Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

1* είναι το σωστό!

----Βάζω φιτιλιές και φεύγω----

Μα... το 1 έχει στη φωτογραφία :huh: 

Ή μήπως εννοείς ότι πρέπει να έχει και το * δίπλα;

Επεξ/σία από specre
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, eri77 είπε

πιθανολογώ ότι η Ferrari θα εχει και μαυρο χρωμα...ελπιζω να ειναι οι ζαντες και η αεροτομή.για τα γουστα μου θα ηταν πανεμορφη

273725586_5480363201993259_3464609188297210555_n.jpg

Μου αρέσει η άσπρη και κίτρινη γραμμή που έχει στην μέση η φανέλα τους , ψιλό φανερώνει την χώρα του καθένα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, CleanthisD είπε

1* είναι το σωστό!

----Βάζω φιτιλιές και φεύγω----

b556c65d2ce070e05ae87d36adec3794.jpg

Δεν περιμενα κατι εντυπωσιακο οσον αφορα το livery της rb. Το ιδιο ειναι εδω και 10 χρονια. Μαζι με την haas 2/2 ξενερωτα livery μεχρι τωρα. Βαλτε λιγο φαντασια ρε μηχανικοι της f1 τσ τσ. Εμενα επρεπε να παρουν xD

Επεξ/σία από george200-13
  • Like 1

4 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Μου αρέσει η άσπρη και κίτρινη γραμμή που έχει στην μέση η φανέλα τους , ψιλό φανερώνει την χώρα του καθένα.

Σωστό.. Κατά την άποψή μου είναι ωραίο.. Με εξαίρεση  το shell.. Μπουνιά στο μάτι 

• Like 2

Η παρουσιαση της RB18 απλα ηταν ενα mockup. Περισσοτερο για να πουν πως εκλεισαν την oracle σαν χορηγο.
Η εμπρος αεροτομη ειναι απο το T-Tango Μονοθεσιο της FIA. Το ιδιο και ο αεραγωγος του κινητηρα κλπ.
Δεν εχει τα αεροδυναμικα καλυματα στους τροχους, οι πλαινοι αεραγωγοι ειναι οι κεκλιμενοι της FIA (Ακομα και η HAAS
στην δική της mockup παρουσιαση με 3d render ηταν πιο κοντα στην πραγματικότητα).
Το σχολιο του Craig ηταν
Image

• Like 1

4 λεπτά πριν, ghostrider είπε

Η παρουσιαση της RB18 απλα ηταν ενα mockup. Περισσοτερο για να πουν πως εκλεισαν την oracle σαν χορηγο.
Η εμπρος αεροτομη ειναι απο το T-Tango Μονοθεσιο της FIA. Το ιδιο και ο αεραγωγος του κινητηρα κλπ.
Δεν εχει τα αεροδυναμικα καλυματα στους τροχους, οι πλαινοι αεραγωγοι ειναι οι κεκλιμενοι της FIA (Ακομα και η HAAS
στην δική της mockup παρουσιαση με 3d render ηταν πιο κοντα στην πραγματικότητα).
Το σχολιο του Craig ηταν
Image

Render είναι αυτό όντως τώρα; Το ότι δεν θα είναι το ίδιο με αυτό που θα δούμε σε αγώνα το ξέρω αλλά δεν ήταν πραγματικό αυτό; 

Συμφωνα με αυτο το post ολες οι παρουσιασεις με εξαιρεση την haas και την mclaren θα ειναι παρουσιασεις livery. Κατα τα λεγομενα του εκει νηματοθετη ολες οι ομαδες αγορασαν showroom μονοθεσια απο την fia για την προωθηση της νεας σεζον (Merc και ferrari απο 8 η καθε μια !!!!! )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Ξέρει κανείς πότε θα βγουν επίσημα οι ημερομηνίες για Monza?καθώς και που περίπου κυμαίνεται η τιμή για εκεί?

Επειδή θα πάω φέτος με τον κουμπάρο μου και είναι η 1η φορά, αξίζει να πάμε και τις 3 ημέρες να δούμε ή μόνο την μέρα του αγώνα?

Επεξ/σία από LabrakisG1992

46 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Καλημέρα. Ξέρει κανείς πότε θα βγουν επίσημα οι ημερομηνίες για Monza?καθώς και που περίπου κυμαίνεται η τιμή για εκεί?

Επειδή θα πάω φέτος με τον κουμπάρο μου και είναι η 1η φορά, αξίζει να πάμε και τις 3 ημέρες να δούμε ή μόνο την μέρα του αγώνα?

Μωρέ να πάτε και για μια μέρα και για 3 μέρες και να περάσετε όμορφα. Για καλό και κακό παρακάλα μην βρέξει καρέκλες και έχουμε τα περσινά αίσχη όπως στο Spa.

• Like 1

26 λεπτά πριν, vassilis018 είπε

Μωρέ να πάτε και για μια μέρα και για 3 μέρες και να περάσετε όμορφα. Για καλό και κακό παρακάλα μην βρέξει καρέκλες και έχουμε τα περσινά αίσχη όπως στο Spa.

Μα γιατι αισχη ; 
Το πολυ πολυ για αποζημιωση θα παρει f1 pass (οχι το pro) :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...