Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβα πως βρεθηκε ξαφνικα πισω του ο ver μετα το vsc. Παντως στην ευθεια η rb ειναι σαν την φερραρι με drs. Βεβαια η φερραρι παει τραινο στις εξοδους. Κριμα για τον περεζ. Πολυ κριμα.

• Like 3
  • Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια απορία έχω. Σε virtual sc πως γίνεται ο έλεγχος του αν πηγαίνουν όπως πρέπει; Νομίζω ότι ο εκλερακης κάπου δεν κράτησε το ίδιο ζεστά τα ελαστικά του; Γιατί νομίζω ότι χωρίς vsc δεν φαινόταν ο Μαξ ότι θα μπορούσε να το κάνει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία μάχη, μπράβο και στους δύο. Αλλά ο μαξ δείχνει πόσο λίγος είναι όταν χάνει. Γκρίνια γιατί πατάει γραμμές. Στο τέλος γκρίνια γιατί είναι κοντά μου, είναι άδικο. Όταν πέρυσι έπαιζε συγκρουομενα με τον ham δεν τον πείραζε. 

Τεσπα, ωραίος αγώνας μακάρι να βλέπουμε τέτοια. 

Επεξ/σία από nemesiskp
  • Like 8
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Gulik είπε

Ο Verstappen απίστευτος... Νάτος νάτος ο πρωταθλητής.

Όσο περισσότερο κλαψουρίζει η μικρή Ολλανδέζα τόσο λιγότερο ανησυχώ.

Λεκλερκ τσιμουδιά πάλι στο radio, μιλάει το ταμπλό.

• Like 10
  • Sad 1
Δημοσ.

Αν εκεί στην ΕΡΤ δεν μπορούν να μεταδώσουν, δεν είναι κακό να πάνε σπίτια τους. Δηλαδή, εντάξει καταλαβαίνω ότι με βάση το Netflix ο Max είναι ο μπαμπούλας, αλλά αν οι γνώσεις τους για την F1 φτάνουν μέχρι εκεί, ας τα παρατήσουν.

2x2 ωραίες μάχες μεταξύ Max, Charles. Σήμερα ο Charles το ξεχείλωσε λίγο με το πάτημα της λευκής γραμμής μπαίνοντας στην ευθεία εκκίνησης-τερματισμού, αλλά χαλάλι για τη μάχη που μας χάρισαν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία η σχέση μεταξύ τους. Ελπίζουμε να μην ξανά επιστρέφει το τοξικό κλίμα πού είχαμε πέρσι 

Επεξ/σία από eri77
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, totalius είπε

Ο  Φερσταπεν πιστευετε οτι το προσπαθει να ειναι τοσο αχώνευτος ή του βγαίνει αυθόρμητα ; 

Ετσι ηταν, απλα τωρα επιλεγουν να βγαζουν τα δικα του radio. Περυσι εκανε τα οργια και εβγαζαν τα radio με τις δικαιολογημενες διαμαρτυριες των αλλων.

Τωρα οταν δεν του παει κατι καλα, θα βγαζουν τα radio του.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Βλέπω ενοχλεί η κλαψα του Μαξ τώρα. Όταν τα λέγαμε για του Χάμιλτον όλα ήταν οκ. Γενικότερα η κλαψα ενοχλεί οποίος και αν τη κάνει.

• Like 9
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Δεν καταλαβα πως βρεθηκε ξαφνικα πισω του ο ver μετα το vsc. Παντως στην ευθεια η rb ειναι σαν την φερραρι με drs. Βεβαια η φερραρι παει τραινο στις εξοδους. Κριμα για τον περεζ. Πολυ κριμα.

Κανένας δεν το κατάλαβε...το καταπιαμε αμασητο.

Επεξ/σία από dafnoula13
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Μπραβο στην χοντα για την τελικη και στον χορνερ που δεν πηρε ποινη η μικρη ολλανδεζα…

Εδω δεν πηρε ποινη περυσι οταν εκανε τα οργια, θα παρει για ενα κλασικο unsafe release; Θα συνεχισει να γλυτωνει ποινες ο Μαξ.

• Like 3
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...