ThisIsIt Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Έχω σύνδεση vdsl στον ΟΤΕ εδώ και πολλά χρόνια με το τίμιο αλλά γερασμένο speedport entry 2i (Zte zxhn h268n). Μου έδιναν το speedport plus της sercomm και τους είπα, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Οι λόγοι που άλλαξα το CPE στο 267a με firmware της vodafone είναι πως είναι gbit ethernet και το σταθερό modem του. Με το speedport είχα θέμα, είχα μεταπτώσεις στα μέγιστα και έπειτα στο συγχρονισμό και τον περιορισμό του ethernet 100. Έβαλα τα στοιχεία username, password, στοιχεία voip, μιας και έχουμε root access, μέχρι εδώ καλά. Το πρόβλημα μου είναι πως για κάποιο λόγο , το ρουτερ δεν παίρνει IPv6, Παρακάτω, θα δείτε φωτογραφίες από τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στη wan και στο VOIP. Παραθέστε ιδέες ή τη λύση του προβλήματος, εφόσον υπάρχει Ευχαριστώ. 2 λεπτά πριν, ThisIsIt είπε Καλησπέρα, Έχω σύνδεση vdsl στον ΟΤΕ εδώ και πολλά χρόνια με το τίμιο αλλά γερασμένο speedport entry 2i (Zte zxhn h268n). Μου έδιναν το speedport plus της sercomm και τους είπα, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Οι λόγοι που άλλαξα το CPE στο 267a με firmware της vodafone είναι πως είναι gbit ethernet και το σταθερό modem του. Με το speedport είχα θέμα, είχα μεταπτώσεις στα μέγιστα και έπειτα στο συγχρονισμό και τον περιορισμό του ethernet 100. Έβαλα τα στοιχεία username, password, στοιχεία voip, μιας και έχουμε root access, μέχρι εδώ καλά. Το πρόβλημα μου είναι πως για κάποιο λόγο , το ρουτερ δεν παίρνει IPv6, Παρακάτω, θα δείτε φωτογραφίες από τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στη wan και στο VOIP. Παραθέστε ιδέες ή τη λύση του προβλήματος, εφόσον υπάρχει Ευχαριστώ.
ThisIsIt Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ThisIsIt είπε Καλησπέρα, Έχω σύνδεση vdsl στον ΟΤΕ εδώ και πολλά χρόνια με το τίμιο αλλά γερασμένο speedport entry 2i (Zte zxhn h268n). Μου έδιναν το speedport plus της sercomm και τους είπα, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Οι λόγοι που άλλαξα το CPE στο 267a με firmware της vodafone είναι πως είναι gbit ethernet και το σταθερό modem του. Με το speedport είχα θέμα, είχα μεταπτώσεις στα μέγιστα και έπειτα στο συγχρονισμό και τον περιορισμό του ethernet 100. Έβαλα τα στοιχεία username, password, στοιχεία voip, μιας και έχουμε root access, μέχρι εδώ καλά. Το πρόβλημα μου είναι πως για κάποιο λόγο , το ρουτερ δεν παίρνει IPv6, Παρακάτω, θα δείτε φωτογραφίες από τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στη wan και στο VOIP. Παραθέστε ιδέες ή τη λύση του προβλήματος, εφόσον υπάρχει Ευχαριστώ. Παιδιά , λύθηκε το θέμα, υπάρχει καρτέλα IPv6 switch που ενεργοποιείς ή απενεργοποιείς τη λειτουργία.
Vas84 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα Με τι κωδικούς root μπήκες? Ευχαριστώ
michalis412 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, Vas84 είπε Καλησπέρα Με τι κωδικούς root μπήκες? Ευχαριστώ user: root passw:2?w{(h:^6gr7yA)M5
ThisIsIt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Παρακάτω υπάρχουν εικόνες σχετικά με τα settings PPPoE για VPU LIGHT κυκλώματα (VDSL από καμπίνα ΟΤΕ για τον ίδιο ISP) και τις ρυθμίσεις VOIP. Για τις ρυθμίσει VOIP χρειάζεται πρόσβαση root Εγώ έχω το h267a χρονολογίας του 2018. Οι κωδικοί και για τα ποιο πρόσφατα ρουτερ με νεότερο λογισμικό είναι οι ίδιοι. Απλά δεν θυμάμαι τι κωδικό είχα χρησιμοποιήσει για να συνδεθώ , διότι τον έχω αλλάξει, πρέπει να είναι ένας από τους παρακάτω. $Extra,ON0ptiOns987%! νομίζω πως είναι αυτός. $Extra,ODP0ptiOns$987%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα