Madlef86 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είμαι κάτοχος ενός Suzuki Swift 2012 GLX αυτόματο. Το αμάξι έχει 58.000 χιλιόμετρα και δεν έχει βγάλει καμία ζημιά. Φίλος που ψάχνει αμάξι μου είπε πως θέλει ακριβώς αυτό το αμάξι να αγοράσει και μου δίνει το Χ ποσό μετρητά τσέπη . . Το θέμα είναι εσείς θα μπαίνατε στην διαδικασία να το αλλάξετε και να πάρετε κάποιο "παρόμοιο" αμάξι; Γιατί και να το δώσω με βλέπω να πηγαίνω για ένα από τα παραπάνω του τίτλου αλλά δεν ξέρω άμα πραγματικά αξίζει (εννοείτε μεταχειρισμένα κι αυτά απλά αντί για του 2012 να είναι 2-3 χρόνια πιο καινούργια αλλά με πιο πολλά χιλιόμετρα από το δικό μου . . .). Πιο πολύ θέλω να ακούσω απόψεις. Το ποσό που θέλω να διαθέσω είναι 10.000€. Εάν τώρα είναι καμία περίπτωση σούπερ ντούπερ άντε να πάμε 12.000€, όχι παραπάνω μιας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
cger Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Από τη στιγμή που κάνεις ~ 6500 χιλιόμετρα το χρόνο και δεδομένης της κατάστασης που το έχεις δεν βλέπω να έχεις κάποιο άμεσο κέρδος/όφελος από την αγορά μεταχειρισμένου. Βέβαια αν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από το ποσό που θα δώσεις το δικό σου εκεί μπορείς να κάνεις την μαθηματική πράξη και το μελλοντικό όφελος που μπορεί να έχεις.
lele322 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Mπα μην το δωσεις , Τα αμαξια που κοιτας ειναι πανω κατω ιδια με αυτο που εχεις. Εχω το jazz και ξερω . Απο πλαστικουρα σε πλαστικουρα θα πας. Απο ποιοτητα κυλησης ,ιδια ειναι ολα, να λεγα να αλλαζες κατηγορια ,να σου πω ναι. Δεν αξιζει
meletis_m Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Madlef86 είπε Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είμαι κάτοχος ενός Suzuki Swift 2012 GLX αυτόματο. Το αμάξι έχει 58.000 χιλιόμετρα και δεν έχει βγάλει καμία ζημιά. Φίλος που ψάχνει αμάξι μου είπε πως θέλει ακριβώς αυτό το αμάξι να αγοράσει και μου δίνει το Χ ποσό μετρητά τσέπη . . Το θέμα είναι εσείς θα μπαίνατε στην διαδικασία να το αλλάξετε και να πάρετε κάποιο "παρόμοιο" αμάξι; Γιατί και να το δώσω με βλέπω να πηγαίνω για ένα από τα παραπάνω του τίτλου αλλά δεν ξέρω άμα πραγματικά αξίζει (εννοείτε μεταχειρισμένα κι αυτά απλά αντί για του 2012 να είναι 2-3 χρόνια πιο καινούργια αλλά με πιο πολλά χιλιόμετρα από το δικό μου . . .). Πιο πολύ θέλω να ακούσω απόψεις. Το ποσό που θέλω να διαθέσω είναι 10.000€. Εάν τώρα είναι καμία περίπτωση σούπερ ντούπερ άντε να πάμε 12.000€, όχι παραπάνω μιας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Εφόσον το αμάξι είναι καινούργιο δέ ξέρω κατά πόσο σε συμφέρει . Εκτός εάν έχεις βρεί ήδη μετ/σμένο και να είναι εντάξει. Δηλαδή τι χρονολογίας κοιτάζεις απο τα παραπάνω μοντέλα που αναφέρεις , γιατί δέ θα δείς και μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με αυτό που έχεις .
Joshua21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Madlef86 είπε Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Είμαι κάτοχος ενός Suzuki Swift 2012 GLX αυτόματο. Το αμάξι έχει 58.000 χιλιόμετρα και δεν έχει βγάλει καμία ζημιά. Φίλος που ψάχνει αμάξι μου είπε πως θέλει ακριβώς αυτό το αμάξι να αγοράσει και μου δίνει το Χ ποσό μετρητά τσέπη . . Το θέμα είναι εσείς θα μπαίνατε στην διαδικασία να το αλλάξετε και να πάρετε κάποιο "παρόμοιο" αμάξι; Γιατί και να το δώσω με βλέπω να πηγαίνω για ένα από τα παραπάνω του τίτλου αλλά δεν ξέρω άμα πραγματικά αξίζει (εννοείτε μεταχειρισμένα κι αυτά απλά αντί για του 2012 να είναι 2-3 χρόνια πιο καινούργια αλλά με πιο πολλά χιλιόμετρα από το δικό μου . . .). Πιο πολύ θέλω να ακούσω απόψεις. Το ποσό που θέλω να διαθέσω είναι 10.000€. Εάν τώρα είναι καμία περίπτωση σούπερ ντούπερ άντε να πάμε 12.000€, όχι παραπάνω μιας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Εγώ στη θέση σου δεν θα έμπαινα σε τέτοια διαδικασία, δεν βλέπω κάποιο κέρδος από όλο αυτό, έτσι όπως τα περιγράφεις τουλάχιστον. Επίσης σίγουρα είναι σωστός ο τίτλος? Ποιο το νόημα να πας σε μη υβριδικό Suzuki Swift μια και ήδη έχεις τέτοιο? 1
Madlef86 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Το μόνο που λες ότι θα "κερδίσεις" είναι ότι το δικό μου είναι 2011 και άμα πάρω θα πάρω κάτι και καλά πιο "καινούργιο". Δλδ άμα αλλάξω να κοιτάξω για μεταχειρισμένο 2014 και μετά. Το αμάξι μου βέβαια το ξέρω ενώ με το "άγνωστο" μεταχειρισμένο δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει (άμα σου βγάλει).\ Γι αυτό ρωτάω για κάποια γνώμη μήπως δεν έχω σκεφτεί κάτι καλά εγώ.
Madlef86 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 χαχαχα! Έχει δίκιο!! Είναι τέλος του 2011 με το facelift του 2012 γι αυτό το είπα.
Ntinaras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Κρατα αυτο που εχεις, το yaris εχει πεσει σε ποιοτητα αρκετα τα τελευταια χρονια, και το jazz ειναι υπερβολικα ακριβο γι αυτο που προσφερει. 2
Joshua21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Madlef86 είπε χαχαχα! Έχει δίκιο!! Είναι τέλος του 2011 με το facelift του 2012 γι αυτό το είπα. Το facelift από όσο ξέρω 2013 βγήκε, δύσκολο να είναι το δικό σου τέλος 11 facelift. Πάντως το σημαντικότερο δεν μας το έχεις αναφέρει, πόσο είναι το x ποσό που σου προσφέρει? 6.000€? 9.000€? Μόνο αν στο πληρώνει παραπάνω από όσο αξίζει συμφέρει να το δώσεις. Κατά τα άλλα σε γενικές γραμμές - όπως σου έχουμε ήδη γράψει παραπάνω - η κίνηση που σκέφτεσαι να κάνεις (αλλαγή με λίγο πιο καινούργιο με περισσότερα χλμ και με αρκετά λεφτά από τσέπη σου) δεν ακούγεται καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα