Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40,000: Space Marine 2

LongTom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τέλεια!

Εγώ περιμένω να πέσει λίγο η τιμή του, να αποφασίσω σε πια πλατφόρμα θα το παίξω ενώ εντωμεταξύ ξεκινάω να βάφω space marines και tyranids για tabletop φάση.....

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Bots will now help focus-firing zoanthropes when the player attacks them.

Η πιο σημαντική αλλαγή στο patch.🤣 Όποιος έχει παίξει από veteran και πάνω και δεν είχε kraks με καταλαβαίνει. Επίσης νέρφαραν τον van στο pvp. Χωρίς το full stun θα είναι ζόρικο να προλάβει να κάνει kills τώρα.

Ακόμα ζορίζονται να δώσουν buffs στον Assault όμως...

• Like 2

16 ώρες πριν, ilos είπε
  • Bots will now help focus-firing zoanthropes when the player attacks them.

Η πιο σημαντική αλλαγή στο patch.🤣 Όποιος έχει παίξει από veteran και πάνω και δεν είχε kraks με καταλαβαίνει.

Eνώ το lichtor ξεσκίστηκαν να το βαράνε...

• Haha 1

19 ώρες πριν, optimus prime είπε

Αμήν !! 

Σήμερα θα το βάλω στην uw να το δω επιτελους.

1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Τι φάση είναι; Σαν Doom σε 3rd person ή πιο πολύ με Gears μοιάζει;

Σε gear μου φέρνει εμένα(καθαρά προσωπική άποψη)αλλά όπως και να έχει είναι πολύ δυνατό game Γιάννο! Κατέβασε το , αξίζει!

• Like 2

Πολλά κουλά στη μάχη με τη Χαμούρα, και στα δύο σκέλη.

Perfect block/parry που δεν έβγαζε το critical, critical δικό του την ώρα που ήμουν στη μέση δικού μου (πάνω στο πιστολίδι, δηλαδή), πολλές φορές έτρεχα προς πυρομαχικά κλπ και σα να έπεφτα σε αόρατο τοίχο ή να με τραβάει κάτι προς τα πίσω και διάφορα άλλα.

Να μην πιάσω ότι μου άλλαξε τα όπλα που είχα πάνω μου στο cutscene πριν την 1η φάση και με άφησε με τα standards μου (οκ, δεν το τσέκαρα ο μπούφος γιατί δεν το είχα πάρει πρέφα το σκηνικό που θα ακολουθούσε) και μου βγήκε ο αδόξαστος για να βγάλω τελικά τη μάχη.

Η αδιαφορία των 2 δικών μου ώρες-ώρες, παροιμιώδης. Έτρεχα γύρω-γύρω, όλη την ώρα βουτιές για να γλιτώσω από δαύτον, ούτε να κάνουν προς ρίχνουν προς το μέρος του. Οκ, "εγώ" είμαι ο main, αλλά κάπου είναι αστείο.

Τα περιβάλλοντα στις πόλεις και στις μαούνες, πάντως, είναι εκπληκτικά. Σοκάρεσαι από το μέγεθος και το σχεδιασμό. Οι ζούγκλες δεν λένε και πολλά.

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε κάπου, όσοι παίζετε ακόμα δοκιμάστε στις ρυθμίσεις φωτεινότητας να βάλετε τις 3 επιλογές κατά σειρά σε 0.6, 2.5 και 1 και πείτε αν ταιριάζει καλύτερα η εικόνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...