Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40,000: Space Marine 2

LongTom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψόφησε η χαμουρα.

Λίγο ντεκα.λέ το τέλος, αλλά καλό ήταν γενικά το παιχνίδι, σε τραβούσε.

Σίγουρα πάντως φτιάχτηκε για controller, μεγάλο πρόβλημα αυτό.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν κάτι ώρες ένας φίλος μου έστειλε το link για τα 4K textures. Δεν θα το είχα δει ποτέ, το έχει στο dlc tab.  91Gb υπόψιν.

image.png.572c3a9950bb773dec1a43242acd758a.png

Πάντως στο monitor αμφιβάλλω αν θα δω καμία διαφορά στις 34 ίντσες σε αυτή την ανάλυση. Στην τηλεόραση από την άλλη, έχω περιέργεια, γιατί έδειχνε ήδη eye candy af στην 55αρα, δεν μου έδωσε ποτέ την εντύπωση πως έχει χαμηλότερης ανάλυσης textures. Ίσως βοηθάει πως η τηλεόραση μου κάνει πολύ καλή δουλειά ακόμα και αν τρέξεις κάτι σε πιο χαμηλό res από το native της. Θα πω εντυπώσεις πιο μετά, όταν τεσπα κατέβει.

Στα κακά νέα (για την ώρα) μετά το patch, έφυγε το modάκι που είχαμε για το εμετικό Vignette και ότι άλλη αηδία  Screen FX δεν μπορούμε να κλείσουμε από τα in game settings. 

Αναμένουμε τον uploader να το φτιάξει εκ νέου για αυτή την version. 

Για όποιον ενδιαφέρεται όταν γίνει το update από τον uploader, εδώ είναι το mod. Αυτή την στιγμή αν το βάλεις κρασάρει το game, οπότε υπομονή.

https://www.nexusmods.com/warhammer40000spacemarine2/mods/29?tab=posts

Επεξ/σία από Alex21121988

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Visually ειλικρινά δεν κατάλαβα κάτι όσο αφορά το 4Κ texture pack.

Tώρα αν δω ο ίδιος κάποιο έτοιμο comparison, ίσως μου γίνει πιο ευδιάκριτο.

Ίσως είναι λίγο πιο sharp, αλλά μπορεί να είναι placebo αυτό που λέω. Δοκιμάστηκε στην τηλεόραση υπόψιν.

Όσο αφορά την vram, αν ζητάει όσο ζήτησε στην δική μου κάρτα με τα 24gb vram, rip στις 4080/4070. 
Βέβαια υπάρχει και το γεγονός πως όταν υπάρχει headroom στο σύστημα, τα games όλο και κάτι παραπάνω τραβάνε. Δοκιμάστε το και πείτε τα αποτέλεσματα οι κάτοχοι των άνωθεν καρτών.

Για του λόγου το αληθές. 4Κ native maxed out settings με το 4K texture pack.image.png.0bb5c65ad9e5a6e9edecbeea3c2e9421.png
ΥΓ. Εξηγώ για όσους δεν το γνωρίζουν (λίγοι φαντάζομαι εδώ) πως το allocated σημαίνει αυτό που ζητά το game από την gpu. Το dedicated είναι ουσιαστικά αυτό που σου ''τρώει΄΄.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαφορα στην λεπτομερεια των textures ειναι αρκετα μεγαλη,τουλαχιστον στα δικα μου ματια.

Απο τις στολες μεχρι τα αγαλματα και τα κτισματα.

Επεξ/σία από optimus prime

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο μεταξύ, ok καλώς βάζουν το 4Κ Texture Pack κτλ.

HDR θα βάλουν ή το θεωρούν ας πούμε περιττό στο game τους;  Είναι ρητορικό το ερώτημα προφανώς.

Δεν λέω, την κάνει την δουλειά και με το παραπάνω το RTX HDR αλλά 2024 έχουμε..

Ωραία visuals έχει το game, κάναμε την υπομονή στις αρχές που δεν υποστήριζε Ultra Wide Ratio, κάνουμε υπομονή με τα εμετικά Screen FX που έχουν βάλει και δεν έχουμε την δυνατότητα πάρα μόνο μέσω τρίτων να τα βγάλουμε από το game, δώστε ρε γμτ λίγο βάση. Να μην αρχίζω και λέω και για FOV slider γιατι θα βρεθεί κάποιος να μου πει ότι είναι άποψη/gimmickια του σκηνοθέτη...

Είμαι στα μισά του Campaign, παίζω τα operations μου αλλά με εκνευρίζουν αυτά τα βασικά που θα έπρεπε να έχει το game. 

ΥΓ. Μην αρχίζουν και κάνουν ναι αυτοί τα καμώματα της Arrowhead στο Helldivers 2 με τα nerfs στο PvE κομμάτι του παιχνιδιού... Η Arrowhead βέβαια ξύπνησε έστω και αργά, ελπίζω να ξυπνησουν και αυτοί εδώ, γιατί το βλέπω να ερημωνει αν δεν δωσουν έξτρα maps να παίζει ο κόσμος, όχι τα 6 με 7 που έχει atm. Είναι ήδη αρκετά grindy η φάση και γίνεται μονότονο να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια. Δώστε content να συνεχίσουμε να παίζουμε διότι το game είναι πραγματικά fun.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...