Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2022

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Ο χάμιλτον θα ξεκινήσει απο το pit lane. Μετα την εκκινηση θα γίνει σφαγη και ο χαμιλτον κύριος θα περάσει ηρεμα και αργα μπροστα.... 😂

πολύ καλα θα κάνει. ουτως η άλλως θα μπει sc το πολύ μεχρι το πρωτο πιτ στοπ οπότε θα ειναι άνετα ακριβως πισω απο όλους.

• Like 1
  • Απαντ. 15k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και του χρόνου θα έχει στην Τζέντα, απλά θα είναι σε πίστα και όχι μέσα στην πόλη. Νομίζω εχθές το άκουσα στον ΟΤΕ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως ίσως αύριο μια viable τακτική για τους πίσω είναι με hard φτάνοντας όσο πιο μακριά μπορούν για το πρώτο sc και να αλλάξουν εκεί τζάμπα λάστιχα.

Μην πω όχι μόνο για τους τελευταίους αλλά και για όλο το grid εκτός της πρώτης τετράδας... Τι έχουν να χάσουν;

Και μόνο που αυτό που περιέγραψα πριν είναι τακτική θα έπρεπε να το πετάξουν έξω το ρημάδι φέτος!

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω αύριο ο αγώνας θα γίνει τελικά με καμήλες αντι με μονοθέσια.....

Στα πιτ στοπ οι καμήλες θα μπαίνουν για φαι....

Κάντε το εικόνα ....... 😂

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.

Και νερο...

4 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Νομίζω αύριο ο αγώνας θα γίνει τελικά με καμήλες αντι με μονοθέσια.....

Στα πιτ στοπ οι καμήλες θα μπαίνουν για φαι....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SPY_oo7 είπε

Και νερο...

Οι καμήλες αντέχουν μέρες χωρίς νερό.... Θα ειναι και ποιο γρήγορο το πιτ στοπ ετσι. 😂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vorlon68 είπε

Οι καμήλες αντέχουν μέρες χωρίς νερό.... Θα ειναι και ποιο γρήγορο το πιτ στοπ ετσι. 😂

και οι κελεμπιες θα πλενουν την καμηλα στο πιτ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για να μην το γελαμε στα μερη εκεινα εχουν αγωνες με καμηλες με τεραστια στοιχηματα μεταξυ σειχηδων και μεγαλα επαθλα. οι τζοκει που χανουν βεβαια τους τρωει το μαυρο σκοταδι

Επεξ/σία από ghostrider
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χειρότερη πίστα ever. Χειρότερη και απο την πίστα της Κορέας, που γινόταν πισίνα

Η εικόνα μέσα απο την κάμερα του κράνους ειναι τρομακτική σ' αυτή την πίστα.....

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...