mandos Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, dimoskoutr είπε Το πολύ πολύ αύριο αντί για μαθηματικά να τους μιλάω για την νέα χάραξη της πίστας και την αγαπημένη μου Williams. Εξήγησε τους αντιστάσεις αέρα και άλλα τέτοια. Να μαθαίνουν από μικρά.
prototypegr Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Practice highlight! Χαλαρά το πάει. Βέβαια είναι υπό διερεύνηση το περιστατικό, γιατί δεν είχε πάρει έγκριση για να κινηθεί στην πίστα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Πως εσπασε ετσι ευκολα το πτερυγιο του Stroll?
GoMaR Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Πως εσπασε ετσι ευκολα το πτερυγιο του Stroll? και της redbull ετσι εσπασε στο fp1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, GoMaR είπε και της redbull ετσι εσπασε στο fp1 Το ειδα που το γραφατε αλλα εχασα το πλανο εκεινη την στιγμη... Θυμομαστε αλλη φορα στο προσφατο παρελθον να σπανε τοσο ευκολα τα μονοθεσια?
mandos Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Θυμομαστε αλλη φορα στο προσφατο παρελθον να σπανε τοσο ευκολα τα μονοθεσια? αμυδρά Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από mandos 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 @mandos Δεν το θυμομουν καθολου σαν περιστατικο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 18 hours ago, ghostrider said: Εντελως νεο πληρες πακετο αεροδυναμικης για την Mclaren . Απολαυστε υπευθυνα Useless info of the day: 288.315 κομμάτια και 1893 ώρες για να το φτιάξουν. 6
sattack Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Καλά πήγε το πορτοκαλί lego! Θα έχουμε ενδιαφέρουσα μάχη με Alpine, Alfa, και ελπίζω και Haas για 3rd best. 😁
Diinekis21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εγω θα δω ολο το 3ημερο live μιας και με επισκεφθηκε η κορονα και απο προχθες αραζω σπιτι... BREAKING!: Nico Hulkenberg to replace @Αλεξανδρος A.92 for the Australian gp! Περαστικά μάγκα!
ghostrider Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, papp0us είπε Εγώ πριν δώ καλα καλα τη φωτογραφία, και διαβάζοντας τον τίτλο: παντως hope ειδαμε ... το μονοθεσιο στο νοτιο ημισφαιριο αποπροσανατολίστηκε και εβγαλε ταχυτητα. Στα νεα απο το μελλον η VW μαλλον ειπε το ναι για εμπλοκη Porsche Audi σε F1. Η Porsche ειναι κοντα στα ισοτονικα αλλα η Audi δεν τα παει καλα με τα πορτοκαλια (το βουντου του @papp0usπιανει). Ακουγετε εναλλακτικα πως θα πανε κατα ελβετια μερια για σοκολατες και την Sauber. Επισης και η Aston martin ενδιαφερεται να μετακομισει στο στρατοπεδο της Audi (δεν θα αντεξε ο μπαμπας στρολ το πληρωνε πληρωνε). Σε ενα απαισιοδοξο μελλον προβλεπω την merc να πουλαει την ομαδα στην ineos εντελως και την Team orange να γινεται εργοστασιακη ομαδα για τα merc PU και στο MTC να ακουγονται τραγουδια οπως "περνω και μονη μου καλα" κλπ. ΥΓ πηγη για VW ειναι το Auto motor und Sport Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από ghostrider
mandos Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε @mandos Δεν το θυμομουν καθολου σαν περιστατικο. Θα τα θυμήθεις τώρα, στη δικιά μου κορόνα έλιωσα σε F1 videos, nostalgia races και αναλύσεις για τα νέα μονοθέσια. Ότι και να έκανα πάλι περίσσευε χρόνος. 5 λεπτά πριν, ghostrider είπε και την Team orange να γινεται εργοστασιακη ομαδα για τα merc PU μετα το 2008 δεν νομίζω να ξαναγίνει κάτι τέτοιο, και μετά το 8 τίτλους σερί
Diinekis21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, mandos είπε αμυδρά Αυτό θα πει Bono my tyres are gone!
Προτεινόμενες αναρτήσεις