ghostrider Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 ξηλωθηκε πληρως το κιβωτιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Κόπηκε το αμάξι στα δύο. Απορώ με την FIA πραγματικά πως αποφασίζουν να παίξουν με τις ζωές πιλότων απλά για το χρήμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Πρέπει να ψιλο-απογειώθηκε ακριβώς πριν τη σύγκρουση, από το kerb που υπήρχε στο σημείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 To τραγικό είναι ότι την στιγμή του ατυχήματος οι κάμερες ακολουθούσαν την HAAS του Mick. To είδαμε live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Με τι έντερα θα μπουν και θα το πάνε τάπα οι υπόλοιποι σκέφτομαι... Δύσκολο συναίσθημα σε όλους νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε Με τι έντερα θα μπουν και θα το πάνε τάπα οι υπόλοιποι σκέφτομαι... Δύσκολο συναίσθημα σε όλους νομίζω. το εχουν ξανακανει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Ιδέα μου ή είναι πιο εύθραυστα τα μονοθέσια φέτος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Nik1239 είπε Ιδέα μου ή είναι πιο εύθραυστα τα μονοθέσια φέτος; Αντικειμενικά όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Ίσως έχει τραυματιστεί σε πλευρά και πόδια, αυτή είναι η πρώτη εντύπωση των γιατρών. Έχουν μετακινηθεί όλα τα τσιμεντένια τοιχάκια της πίστας στο συγκεκριμένο σημείο, από την τόσο δυνατή σύγκρουση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idefixius Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Eντάξει, κοροϊδεύουμε εμείς αλλά η πίστα είναι πραγματικά επικίνδυνη. Ας ελπίσουμε να είναι καλά το παιδί και να είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε τα μονοθέσια να τρέχουν εδώ. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, ghostrider είπε το εχουν ξανακανει Ναι δεν λέω όντως το έχουν ξανακάνει. Παρόλα αυτά θέλει έντερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ιδέα μου ή είναι πιο εύθραυστα τα μονοθέσια φέτος; ειναι πιο βαρια απο ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, idefixius είπε Eντάξει, κοροϊδεύουμε εμείς αλλά η πίστα είναι πραγματικά επικίνδυνη. Ας ελπίσουμε να είναι καλά το παιδί και να είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε τα μονοθέσια να τρέχουν εδώ. Κανένας δεν κοροϊδεύει, φυσικά και είναι επικίνδυνη η πίστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 θυμισε κατι απο indy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις