Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολύ κλάμα ο φερστάπεν! Να τα κάνει ραστα και αυτός.... Λεκλέρ έχει πολύ ευφυή τρόπο οδήγησης!

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν φύγω και πάλι, για να καταφέρει να τελειώσει ο αγώνας, να πώ οτι ο Leclerc πήρε το δίπλωμα και το σώβρακο του Vestappen για δεύτερο συνεχόμενο GP. Βρήκαμε οδηγού πιο αλεπού απο τον Max μου φαίνεται.

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ.
Μόλις τώρα, papp0us είπε

Πριν φύγω και πάλι, για να καταφέρει να τελειώσει ο αγώνας, να πώ οτι ο Leclere πήρε το δίπλωμα και το σώβρακο του Vestappen για δεύτερο συνεχόμενο GP. Βρήκαμε οδηγού πιο αλεπού απο τον Max μου φαίνεται.

κατσε να τελειωσει το ματσακι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Ferrari δείχνει να έχει δουλέψει σε τρομερό βαθμό φέτος. Από απόδοση αυτοκίνητου, τακτικές αγώνα τα πάντα. 

δεν ξέρω πραγματικά τι με ικανοποιεί περισσότερο. το παραπάνω ή ο Hamilton να παλεύει με τη Haas για τη δεκάδα :P

Επεξ/σία από zanskou
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ghostrider είπε

κατσε να τελειωσει το ματσακι

Είσαι σίγουρος οτι θες να κάτσω μέχρι να τελειώσει :P

Άσχετα με το αποτέλεσμα αυτή τη φορά, τον κάνει λίγο γιο-γιο, και χάνει την ψυχραιμία του ο άλλος. Όχι οτι έχει και πολύ δηλαδή :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ γρήγορη στην ευθεία η redbull δεν μπορεί να τον φτάσει ο εκλερακης. Άτυχος και στην ευθεία ο εκλερακης που βγήκε κίτρινη σημαία... Ωραία μάχη...

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Πολύ γρήγορη στην ευθεία η redbull δεν μπορεί να τον φτάσει ο εκλερακης.

Αυτο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...