broxopios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Πριν κάνα μην και έψαχνα για κινητό και είχα αποφασίσει για το poco x3. Τελικά το πήρε η γυναίκα μου και μπορώ να πω ότι δεν εντυπωσιάστηκα. Κυρίως για μέγεθος και τις φωτογραφίες. Έτσι άρχισε να μου αρέσει το redmi 10 pro και είπα να περιμένω να πέσει λίγο η τιμή γιατί δεν τα αξίζει τα 300+. Στο ενδιάμεσο είδα αναφορές και για το realme GT Master Edition 5g. Μου άρεσαν τα χαρακτηριστικά αρκετά και σε αυτή τη φάση είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Τι λέτε;
GATE123 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Άμα θες να φύγεις από την Miui είναι μια καλή επιλογή. Τώρα το Realme είναι ποιο μαζεμένο δεν έχει πιστοποιήσει (ΙΡ)και έχει μικρότερη μπαταρία. Σε φωτογραφία είναι παρόμοιο με το Samsung galaxy A52s. Σε επεξεργαστή το Realme είναι καλύτερο. Θα έχεις και εγγύηση και service. Δες τα και από κοντά. 1
broxopios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Το redmi BBC τι έχω δει. Το realme όχι. Μόνο το 8 pro είχα δει και μου άρεσε πολύ η αίσθηση στο χέρι. Από φωτογραφίες πως τα πάνε; Δεν έχω εικόνα για το Samsung.
GATE123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, broxopios είπε Δεν έχω εικόνα για το Samsung. 11 ώρες πριν, broxopios είπε Το redmi BBC τι έχω δει. Το realme όχι. Μόνο το 8 pro είχα δει και μου άρεσε πολύ η αίσθηση στο χέρι. Αν λες για τα Redmi & GT είναι κοντά με ένα προβάδισμα του GT. 1
broxopios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Αν λες για τα Redmi & GT είναι κοντά με ένα προβάδισμα του GT. Έχω και τον κορέκτορα που γράφει ότι θέλει... Στο χέρι έπιασα redmi note 10 pro & Realme 8 pro με εμφανή προβάδισμα του 2ου (σε αίσθηση). Σε κάμερα μια χαρά μου φάνηκαν και τα 2. Το Realme GT Master Edition δεν το έχω βρει ακόμη για δοκιμή.
GATE123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, broxopios είπε Το Realme GT Master Edition δεν το έχω βρει ακόμη για δοκιμή. Σε κάποια αλυσίδα (Κωτσόβολο/Public/Γερμανό κλπ).
nickgian Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Η ερώτηση μου είναι παρόμοια και για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα γράφω εδώ. Είχα ψιλοκαταλήξει στο GT Master Edition αλλά είδα κάποιες ενστάσεις πολλών για την κάμερα. Είναι όντως άσχημη του realme; Γενικά ανάμεσα σε note 10 pro, poco x3 pro, poco f3, realme 8 και realme gt master ποιο έχει πιστέυετε τον καλύτερο συνδυασμό χαρακτηριστικών;
GATE123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nickgian είπε Η ερώτηση μου είναι παρόμοια και για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα γράφω εδώ. Είχα ψιλοκαταλήξει στο GT Master Edition αλλά είδα κάποιες ενστάσεις πολλών για την κάμερα. Είναι όντως άσχημη του realme; Γενικά ανάμεσα σε note 10 pro, poco x3 pro, poco f3, realme 8 και realme gt master ποιο έχει πιστέυετε τον καλύτερο συνδυασμό χαρακτηριστικών; Εγώ τα Poco θα τα απέφευγα για πολλούς λόγους που έχουν αναφερθεί (κάνε αναζήτηση σε forums & Google). Αν θες να πας αλλού κοίτα το Samsung galaxy A52s(λόγο και του OIS) ή το Master edition. Αν πας σε Xiaomi κοίτα το Xiaomi Mi 11 Lite 5G Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από GATE123 1
broxopios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 H αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο βλέπω και ασχολούμαι με το Poco X3 pro της γυναίκας μου, τόσο με χαλάει η οθόνη και η κάμερά του. Συν το γεγονός ότι είναι τρελή γκουμούτσα, νομίζω ότι δε θα πάω προς τα κει όσο δυνατό επεξεργαστή και να έχει. Τώρα πέρα από αυτά τα δύο στον τίτλο, να βάλω στο παιχνίδι και το Realme Pro 8? Τι λέει σε σχέση με τα άλλα 2? Αυτό το είδα σε κατάστημα και σε πιάσιμο, κάμερα, οθόνη μου άρεσε πολύ. Αν και με χαλάει με τα realme που δεν έχουν υπέρυρθες ίσως να πάω προς τα εκεί γιατί σαν εταιρία βλέπω να βελτιώνεται και να εξελίσσεται. Ωστόσο αν δεν πέσουν στα 250€ δεν αγοράζω κανένα. Δεν πιστεύω ότι αξίζουν τα 300+ που έχουν τώρα.
broxopios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με την επιστροφή 10% της Eurobank και κυρίως το 20% με digital wallet? Αυτό είναι μόνο στον Γερμανό; Με το 20% τι παίζει; Γιατί αν ισχύει, τότε το Realme GT ME με 8gb RAM βγαίνει κάπου στα 270€ το οποίο είναι τίμιο. Ξέρει κανείς κάτι;
broxopios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Τελικά παρήγγειλα το Realme GT 5g Master Edition από Γερμανό μέσω digital wallet που δίνει 20% επιστροφή. Θα επανέλθω με εντυπώσεις όταν το πάρω. Αρχικά λέω να κρατήσω τη θήκη που δίνει το κινητό και να πάρω ένα καλύτερο tempered glass. Όσοι το έχετε, τι έχετε βάλει; Θέλω όσο το δυνατόν καλύτερη προστασία με όσον το δυνατόν καλύτερη ευκρίνεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα