Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου Warhammer 40K: Space Marine 2 PC Requirements Minimum: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10/11 64-bit Processor: AMD Ryzen 5 2600X / Intel Core i5-8600K Memory: 8 GB RAM Graphics: 6 GB VRAM, AMD Radeon RX 580 / Nvidia GeForce GTX 1060 DirectX: Version 12 Storage: 75 GB available space Additional Notes: 30 FPS in 1920×1080 with “Low” preset. SSD required. Recommended: Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10/11 64-bit Processor: AMD Ryzen 7 5800X / Intel Core i7-12700 Memory: 16 GB RAM Graphics: 8 GB VRAM, AMD Radeon RX 6800 XT / Nvidia GeForce RTX 3070 DirectX: Version 12 Storage: 75 GB available space Additional Notes: 60 FPS in 1920×1080 with the “Ultra” preset. SSD required. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Αυγούστου Δημοσ. 7 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Άρα έρχεται κάτι καλό, μια χαρά. Επεξ/σία 7 Αυγούστου από Psycho_Warhead 1
panagiotis54 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου εγω πολυ φοβαμαι πως θα καταντησει βαρετο πολυ γρηγορα....ελπιζω να κανω λαθος 1
optimus prime Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου Φαινεται οτι εχει μονο 6 χαρτες,επομενως ναι θα γινει βαρετο καποια στιγμη. Το θεμα ειναι εαν θα το υποστηριξουν στο μελλον,αλλα για να γινει αυτο πρεπει να το αγορασει ο κοσμος πρωτα και να παει καλα. Και απο αυτα που εχω δει εγω ηδη το εχω στην βιβλιοθηκη..
seithan Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 17 hours ago, panagiotis54 said: εγω πολυ φοβαμαι πως θα καταντησει βαρετο πολυ γρηγορα....ελπιζω να κανω λαθος Ισχύει. Οσο πωρωτικό και να φαίνεται στα διάφορα βίντεο , μόνον εάν το πάρει κ η παρέα για να φτιάξουμε ομάδα. Αλλιώς δυστυχώς.... 1
Skywalker333 Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου μερα με τη μερα δειχνει ολο κ καλυτερο! εχω καραψηθει λεμε. 1
optimus prime Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Ενδιαφέρον,βάζω λίγο ουζάκι και θα κάτσω να το δω..
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Τα έχει τα stutterακια του είπε ο Αλεξ..Να δω πότε θα λυθεί αυτή η μλκια οριστικά.
optimus prime Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ναι τα έχει και δεν νμζ να τα λύσουν πριν βγει.. Ίσως για αυτό πήραν και αναβολή γιατί κάτι μου λέει ότι θα ήταν σε χειρότερη κατάσταση πριν μερικούς μήνες. Το γεγονός ότι τους άφησαν να κάνουν technical preview πολύ πριν το launch με κάνει να πιστεύω ότι δεν θα τα φάμε στην μάπα για πολύ καιρό. Επεξ/σία 17 Αυγούστου από optimus prime
ilos Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 80% cpu usage σε 13700k και no framegen.🤣 Dragons Dogma 2 θα λέμε και θα κλαίμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα