Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40,000: Space Marine 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 286
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
32 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Αυτό το "μαμαω και δέρνω" που βλέπουμε στο trailer εδώ, έλλειπε από το παιχνίδι.

Δεν μπορείς να βάλεις σε game έναν SM να τρέχει με 40-50km/h (με την πανοπλία) όπως είναι στο lore, ούτε να έχει τα ίδια αντανακλαστικά που έχουν. 😛

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Thresh είπε

Δεν μπορείς να βάλεις σε game έναν SM να τρέχει με 40-50km/h (με την πανοπλία) όπως είναι στο lore, ούτε να έχει τα ίδια αντανακλαστικά που έχουν. 😛

Μπορείς να τον κάνεις σίγουρα πιο γρήγορο και να βάλεις πιο επικά finishing moves. Εδώ ήταν απλά ένα tank με πανοπλία που απλά έκανες τον rambo.

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Μπορείς να τον κάνεις σίγουρα πιο γρήγορο και να βάλεις πιο επικά finishing moves. Εδώ ήταν απλά ένα tank με πανοπλία που απλά έκανες τον rambo.

Δες αυτό το fan made

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Δες αυτό το fan made

Καλά αυτό παίζει να είναι το καλύτερο WH40κ animation ever. αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τι έπαιξε μετά. Όλα αυτά τα fan made projects τα εξαγόρασε η games workshop και τα έβαλε στην warhammer + υπηρεσία της. Μιλάμε για projects των 10-20 λεπτών με το ζόρι lol. Ειλικρινά ποιος θα πληρώσει για αυτά. Αφού τα είδε τα είδε, και νομίζω τα περισσότερα υπάρχουν ακόμα στο YT.

Και το Pariah Nexus ήταν καλούτσικο (όχι όσο αυτό).

• Super Moderators
Δημοσ.
30 minutes ago, ilos said:

Το Tithes το είδες?

• Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, ilos είπε

Καλά αυτό παίζει να είναι το καλύτερο WH40κ animation ever. αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι τι έπαιξε μετά. Όλα αυτά τα fan made projects τα εξαγόρασε η games workshop και τα έβαλε στην warhammer + υπηρεσία της. Μιλάμε για projects των 10-20 λεπτών με το ζόρι lol. Ειλικρινά ποιος θα πληρώσει για αυτά. Αφού τα είδε τα είδε, και νομίζω τα περισσότερα υπάρχουν ακόμα στο YT.

Φήμες λένε ότι τον μπλέξανε σε κάποια projects τους στο wh+

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...