είπε

Έκαναν λάθος στο setup (γιαυτό το ανέφερα πιο πανω)

https://the-race.com/formula-1/mark-hughes-why-red-bull-looked-so-meagre-in-australian-gp/

Είδαν graining πίσω και αύξησαν πολύ την πίσω πτερυγα, αλλά η πίστα αλλαξε γρήγορα χαρακτηριστικα από την γομα που επεφτε στη νέα ασφαλτο και μετά άρχισαν να επιβαρύνεται τα μπροστα ελαστικά,  αλλά ήταν πολύ αργά για τη RB να αλλάξουν κάτι.

Αν αυτό είναι αλήθεια, στους επόμενους αγώνες θα ειναι πάλι άνετα μπροστά. 

το ειδα στο ted notebook αλλα το αναφερουν ολο και πιο πολλοι και οι ιδιες οι ομαδες

https://the-race.com/formula-1/williams-gaining-quite-a-lot-from-reduced-f1-livery/

Για μένα σήμερα Ferrari και Red Bull είναι σε παρομοιο επίπεδο και πολλά θα παιχτούν σε τυχαία γεγονότα, πχ ένα SC , βροχή κλπ. 

Νομίζω όλοι οι πρώτοι θα ξεκινήσουν με mediums για να δουν μετά τι θα συμβει: τίποτα (ή βολικό SC) και hards? Βροχή και intermediates? Βολικο SC για 2 softs? 

Εννοειται οτι θελω να παρει τα πρωταθληματα η Ferrari, αλλα δεν με νοιάζει ποιος θα νικήσει σήμερα, θέλω να το απολαύσω. 

• Like 3
  • Thanks 1

58 λεπτά πριν, Shyn είπε

Οι συνθήκες αλλάζουν συνεχώς. Τώρα δίνουν 80% πιθανότητα βροχής.

Έβλεπα πριν το F3..λάμπει ο ήλιος. Ωστόσο ισχύει αυτό που λες.. Συνεχίζουν να προβλέπουν βροχή 

• Like 1

2 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Καλές γιορτές σε όλους!!! Υγεία κ χαμόγελα!!!!

Μακάρι να μην επαληθευτούν τα προγνωστικά για τα αναψυκτικά!!!

Χιχαααα τα αλογάκια!!!!

και φοράδες..... ανάσταααασσσσσηηηηηη!!!!! :lol:

59 λεπτά πριν, eri77 είπε

Έβλεπα πριν το F3..λάμπει ο ήλιος. Ωστόσο ισχύει αυτό που λες.. Συνεχίζουν να προβλέπουν βροχή 

Πάντως τώρα βρέχει. Στο Porsche Supercup ξεκίνησαν πίσω από αυτοκίνητο ασφάλειας.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...