dtk-386 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 LEGO. Λατρεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Gulik είπε Γρήγορη βόλτα με το τερατώδες Safety Car της Aston Martin που δείχνει και τις αλλαγές στην πίστα. https://www.formula1.com/en/latest/article.must-see-ride-onboard-with-the-safety-car-to-check-out-the-albert-park-track.7qtSFARvV2ZMOwTFqT05gj.html Πείτε στο SC να πάει πιο γρήγορα, κοιμήθηκαν οι viewers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Η Williams βρηκε τροπο να ξεπερασει το budget cap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, ghostrider είπε Εντελως νεο πληρες πακετο αεροδυναμικης για την Mclaren . Απολαυστε υπευθυνα Εγώ πριν δώ καλα καλα τη φωτογραφία, και διαβάζοντας τον τίτλο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Θα δει κανεις αυριο και μεθαυριο τα δοκιμαστικα στις 6; Το σκεφτομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Θα δει κανεις αυριο και μεθαυριο τα δοκιμαστικα στις 6; Το σκεφτομαι. Πριν ξεκινήσω για τους μαθητές μου στο σχολείο θα δω τα πρώτα ελεύθερα... Τα δεύτερα δεν, διότι μάθημα. Το πολύ πολύ αύριο αντί για μαθηματικά να τους μιλάω για την νέα χάραξη της πίστας και την αγαπημένη μου Williams. Ήδη το ξυπνητήρι άλλαξε από την συνηθισμένη του ώρα...🥳 Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από dimoskoutr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 44 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Θα δει κανεις αυριο και μεθαυριο τα δοκιμαστικα στις 6; Το σκεφτομαι. Εγω θα δω ολο το 3ημερο live μιας και με επισκεφθηκε η κορονα και απο προχθες αραζω σπιτι... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Και εγω θα βαλω ξυπνητηρι 6 παρα τεταρτο και ο,τι γινει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Ξυπνήσατε κοριτσούδια μου? Που είναι ο παππούς να δούμε μαζί την πορτοκαλί αυτοκρατορία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) εχουμε φαει πρωινο, εχουμε φτιαξει καφε και παρακολουθουμε 😛 Τι εγινε; Δε κολλησαν το μονοθεσιο του Verstapen και ξεκολλαν κομματια; 😛 Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από GoMaR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, vassilis018 είπε Ξυπνήσατε κοριτσούδια μου? Που είναι ο παππούς να δούμε μαζί την πορτοκαλί αυτοκρατορία ΕΛΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Παραήταν πρωί και παραήταν Practice 1 για να το δώ λαιβ. Τώρα το είδα. Haas στη θέση που τις ξέραμε, άλλη μια Merc PU που κλατάρει (τι γίνεται φέτος με τα PU ρε παιδιά, τόση μεγάλη διαφορά έχει το βιοκαύσιμο που τους έχει μπερδέψει ολους;). Πέρασα έτσι βιαστικά να πω οτι μετά απο Ferrari και RBR ποιος ήταν; ΠΟΙΟΣ; 'Αιντε να δουμε και αύριο τι θα γίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dafnoula13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Ισπανία η Αυστραλία την Κυριακή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Νέα PU ο Lando Norris. Του βάλαμε την πειραγμένη μηχανή, βγάλτε μια φωτογραφία το μονοθέσιο, γιατι θα το ξαναδείτε Κυριακή αγκαλιά με την καρό σημαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Ξερω ότι είναι Παρασκευή, αλλά ότι ο Αλόνσο παίζει πάντα με τους πρώτους και ο Ocon με τη 2η δεκάδα ακόμα μου κάνει εντύπωση (θετική) και αναρωτιέμαι για τη σιγουριά της Alpine με τα συμβόλαια του μικρού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις