Dimitristst Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά Έχω ένα Hyundai getz 1.3 του 2005 και ακόμα και μετά από αλλαγή αμορτισέρ κάθε φορά που ο δρόμος έχει λακούβες ή σαμαρακια το νιώθω σαν να είναι ξύλινο και άκαμπτο κάνει πολύ θόρυβο ειδικά οι πίσω τροχοί και εννοείται τραντάζεται ολο το αμάξι χωρίς να είναι η λακούβα αμάν και ντε μεγάλη ..... Τι μπορώ να κάνω για να βελτιωθεί η κατάσταση πέρα από το να το πετάξω στην θάλασσα ?
greekfragma Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 αμορτισέρ άλλαξες...ελατήρια άφησες τα ίδια; πόσα χιλιόμετρα έχουν στη πλάτη;
Dimitristst Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 110 χιλιάδες και ελατήρια δεν έχουν αλαχθει ποτέ
greekfragma Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 16 χρόνων αμάξι μόνο 110.000; Δικό σου πρώτο χέρι τα 110.000 ή με όσα στο πουλήσανε; τα ελατήρια θέλουν αλλάγή ανά 100.000χλμ και τα αμορτισέρ ανά 60.000 περίπου για τους κατσικόδρομους που έχουμε στην Ελλάδα. Συνήθως ο περισσότερος κόσμος αλλάζει ελατήρια ανά 2 αλλαγές αμορτισέρ.
Dimitristst Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Το είχε ο παππούς μου για αυτό δεν είχε χιλιόμετρα
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Tι αμορτισερ έβαλες;Μήπως είναι πολύ σκληρά;
georgis4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μεγαλο ρολο παιζουν και τα ελαστικα.Αν ειναι 3-4 ετων παιζει να εχουν γινει πετρα.Επισης εαν ειναι πολυ φουσκωμενα.Με την πρωτη ευκαιρια τσεκαρε μια τις πιεσεις.Συνηθως στην κολωνα της πορτας απο την μερια του οδηγου αναφερει τις πιεσεις που δινει ο κατασκευαστης. Το εχω παρατηρησει με καινουρια λαστιχα και πχ απο 31 πισω και 33 μπροστα που δινει ο κατασκευαστης στο μαγαζι μου τα ειχαν ολα 35😉
Dimitristst Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Sachs είναι αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω
NickTG Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Την εκδοχή του να είναι απλά έτσι από το εργοστάσιο γιατί δεν τη βάζουμε μέσα? Δεν είχε καμία ανάρτηση τρελή το Getz. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Dimitristst είπε Καλησπέρα παιδιά Έχω ένα Hyundai getz 1.3 του 2005 και ακόμα και μετά από αλλαγή αμορτισέρ κάθε φορά που ο δρόμος έχει λακούβες ή σαμαρακια το νιώθω σαν να είναι ξύλινο και άκαμπτο κάνει πολύ θόρυβο ειδικά οι πίσω τροχοί και εννοείται τραντάζεται ολο το αμάξι χωρίς να είναι η λακούβα αμάν και ντε μεγάλη ..... Τι μπορώ να κάνω για να βελτιωθεί η κατάσταση πέρα από το να το πετάξω στην θάλασσα ? Να αποφεύγεις τις λακούβες;Να πηγαίνεις πιο σιγά στα σαμαράκια;
greekfragma Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Έχω οδηγήσει το Γκετζ αυτής της χρονολογίας και μάλιστα με 200.000 χλμ σχετικά ασυντηρητο. Αρκετά συμπαθητικό και αξιόπιστο όπως όλα τα πρώτα της εταιρίας που μπήκε δυναμικά στην Ευρώπη αρχές του 2000. Τίμιο για τα λεφτά που κόστιζε τότε επαιρνες πολύ παραπάνω από τον ανταγωνισμό. Μια χαρά σεταπ αναρτήσεων ελατηρίων ερχόταν από το εργοστάσιο για τη βασική δουλειά πάταγε καλά. Ούτε σκληρό ούτε μαλακό πολύ ουδέτερο θα έλεγα. Κατά 99% αυτό που περιγράφει το παλικάρι είναι κουρασμένα ελατήρια και ίσως και λάστιχα άνω της 5 ετιας πολυκαιρισμενα που πλέον είναι απλά κούτσουρα. Ας μας γράψει και τι ημερομηνία γράφουν τα ελαστικά έτσι για τη κουβέντα. Αλλά αμάξι με 110.000 στα 16 χρόνια ελατήρια σίγουρα αν δεν έχουν αλλαχτεί.
RedGL Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 δες και τα silent block σου ( ψαλιδια κτλπ) αμα ξεραθουν και πετρωσουν κοπαναει το αυτοκινητο ( το επαθα και στο δικο μου)
Dimitristst Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ παιδιά !!!Ξέχασα να τα δω τα λάστιχα σίγουρα έχουν πάνω από 5 χρόνια
nick#18 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μολις αλλαξεις λαστιχα θα δεις μεχαλη διαφορα. Πολυ καλα καθονται τα Falken sn110 στο getz. Αμορτισερ πιο καλα απο ολα λενε πως καθονται τα Kayaba Excel-G και πραγματι, της κοπελας μου το getz ειναι αριστο με αυτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα